Zakupy #2

22 października 2015 17:23 / 2 osobom podoba się ten post
mzap88

zmniejszyć :)

Człowiek naprawdę uczy śię cały czas,, he, hee dziękuje Ci
22 października 2015 17:24 / 2 osobom podoba się ten post
Skoro już o torebkach, to kupiłam sobie niedawno taką i jestem w niej zakochana:)
22 października 2015 17:25
Gosiap

Nie śmieję się ja też wszystkiego nie wiem.
Otwieram zdjęcie programem Microsoft Oficce Picture Manager a tam za rączkę mnie prowadzi meni

Gośiu, ja inny program jakiś mam. Ale dojdę i do tego programu. ,żeby Go miec.
22 października 2015 17:26 / 1 osobie podoba się ten post
Ja zmniejszam zdjęcia w następujący sposób. Otwieram zdjęcie w Paincie i tam jest u góry mnóstwo róznych informacji na pasku. Między innymi zmień format, więc klikam w to i pokazuje mi sie okienko, gdzie musze wpisać na przykład, że chcę zmniejszyc zdjęcie o 50% lub 25%. Wpisuje więc wartość o jaką chcę to zdjęcie zmniejszyć i klikam zapisz i cześć jak czapka. Zdjęcie zmniejszone i gotowe do publikacji tam, gdzie piksele (cokolwiek to znaczy) i te inne się zmieszczą.
wichurra2

Skoro już o torebkach, to kupiłam sobie niedawno taką i jestem w niej zakochana:)

Ładne są
polecam program najbanalniejszy chyba - Irfan View.
22 października 2015 17:28
mzap88

Masz taki?
22 października 2015 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
A tak w ogóle, to jesli nie masz Painta, to sobie wygoogluj ,,zmniejszanie formatu zdjęcia" i tam jak za przeproszeniem....krowie na rowie wszystko przeczytasz krok po kroku co i jak na wiele sposobów. Ja tak wczesniej robiłam , póki nie odkryłam innej metody, bo ja to taki ciemniak jestem komputerowy, a to co raz więcej sie ucze i umiem
22 października 2015 17:28 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Też go używam. 
22 października 2015 17:29 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Masz taki?

pewnie
22 października 2015 17:30 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Gośiu, ja inny program jakiś mam. Ale dojdę i do tego programu.:-) ,żeby Go miec.

Twój program może być też super nie ma co wgrywać kolejnych powielających się programów.

Ja to mam całego office a rozpędziłam się z podpowiadaniem.
Sprawdż swój program.
22 października 2015 17:31 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Masz taki?

To jest darmowy program, to sobie ściągnij. 
22 października 2015 17:32
doda1961

A tak w ogóle, to jesli nie masz Painta, to sobie wygoogluj ,,zmniejszanie formatu zdjęcia" i tam jak za przeproszeniem....krowie na rowie wszystko przeczytasz krok po kroku co i jak na wiele sposobów. Ja tak wczesniej robiłam , póki nie odkryłam innej metody, bo ja to taki ciemniak jestem komputerowy:-), a to co raz więcej sie ucze i umiem:-)

Dorotka, miałam kiedyś fajny program. Ale już Go nie mam. [ i nie wiem, gdzie On jest]
22 października 2015 17:33
Gosiap

Twój program może być też super nie ma co wgrywać kolejnych powielających się programów.

Ja to mam całego office a rozpędziłam się z podpowiadaniem.
Sprawdż swój program.

Posprawdzam sobie
22 października 2015 17:35 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Śliczności! Bardzo ładna. Ja mam teraz za zadanie kupić torebkę mojej babci, albowiem posiada ona jakąś sprzed czasów Honeckera i niestety ząb czasu nadwyrężył jej urodę w sposób znaczny. Poniewaz jak jedziemy do lekarza to tę torebkę ja musze targać, to odmówiłam współpracy, albowiem torebka , choc ze skóry to poscierana do granic mozliwosci plus dziurawa w kilku mijescach. Powiedziałam więc szefowi/babci synowi, że ja z taką torebką chodzić nie będę, bo to wstyd, żeby syn milioner ;) pozwalał na takie coś i że ja sięwstydzę z takim lumpem chodzić do ludzi. Otrzymałam więc zadanie do wykonania, czyli mam babci kupić torebkę, że skóry, która będzie jej wręczona pod choinkę. Juz się boje, bo jak zajadę do tkmaxa, to przeciez pół wypłaty tam zostawię, a ja teraz muszę oszczedzac na mercedesa czyli piec kaflowy moich marzeń!
Wichurka, Tyś prawie poznanianka, nie słyszałaś o Piotrze Badurze? On ma firmę w Łaziska/Wągrowiec. Jak nie słyszałaś, to popytaj znajomych, może ktoś coś? Opinii szukam o nim, jako o wykonawcy mercedesów kominkowych (sądząc po cenie) :D :D :D D D: