Na wyjeździe

22 grudnia 2012 08:45
Milego dnia dziewczynki,jade za jakas chwile.

Fiber,wiedzialam ,ze dasz rade,twarda z Ciebie babka i bedzie tylko leppiej.Romana,jak ,to nasza Romana,plusik za to,ze nas ukulturalniasz
22 grudnia 2012 08:47
Fiber, teraz będzie już tylko lepiej ze zdrowiem, a my jeszcze podbudujemy Cię naszym optymizmem. Benitka, ho, ho, "pilnować poziomu forum" - czyżby nie robił tego Moderator? A co do czasu wolnego, to u mnie gotuje teściowa i wszystkich wypędza od garów, bo nikt nie zrobi tak dobrze jak ona, więc się nie upieramy, że jest inaczej... Coś tam robię, lecz bez szaleństw. A czytam kołysząc wnuczkę lub nocą ciemną, bo ja jestem jak Żydzi - człowiek księgi, bez literek nie umiem żyć. Ty zresztą też
22 grudnia 2012 08:48
Hogata szczesliwe bezpiecznej drogi,i odzywaj sie do nas!!!!!!!!

Fiber duzo,duzo zdrowia,spokojnych,rodzinnych swiat!!!
22 grudnia 2012 08:58
Anna,ja pamietam mam pytac o ANIE;HAHAHAHAHA

22 grudnia 2012 09:07
Hogata - szczęśliwej drogi i zamelduj się jak dojedziesz.

Romanka, piszę, co myślę, ale masz rację - bez literek żyć się nie da. Ja całą robotę odwalić muszę sama. Żawsze tak było, odkąd pamiętam, bo wcześnie straciłam mamę. Jestem zarobiona.pl , ale odkąd tu jestem - czytam 5 książkę i wcale nie po niemiecku. Camille Lackberg - napisała jak dotąd 8, więc pewnie do wyjazdu jeszcze dużo fajnych chwil z książką przede mną.
22 grudnia 2012 09:17
A ja wam musze powiedziec ze niby tesknie za domem,tesknie za synami,mezem-ale wszystko ma drugie dno-i wiem ze w koncu odpoczne-nie ma smarzenia,duszenia,pieczenia,prasowania,stania 3 dni w kuchni tylko po to abym przy kolacji zasypiala ze zmeczenia..szkoda mi troszke sylwestra,bo od kad jestem z moim mezem -co roku idziemy na taki bal na 150osob(z wyjatkiem sylwestra 4 lata temu-bylam 2 tyg.po cesarce i moj szkrab byl najwazniejszy!)ale jak pomysle-bilety,alkohol,fryzjer,kreacja(co rok nowa)maz-nowa koszula,jak tak wszystko pododaje to wiem ze duzo zaoszczedze!!a przedemna jeszcze nie jeden sylwester.
22 grudnia 2012 10:30
Serce to ciebie na forum o 5 rano przywiało Ranny ptaszek jestes.
22 grudnia 2012 10:51
Ania - kebab masz dostępny w małej gastronomii po drugiej stronie dworca - w tym ciągu, gdzie poczta, albo jak pójdziesz mostem tym małym i w lewo, tam też jest turecka gastronomia. Obydwie gastronomie prowadzone przez Turków.

Dziś masz w takim razie odwiedziny pani psycholog i matematyka. Baardzo sympatyczni ludzie. Miłego weekendu wszystkim !
22 grudnia 2012 11:07
A mnie w nocy poty dopadły, dwie piżamki mokrutkie. Musze się dzisiaj baaardzo oszczędzać coby się nie załatwić.
22 grudnia 2012 11:11 / 1 osobie podoba się ten post
Mialam juz odwiedziny Pana od pozadkow przy domu,byla tez szwagierka,a teraz czekamy na corke.
22 grudnia 2012 11:29
Co o tym myślicie? Tylko, że mógłby być niebieski ;)

http://www.motorstown.com/imgs/13954-suzuki-grand-vitara-1.6-5.html
22 grudnia 2012 12:31
Fajny-ja bym chciala zloty!

Wlasnie wrocilam ze sklepu,ze spaceru-mam wolne do 16ej i nie mam co robic.

Przyjechala corka mojej Pani-dostalam slodycze i piekny bukiet roz z igliwiem i babkami-taki stroik.

Chyba cos zjem i bede siedziec przy kapie,moze znajde cos ciekawego do poczytania,na razie papa
22 grudnia 2012 12:37
Ciekawe czy mi coś kupią....;-) jutro rodzinka przyjezdża...

22 grudnia 2012 12:42
Mycha zrób sobie herbatke z prądem
22 grudnia 2012 13:30
Dzięki za dobre słowo. Herbatka z prądem to najlepsze co się może trafić w tej sytuacji.