Witam serdecznie cale opiekunkowo :-) deszczyk za oknem i jakos tak ponuro...dzisiaj przy sniadaniu podjelam decyzje....zmieniam stelle.Nie dam rady dluzej wsrod sreber i minifilizanek,sztywniackiej atmosfery.Wole babcie lub dziadka,z ktora nawet moge miec problemy typu rozwalony pampers czy niechec kapieli czy szczanie w lozko.... to dla mnie nic nowego a i z agresja podopiecznych mialam doczynienia.Uwierzcie mi wszystko to jest lepsze niz zycie u snobow....Moj podopieczny jest tak ugodowym czlowiekiem,ze gdyby byl sam to moglabym z nim tu siedziec ale.......zonka.Ta kobieta potrafi wyprowadzic kazdego z rownowagi! Jest mlodsza od dziadka 12 lat,w pelni sprawna,dama jak trza,tenis raz w tygodniu,teraz dieta bo TAAAAAK przytyla,pije jakies koktaile i nic nie je(A chuda jak patyk).Dzisiaj przy sniadaniu dziadek nie wytrzymal i rzucil o sciane pojemniczkiem z marmolada! bo zonka caly czas trajkotala,ze ten sweter co ma na sobie to nie daj Boze,zeby go ktos w nim zobaczyl! taki szary i nie 100 % welna,no i spodnie inne a nie te z BOSS´A,no i wogole je skrzywiony a plecy powinny byc wyprostowane no i dzidek zrobil cos za co,wg zony,powinno sie ukamieniowac.....oblizal noz!!!!!!!!!! katastrofa..... no i marmolada wyladowala na scianie hahahahaha.... dama strzelila focha i wstala od stolu.No i te wieczne pytania NA CO MAM OCHOTE NA OBIAD??? bo ona to nie je a mezowi zrobi to czy tamto...okej se mysle i mowie,ze ja to mam ochote na salatke z feta.Dobrze to mam se zrobic bo wszystkie skladniki sa.Za chwile przypomina mi,ze kukurydza nie pasuje do tej salatki,wiec pytam czy ona tez bedzie jadla-NIE- mowi,to ja na to ze ja baaaardzo lubie z kukurydza....no i znowu oburzenie..... takich glupkowatych sytuacji jest wiele wiele wiecej.... ja juz nie mam na nie ochoty.....moze bylo by inaczej jak bym miala tu wiecej zajec,typu ugotowac,poprasowac,zrobic zakupy...zajelabym sie praca ....ale ja tu nic nie robie! Acha i w niedziele dobrze by bylo zebym nie zakladala jeansow.... Juz jej powiedzialam raz,ze gdybym wiedziala,ze tu cos takiego obowiazuje to zabralabym,futro,szpilki i lakierowana torbe hahahaha Pani niestety nie zrozumiala mojego zartu.......