Na wyjeździe

11 kwietnia 2012 18:06
martarem said:
szerokiej drogi ci zycze,czytałam ze ty tylko na chwilke do domku jedziesz....sylwia czym jeździsz z freibburga??

Teraz mnie wysyłają autobusem z firmy Rudnik Tumay, a przyjechałam Eurobusem.
11 kwietnia 2012 18:10
w ogóle to tu się nic nie dzieje -smuty straszne.....
11 kwietnia 2012 18:21
no smuty...wszyscy jakoś zamilkli :))) czy już śpią wszyscy???
11 kwietnia 2012 18:29
NIE SYLWIUŚ JESTEM INIE WIEM CZY ZABAWIĘ NA TYM PORTALU DŁUGO BO TU STRASZNA CISZA
11 kwietnia 2012 18:32
nie wiem czy dziewczyny mają neta na godziny czy co...przecież tu nie ma nikogo,.....

ale ty jesteś jedziesz do domku,więc na pewno nie możesz spać
11 kwietnia 2012 18:41
no ja ostatnią noc zawsze nie przesypiam za dobrze, ale za to mogę w autobusie spać :) ja kończę dopakowywać drobiazgi do walizki :)))
11 kwietnia 2012 18:59
sylwuś odezwij sie jak dojedziesz bo będę się martwic czy wszystko ok...

mam nadzieje że nie wypie....rzą mnie z tego portalu do tego czasu,buziaki ,pa
11 kwietnia 2012 19:34
Do maratarem ,robisz bardzo dużo hałasu mówisz o tym że tu straszne nudy , tak w ogóle to o co ci chodzi???Napisz coś fajnego zainteresuj nas czymś ciekawym,to będziemy dyskutować.
11 kwietnia 2012 19:35
oj martarem, ledwo przyszła a już chce aby ją wyrzucili, nie ma lekko, na to trzeba sobie zasłużyć, kochana! Ja napisałam rzeczowy i normalny artykuł o pracy opiekunek i jak mi to wydrukuje nasza wrocławska gazeta, to jakieś 50.000 osób dowie się na czym naprawdę nasza praca polega. Dziennikarze gonią za sensacją, to jeden z najbardziej dziwkarskich zawodów, niestety. Oczywiście zdarzają się patologie, ale gdzie ich nie ma.
11 kwietnia 2012 19:48
widze ze nie lubicie tu osób które za wiele mówią ,ale czad!!!!tu naprawdę jest nudno...ja napisałam to ,a ja to zrobiłam,,,pozdrawiam.
11 kwietnia 2012 19:51
martarem - jeżeli Ci się nie podoba to forum to nikt Cię tu na siłe nie trzyma i nie musisz robić zamieszania,my już jesteśmy przyzwyczajeni do spokoju i powinnaś to uszanować,jeżeli szukasz sensacji to zapraszam na inne fora a jest ich naprawdę dużo!
11 kwietnia 2012 20:21
Martarem: jak na razie, to nic konkretnego nie powiedzialas, poza krzykiem (pisanie wielkimi literami). To forum ma to do siebie, ze nie przypomina, na szczescie, innych takich, gdzie poza glupawymi dowcipami i postami w stylu slitasnych blogaskow z Onetu, ludzie pasjonuja sie byle czym i byle jak. Nie mamy na to czasu, ani ochoty, pisze w liczbie mnogiej, mysle, ze pare osob mnie poprze. Nasza praca jest, jaka jest, Janusz napisal prawde, tak to wyglada i z takimi realiami trzeba sie liczyc. Ale zawsze jest inne wyjscie - nikt nie zmusza nas do takiej pracy (powiedzmy, w niektorych prypadkach sytuacja materialna, to jest jasne), i nikt nie wysyla nas "na sile" do DE. Decyzja nalezy do opiekunki, a zalimy sie tu czasami i owszem, bo bywa roznie, mamy klopoty i mamy to forum po to miedzy innymi, zeby sie wygadac - ale sensownie, a nie tylko stukac w klawisze z nudow.

A tak jak juz pisze, to mowiac szczerze, w zwiazki zawodowe i ich powodzenie - nie bardzo wierze...
12 kwietnia 2012 04:36
Witam serdecznie! - pogoda nadal brzydka teraz pada deszcz więc znów trzeba siedzieć w domu dobrze że mam robótki na drutach to troszkę podłubię i jakoś zleci dzionek-)

Życzę miłego dnia!
12 kwietnia 2012 05:43
Dzień dobry wszystkim! Sylwunia dziś jedzie, więc dostaje dużego całuska na drogę i życzenia fajnego pobytu bez nas, co jest trudne, ale możliwe! Prosimy o duuuuuużo słoneczka z Nicei!

Aska i Emilia, co do naszego forum to zgadzam się z Wami- jak jest komuś nudno, to niech to zmieni albo znajdzie sobie inne.
12 kwietnia 2012 06:40
Spokojnej podróży Sylwunia!