Na wyjeździe #18

22 grudnia 2014 09:26
patka

No pracuje pracuje innego wyjścia nie mam. Ale tesciowka chce mnie zabierać po tel jaki rano odemnie dostala. Kurde nie wiem co mam robic?

patka a co ci się stało w nogę?
chyba nie doczytałam....
22 grudnia 2014 09:28
patka

No pracuje pracuje innego wyjścia nie mam. Ale tesciowka chce mnie zabierać po tel jaki rano odemnie dostala. Kurde nie wiem co mam robic?

ja bym zjecgala bo takie uszkodzenie w kolanie to nie zarty.ponadto nici moga byc z ubezpieczenia.zwolnienie dostalas?
22 grudnia 2014 09:29 / 5 osobom podoba się ten post
mleczko47

Basia co Ty wypisujesz ????????????????? co trafia do zakochanej kobiety a tym bardziej do dziewczyny.Gdyby przestrogi mialy taka cudowna moc nie byłoby rozwodow i kobiet samotnie wychowujących dzieci.

Zgadzam się z Tobą w 100%......własnie gdyby ...-:((((......Znam faceta , żaden to mój znajomy , przystojniak , że jest na kim oko zawiesić ........baby lepily się do niego jak muchy do g....a , kazda po zakończonym romansie była biedniejsza o biżuterię , ale za to dobrze na dlugie lata współpracowała z bankami albo i komornikami . Te poszkodowane ostrzegały się wzajemnie , która mądrzejsza dawała mu kopniaka po jakichś pierwszych drobnych " pożyczankach ", ale jedna bardzo dobra moja znajoma " silnie zakochana była " , dziewczyna z dość zamożnego domu , pracowała , rodzice w tamtych czasach wspierali wałówkami z solidnego gospodarstwa ......pierścionki " tylko przymierzał " i nigdy zdjąć nie mógł bez pomocy specjalisty , książeczki oszczędnościowe polikwidowała , bo : albo stawał się śmiertelnie chory albo bandyci  go szantażowali i straszyli zabójstwem ..... gdyby nie to , że trafił młodszą , ładniejszą i jeszcze zamożniejszą a do tego sierotę , czyli rodzina mu nie straszna , ta moja znajoma pewnie by się i chałupy w imię milości pozbyła ...... po czasie zwierzyła się nam , że tak jak Y to już nikt jęj w życiu nie będzie umiał " dogodzić " , podobno Kamasutrę miał w malutkim paluszku , czyli na pamięć znał !..... Niech Jej ziemia lekką będzie , zginęla w wypadku przed 20 laty , bardzo Ją lubiłam , ale nie dała sobie przetłumaczyć nawet tego , że jak we własnym łóżku , w jej własnym mieszkaniu złapała go z inną dziewczyną , stwierdziła , że to przez jego zniewalającą urodę baby same mu się w łapy pchają a on ma dobre serce tylko !...... 
22 grudnia 2014 09:29
agamor

patka a co ci się stało w nogę?
chyba nie doczytałam....

Sierota ze mnie spadam ze schodow kolano obite i krwiak w srodku....
22 grudnia 2014 09:30 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

moje zdanie takie jest:smutne dla mnie jest to,ze dwie osoby ,bliskie sobie niegdys,zapewne kochajace sie nie potrafiac zalatwic swoich rodzinnych spraw indywidualnie,chca to zalatwic na forum za pomoca innych uczestnikow...ale fakt,ze w ktoryms poscie znalazla sie informacja,ze ujawnienie danych osobowych to zaden problem,zaniepokoil mnie i ti bardzo.mam nadzieje,ze Moderator pilnie strzeze moich danych osobowych.bo po takiej lekturze rozne mysli mam,pewie niesluszne,ale mam..ponadto uwazam,ze Moderator jako osoba zarzadzajaca wszystkim na forum powinien byc bezstronny..a z przykroscia to pisze,tez wydal swoja opinie o wspomnianym panu R.sluszna czyu nie nie wnikam bo tematu i ludzi nie znam.smutne jest dla mnie rowniez to,ze nasze wesole,dowcipne towarzystwo zmienia sie w klotliwe i oceniajace.bardzo lubie nasze forum bo swietni ludzie tutaj sa ale lekki niesmak mam...to na tyle

