Na wyjeździe

08 lutego 2012 09:39
andrea said:
przyznaj sie,ze dalas jej wygrac;-) i nie zalamuj sie, jutro sie odegrasz i babcia bedzie sie wstydzic.

Ale niestety babcia wygrala naprawde.Czyzby moj rozumek juz nie taki?Zobacze co bedzie dzisiaj.

08 lutego 2012 10:49
Oliwa z oliwek po kolacji też jest niezła. Ale to trzeba regularnie pić. Albo tran!
08 lutego 2012 14:19
Czosnek ...jest lekarstwem rzeczywiście ,ale niestety transpiruje porami skórnymy i mamy przy okazji perfumy o nucie czosnkowej...choćbyśmy się trzy razy dziennie pod prysznic udali jeszcze coś innego poproszę...:)))dzięki.
08 lutego 2012 15:21
Andrea, trzymaj się tego kataru i nie pozwól zarazkom się rozplenić. A katar sm sobie da radę: mówią, że leczony, czy nie i tak trwa 7 dni, lub tydzień, jak kto woli.
08 lutego 2012 20:48
anka said:
Czosnek ...jest lekarstwem rzeczywiście ,ale niestety transpiruje porami skórnymy i mamy przy okazji perfumy o nucie czosnkowej...choćbyśmy się trzy razy dziennie pod prysznic udali jeszcze coś innego poproszę...:)))dzięki.

Cos za cos.Albo zdrowie,albo niemily zapach.Mysle,ze nie jest tak tragicznie.Ale naprawde-skuteczne

08 lutego 2012 20:51
anka said:

Każde lekarstwo ma swoje skutki uboczne ;-)

09 lutego 2012 07:05
Dzisiaj ja pierwszy kawuję
09 lutego 2012 07:43
Tylko pierwszy się wpisałeś. Ale ok. dziś Twoja krowa starsza. (tak mówiliśmy w podstawówce )
09 lutego 2012 07:58
Witam ja tez pije juz kawe .Tutaj pogoda sie znowu robi na zime zaczyna pruszyc snieg moze troche napada ale dla mie to znowu siedzennie w domu bo wtedy nie wychodze na dwor .pozdrawiam
09 lutego 2012 08:53
Witam wszystkich! Andrea zycze zdrowia i ciesze sie ze Jance juz lepiej z kregoslupem .Milego dnia
09 lutego 2012 09:07
Dzis zaspalam i dopiero pije moja kawe.Jest piekna pogoda W nocy padal snieg a teraz jest slonce i malutki mrozik.Moja babcia im lepsza pogoda tym dluzej spi.W koncu i mnie sie przestawilo.A ndrea zycze zdrowka! Fajnie ,ze masz taka wyrozumiala podopieczna.Masz szanse szybko wyzdrowiec.
09 lutego 2012 21:10
No właśnie dopiero usiadłam do komputera !
09 lutego 2012 21:24
Szykuje sie do spaniaNawet nie chce mi sie czytac.Moja babunia miala dzis "humory"mam nadzieje,ze jutro bedzie lepiej.Ona im starsza tym zwawsza,
10 lutego 2012 05:37
Witam o poranku, a mnie boli ząb. Wczoraj byłam u dentysty i muszę brać antybiotyk, bo ropa zebrała się pod korzeniem (ząb był zaplombowany), jeszcze jedna wizyta w poniedziałek.Zoba zczymy czy da się uratować. A ceny u dentysty to spore. Trzymajcie się i nie chorujcie panie i panowie.
10 lutego 2012 06:47
Smacznego wszystkim. Ja też przechodziłem ostatnio przez akcję "ząb". Ksysia - powodzenia!