Na czym to polega ,bo normalnie nie wiem co jest z tymi workami próżniowymi.A chętnie bym skorzystała.
Na czym to polega ,bo normalnie nie wiem co jest z tymi workami próżniowymi.A chętnie bym skorzystała.
Dziewczyny jezeli kogos interesuje to w Lidlu sa worki prozniowe na ubrania.Polecam goraco gdyz mozna w walizce zmiescic duuuzo wiecej niz normalnie.Wiem bo jadac tutaj musialam zabrac rowniez grubsze ciuchy oraz zimowa kurtke-jak wiekszosc z was.W PL zakupilam taki worek i miejsca w walizce mialam tak duzo,ze moglam spakowac jeszcze raz tyle.Tak wiec goraco polecam a cena to 3,99 za dwie szt a wymiary 60/100.Dodam jeszcze,ze walizka nie byla wcale ciezka.
Urwało się ucho od mojej torebki. Naprawiać już nie ma sensu, wobec czego wyruszyłam dziś na poszukiwania nowej, jakiejkolwiek, bo mnie tam torba - cud niepotrzebna, aby drobiazgi pomieściła.
Kupiłam.
Spodnie... :lol2:
Też dobrze, bo wszystkie które mam ze sobą zjeżdżają ze mnie mimo pasków. Z rozmiaru 42 na 36...
Aha... nie ma czego zazdrościć, tej diety akurat nikomu nie polecam.
też omijam szerokim łukiem takie cuś.
Kupiłem dzisiaj poduszki na siedzenia z owczej wełny. Aż 8 sztuk. Tak mi się spodobały. Właśnie na jednej z nich siedzę teraz. Ciepło w siedzenie jak od poduszki elektrycznej. Rewelka poduszeczki. Polecam. Są w NETTO po 6 EUR za sztukę. Kremowe i takie w ciapki. Moje te w ciapki.
Byłam w południe w Netto i prawie każdy miał w wózku po kilka sztuk....a ja tylko chlebek i masełko kupiłam..
Dzisiaj jeszcze nie było południa. :-))))
Moja kohana kosteczko ---- kiedy sie spotkamy ?????:taniec2:
A ja dzisiaj po poludniu pojechalam po karte do telefonu a kupilam buty:)
A ja dzisiaj po poludniu pojechalam po karte do telefonu a kupilam buty:)
No chwilunia , dzisiaj święto, sklepy zamknięte! Jak co tydzien wybrałam się na zakupy i pocałowałam klamkę :( Masła nie mam , a na jutrzejszy obiad kupiłam 2 frykadele na Tankstelli. Czy w Niemczech Zachodnich nie ma dzis swięta? U mnie duchy chodza do furtki dzwonią, no jak to???:-)
To u mnie kumulacja i sklepy otwarte i wiedźmy chodzą :-)