22 grudnia 2014 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
ania52Jolek szczescie masz bo masz synka.to jest najlepszy podarunek od losu....a reszta przyjdzie z czasem...
Nie ten temat, ale nie chce spamowac jedno pod drugim. Ale zaraz mnie cos trafi i niech mnie trafi, bo jak tak dalej pojdzie to oszaleje. Opowiadalam Wam ze z moja pdp musze caly czas siedziec, nawet na pauzie nie odpoczne bo czesc z niej przeznaczam na zakupy, bo przeciez ona sama w omu nie zostanie przed poludniem, no a teraz 10 raz bylysmy w lazience z czego 2 razy sikala, a tera poszla sobie posiedziec na tronie no nie moge juz normalnie. A zanim doszla do lazienki to postanowila sobie przez drzwi pokukac jakies 10 min, jak jest nadworze. No nie rozumie, mi jak chce sie sikac to lece odrazu bo zebym sie nie posikala, aaa najlepsze, ze ona umie sobie sama gatki sciagnac, bo wkladki nosi nie pampersy. To stanie w klo poprawia sobie wlosy i mowi so so so i czeka zebym zdjela, no normalnie ja juz nie wiem, moze ja nadwrziliwa jakas jestem nie wiem, ale no 10 razy do lazienki z czego tylko 2 razy sikac i posiedziec 30 sek a klo. Ja juz nie ogarniam serio.
Muse isc na fajke i opalic sprawe.