Zakupy #2

22 października 2015 17:37
wichurra2

To jest darmowy program, to sobie ściągnij. 

Ściągne sobie, dziękuje Ci bardzo
22 października 2015 17:38 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Dorotka, miałam kiedyś fajny program. Ale już Go nie mam. :zaklopotanie: [ i nie wiem, gdzie On jest]

Wujek Google wie wszystko. Zdaj się na niego.
22 października 2015 17:39
Dziękuje Wam za pomoc.
22 października 2015 17:40
doda1961

Wujek Google wie wszystko. Zdaj się na niego.:-)

Ha, haa Wiem, wiem, Dobry Ten Wujek jest,, Dziękuje Dorotka.
22 października 2015 17:40
doda1961

Śliczności! Bardzo ładna. Ja mam teraz za zadanie kupić torebkę mojej babci, albowiem posiada ona jakąś sprzed czasów Honeckera i niestety ząb czasu nadwyrężył jej urodę w sposób znaczny. Poniewaz jak jedziemy do lekarza to tę torebkę ja musze targać, to odmówiłam współpracy, albowiem torebka , choc ze skóry to poscierana do granic mozliwosci plus dziurawa w kilku mijescach. Powiedziałam więc szefowi/babci synowi, że ja z taką torebką chodzić nie będę, bo to wstyd, żeby syn milioner ;) pozwalał na takie coś i że ja sięwstydzę z takim lumpem chodzić do ludzi. Otrzymałam więc zadanie do wykonania, czyli mam babci kupić torebkę, że skóry, która będzie jej wręczona pod choinkę. Juz się boje, bo jak zajadę do tkmaxa, to przeciez pół wypłaty tam zostawię, a ja teraz muszę oszczedzac na mercedesa czyli piec kaflowy moich marzeń!:-)
Wichurka, Tyś prawie poznanianka, nie słyszałaś o Piotrze Badurze? On ma firmę w Łaziska/Wągrowiec. Jak nie słyszałaś, to popytaj znajomych, może ktoś coś? Opinii szukam o nim, jako o wykonawcy mercedesów kominkowych (sądząc po cenie) :D :D :D D D:

Torebka jest jeszcze ładniejsza w realu, bo na zdjęciu te łańcuchy jakieś wypłowiałe, a w rzeczywistości są złote. 
Wągrowiec to ode mnie daleko i nie znam nikogo, kto by taki piec miał, więc Ci chyba nie pomogę. 
Oglądałam zdjęcia pieców w odpowiednim wątku - fajnie to nawet wygląda. 
22 października 2015 17:43 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Ściągne sobie, dziękuje Ci bardzo :aniolki:

Jakbyś później potrzebowała wyjaśnienia, jak zmienjszyć nim zdjęcia to polecam się:)
22 października 2015 17:48
wichurra2

Jakbyś później potrzebowała wyjaśnienia, jak zmienjszyć nim zdjęcia to polecam się:)

Fajnie, Jesteś kochana, dziękuje Ci.  Jak nie dam rady, zgłosze śię he, hee
25 października 2015 18:14
Kto mi podpowie,mam kupic sama nie wiem co Oliwe do smazenia np frytek,nie mam pojecia czego szukac,podobno tutaj jest tansza niz u nas.Jest to jakis inny olej od tego zwylkego.Ktos cos wie,moze jakies zdjecie ,o co pytac ??
25 października 2015 18:19
magdzie

Kto mi podpowie,mam kupic sama nie wiem co:-) Oliwe do smazenia np frytek,nie mam pojecia czego szukac,podobno tutaj jest tansza niz u nas.Jest to jakis inny olej od tego zwylkego.Ktos cos wie,moze jakies zdjecie ,o co pytac ??

ja kupowalam w Niemczech RAPS KERNOL jest to olej,bardzo dobry,a najwazniejsze ze nie pryska,w Edece jest;Jest to ciemna butelka
25 października 2015 18:22
nadzieja

ja kupowalam w Niemczech RAPS KERNOL jest to olej,bardzo dobry,a najwazniejsze ze nie pryska,w Edece jest;Jest to ciemna butelka

A pamietasz cene??
25 października 2015 18:24
magdzie

A pamietasz cene??

jak sie nie myle to chyba dwa euro cos
25 października 2015 18:25
nadzieja

jak sie nie myle to chyba dwa euro cos

Ok,dzieki,jutro podjade akurat edeke mam 
25 października 2015 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ok,dzieki,jutro podjade akurat edeke mam:-) 

Na naklejce ma zolte kwiatki
25 października 2015 18:33
nadzieja

Na naklejce ma zolte kwiatki

Znalazlam juz na necie,jutro zrobie przeglad wszystkich oliw,  
25 października 2015 18:37 / 1 osobie podoba się ten post
Co to jest Edeca?
Ja mam Rewe  i Normę i Netto>>