Na wyjeździe

23 czerwca 2013 21:48
ARD - biali niewolnicy z Ost-Europy... Günter Jauch prowadzi...
23 czerwca 2013 21:50
romana

Kochanie, a co daje taka karta, napisz w oddzielnym dziale, co? Ile kosztuje, jak długo jest ważna, czy obejmuje cud-pociągi ICE...To przyda się na wieki, a tu zginie wśród tysięcy postów!

Asik, Ty w kompleksy nie wpadaj, tylko jedź z nami! A poza tym takie niby ciche myszki jak Ty mają w zanadrzu różne ciekawe doświadczenia i kiedyś się okaże, że byłaś na Hawajach, a my nie...

Moze uda mi sie zalozyc nowy temat, ICE jak najbardziej, jak jade do domku , zamiast 19 h w autobusie, 6h ICE do Berlina, 5 H dalej, marzenie
23 czerwca 2013 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Kiedy Kiko,teraz?

23 czerwca 2013 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tam się niewolnica niczyja nie czuję, co nie znaczy, że nie powinniśmy mieć lepiej. Ale pani od zakładania związków się nie odezwała, więc trzeba nam dalej szukać, by nie żyć w ciemnocie.

Myszko, forsa na wyjazdy z pensji i striptizów przed niemieckimi emerytami, he, he...Czarny rynek usług seksualnych w wykonaniu białych niewolnic z Polski kwitnie!
23 czerwca 2013 21:53
Mycha

Dziewczyny, skąd Wy forsę na te eskapady bierzecie ?? Ja prawie swoja przepuściłam - no nie na eskapady ;-//

Zona w ramach zadoscuczynienia albo mnie zawozi, albo bilet czeka przy sniadaniu, ale i tak znikam stad, sama tez kupuje, po calym dniu , ostatnio w Friedrichshafen nog nie czulam, ale psychicznie jak nowonarodzona
23 czerwca 2013 21:58
Dziewczyny komp mi coś muli,a i moja godzinka za chwilę wybije więc się pożegnam,dobranoc wszystkim,kolorowych,nie chcę denerwować co niektóre ale wiecie jak fajnie wyglądają 2 torby już prawie do końca spakowane,już niedłógo,za chwileczkę,dobranoc.
23 czerwca 2013 22:00
kika1

Jest gdzieś online? Ma ktoś link?
23 czerwca 2013 22:02
tina 100%

Kiedy Kiko,teraz?

...tak... program tym razem nie o Opiekunkach... ale nie mniej interesujacy...
23 czerwca 2013 22:04
romana

Kochanie, a co daje taka karta, napisz w oddzielnym dziale, co? Ile kosztuje, jak długo jest ważna, czy obejmuje cud-pociągi ICE...To przyda się na wieki, a tu zginie wśród tysięcy postów!

Asik, Ty w kompleksy nie wpadaj, tylko jedź z nami! A poza tym takie niby ciche myszki jak Ty mają w zanadrzu różne ciekawe doświadczenia i kiedyś się okaże, że byłaś na Hawajach, a my nie...

No masz racje ! Ja teraz jestem na Hawajach! A doświdczenia mam to fakt. Ale nie takie coby zazdrościc mi mieli :) A moze jednak ...doświadczona kobieta jestem przez ludzi i los :) No popatrz Romana ty potrafisz człowieka wzbogacic :))
23 czerwca 2013 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
http://programm.ard.de/?sendung=2810610101036299
23 czerwca 2013 22:06
http://programm.ard.de/?sendung=2810610101036299
23 czerwca 2013 22:07
kika1

...tak... program tym razem nie o Opiekunkach... ale nie mniej interesujacy...

Przełączyłam wczesniej.Faktycznie interesujący,nie nasza branża,ale poruszany problem wykorzystywania pracowników.
23 czerwca 2013 22:08
opiekun_Janusz

Jest gdzieś online? Ma ktoś link?

...nie masz tv... program 1 - ARD...
23 czerwca 2013 22:13 / 1 osobie podoba się ten post
23 czerwca 2013 22:14
Pisałam już wcześniej, jeżeli ktokolwiek się weźmie za te tematy, to Niemcy. Bo naszym się to nie opłaca, wpakowali nas w  "białe niewolnictwo" i cieszą się, że zarabiają. Pieronem chcą się dorobić, pieronem. Może Niemcy nie chcą mieć nic współnego z "kapitalizmem kolonialnym"  który u nas sobie świetnie radzi.