Wiatam kochane slicznotki- chyba mogę sobie pozwolić na taka formę zwrotu,prawda?:) Nie słysze sprzeciwu a niech no która tylko się obrazi, to.... NIO:)
Widzę ,ze poruszony zostal ciekway temat a mianowicie ATRAKCYJNA KOBIETA. Och ,jak ja uwilebiam takie tematy. Sex appeal to nasza broń kobieca… brzmią słowa znanej piosenki. Co dokładnie decyduje o naszej atrakcyjności, kobiet i mężczyzn? Mężczyzna oceniając kobietę, oprócz wyglądu zewnętrznego, bierze pod uwagę także szereg innych jej cech jak oczy sylwetka, włosy, karnacja i wiele innych rzeczy. Wiem, każdy facet slini się na widok pieknej ,zadbanej kobiety rozbiera ja wzrokiem i już mysli jaka ona jest w łóżku..Każda kobieta zwraca uwage na dłonie mężczyzny,ale myslę że Wy kochane istotki patrzycie też na męska pupę. Tak, tak, na pupe!!! I nie mówcie, ze nie, bo i tak nie uwierzę.
Na spikerii wspominałem, czym dla mnie jest atrakcyjność kobiety. To nie uroda, która z czasem przemija ale wnętrze- to jest najwieksze bogactwo i najwieksza atrakcyjnośc. Uroda połączona z inteligencją to coś czego szuka u kobiet większość mężczyzn. W rzeczywistości to inteligencja jest cechą która przyciąga mężczyzn. Piękna, pozbawiona mózgu lalka, jest świetna, gdy chodzi o zabawy, gdzie przeważają odruchy, średnio jednak nadaje się na życiową partnerkę, od której mężczyźni oczekują wsparcia, a czasem rady. Nie znaczy to, ze nie umiem ocenic i docenic urody kobiety. O co, to nie!!!Potrafię.!!!!
Uwielbiam jak kobieta pachnie,jak uzywa perfum.Perfumy to silny afrodyzjak, któy jak sądzę działa zarówno na kobiety i mężczyzn.Kolejna rzecz to usmiech-jejku, jaka ja mam słabość do kobiet,które sie usmiechają, niekoniecznie zalotnie, filuternie.A jak juz ma dołki na policzkach,wiecie, takie malutkie,dodajace urody to juz jestem TWÓJ :)
Ale najbardziej uwielbiam naturalność, prostolinijnośc, szczerość.Wg mnie to jest ATRAKCYJNOŚĆ
Dziekuję wszystkim za słowa otuchy. Wracam do zdrowia:) I tez sie smiałem z tego, ze odkurzacz został uratowany!!! Buziaczki kochane robaczki:):):):)