Powinni im prawa jazdy zabierać i tyle. Pijany kierowca jest bardzo niebezpieczny, jak chce się zabić to sam i na własny rachunek. Resztę ludzi niech zostawi w spokoju. Zabierać prawka i tyle.
Powinni im prawa jazdy zabierać i tyle. Pijany kierowca jest bardzo niebezpieczny, jak chce się zabić to sam i na własny rachunek. Resztę ludzi niech zostawi w spokoju. Zabierać prawka i tyle.
18 razy wystąpił w reprezentacji Polski. W styczniu 1966 roku strzelił gola Anglii w towarzyskim meczu w Liverpoolu na kilka miesięcy przed mistrzostwami świata, które wygrali Anglicy. Strzelił 6 goli w kadrze, ale nie byle komu: Szkocji i Finlandii w eliminacjach mistrzostw świata, Anglikom na krótko przed ich triumfem w mistrzostwach żwiata, Luksemburgowi i Brazylii w 1968 roku. To był niezapomniany mecz. Na Stadionie Dziesięciolecia w Warszawie Polacy przegrali 3:6, a Jerzy Sadek grał przeciwko takim gwiazdom jak Tostao, Rivelino, Jairzinho. Jurek strzelił gola z karnego. Znałem go osobiscie z czasow gdy juz nie gral w pilke W środę o godz. 14.50 w szpitalu w Żyrardowie zmarł po ciężkiej chorobie Jerzy Sadek. Wybitny piłkarz ŁKS ostatni tydzień spędził w szpitalu. Prawdopodobnie w Żyrardowie będzie też pochowany.
18 razy wystąpił w reprezentacji Polski. W styczniu 1966 roku strzelił gola Anglii w towarzyskim meczu w Liverpoolu na kilka miesięcy przed mistrzostwami świata, które wygrali Anglicy. Strzelił 6 goli w kadrze, ale nie byle komu: Szkocji i Finlandii w eliminacjach mistrzostw świata, Anglikom na krótko przed ich triumfem w mistrzostwach żwiata, Luksemburgowi i Brazylii w 1968 roku. To był niezapomniany mecz. Na Stadionie Dziesięciolecia w Warszawie Polacy przegrali 3:6, a Jerzy Sadek grał przeciwko takim gwiazdom jak Tostao, Rivelino, Jairzinho. Jurek strzelił gola z karnego. Znałem go osobiscie z czasow gdy juz nie gral w pilke
Orim, tu są wyłowione ;)
Tak samo niepokojące jest to, co robi prezydent. Ułaskawia człowieka formalnie niewinnego, wyręcza sądy, co godzi w trójpodział władzy. Ciekawa jestem, co teraz zrobi sąd.