Moja dopiero kończy śniadanie,ja mam już wolne, ale mróz to dziś zmarznę trochę. Poradżcie od kilku dni mam problem z internetem, cały czas ucieka, mam z Aldi Talk.
A ja jestem zalamana -dzis babcia ograla mnie 4 razy z rzedu-wstyd! ta gra nazywa sie chyba po polsku Tryk-Trak Wkazdym razie trzeba troche glowkowac.Ze mna chyba jest zle.
Andrea, to właściwy moment, aby o siebie zadbać i nie dać chorobie szans.
Jakie macie swoje domowe sposoby na przeziębienie? Na początku mojego tu pobytu na forum dostałam dużo porad - i się udało. TTeraz na spokojnie posłucham Waszych rad.
Ja zawsze w czasie choroby to pije sok wycisniety z pol cytryny i jesli sie nie ma lekow to koniecznie czosnek to naturalny antybiotyk .Przyjmuje to 2-3 razy dziennie pomaga
Ja stosuje profilaktycznie.wieczorem-na kolacje obowiazkowo chleb z pomidorem,cebula i czosnkiem.Rano codziennie jak wstaje-pol szklanki przegotowanej wody letniej do tego lyzeczka miodu i sok z cytryny.Chyba jest to skuteczne.bo od dwoch lat nie przeziebiam sie.Polecam! No i w pokoju gdzie spie mam temperature okolo 18 stopni.