Wyjasniam jeszcze raz,że nie odniosłam się do osoby tylko do prostackich wpisów.Mam takie prawo, bo przeszłam to tu na naszym forum.Byłam też  złosliwie pomowiona i znam ten ból jak z bezsilności płakać się chce, a osoba ktora to ułozyła smieje sie w kułak.Dlatego zawsze będę broniła tych,ktorzy sa pomawiani na forum,bo to nie miejsce na takie wpisy.

22 grudnia 2014 09:32 / 1 osobie podoba się ten post
patka

Sierota ze mnie spadam ze schodow kolano obite i krwiak w srodku....

to faktycznie nie dobrze....
wiesz co, ja to się niez nam, nie wiem, ale faktycznie może monituj do firmy, niech szukają zmienniczki, masz uszkodzone kolano, w domu też są schody, przydałoby się może jakieś prześwietlenie?
a te niemce nic nie mówią?
22 grudnia 2014 09:33 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Zgadzam się z Tobą w 100%......własnie gdyby ...-:((((......Znam faceta , żaden to mój znajomy , przystojniak , że jest na kim oko zawiesić ........baby lepily się do niego jak muchy do g....a , kazda po zakończonym romansie była biedniejsza o biżuterię , ale za to dobrze na dlugie lata współpracowała z bankami albo i komornikami . Te poszkodowane ostrzegały się wzajemnie , która mądrzejsza dawała mu kopniaka po jakichś pierwszych drobnych " pożyczankach ", ale jedna bardzo dobra moja znajoma " silnie zakochana była " , dziewczyna z dość zamożnego domu , pracowała , rodzice w tamtych czasach wspierali wałówkami z solidnego gospodarstwa ......pierścionki " tylko przymierzał " i nigdy zdjąć nie mógł bez pomocy specjalisty , książeczki oszczędnościowe polikwidowała , bo : albo stawał się śmiertelnie chory albo bandyci  go szantażowali i straszyli zabójstwem ..... gdyby nie to , że trafił młodszą , ładniejszą i jeszcze zamożniejszą a do tego sierotę , czyli rodzina mu nie straszna , ta moja znajoma pewnie by się i chałupy w imię milości pozbyła ...... po czasie zwierzyła się nam , że tak jak Y to już nikt jęj w życiu nie będzie umiał " dogodzić " , podobno Kamasutrę miał w malutkim paluszku , czyli na pamięć znał !..... Niech Jej ziemia lekką będzie , zginęla w wypadku przed 20 laty , bardzo Ją lubiłam , ale nie dała sobie przetłumaczyć nawet tego , że jak we własnym łóżku , w jej własnym mieszkaniu złapała go z inną dziewczyną , stwierdziła , że to przez jego zniewalającą urodę baby same mu się w łapy pchają a on ma dobre serce tylko !...... 

Widzisz,kazdy ma opanowany jakis fach do perfekcji:):)
22 grudnia 2014 09:34 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Wyjasniam jeszcze raz,że nie odniosłam się do osoby tylko do prostackich wpisów.Mam takie prawo, bo przeszłam to tu na naszym forum.Byłam też  złosliwie pomowiona i znam ten ból jak z bezsilności płakać się chce, a osoba ktora to ułozyła smieje sie w kułak.Dlatego zawsze będę broniła tych,ktorzy sa pomawiani na forum,bo to nie miejsce na takie wpisy.

rozumiem cie...dlatego uwazam ze osoby majacekonflikt w realu powinny w realu go zalatwic a nie na forum,wirtualnym przeciez,latwo dac sie wmanipulowac a potem zostaje niesmak..no i w zyciu tak jest,ze kazda ze stron ma swoja racje...takie moje zdanie i nie mnie ocenia nikogo ani czyjegos zachowania
22 grudnia 2014 09:42 / 1 osobie podoba się ten post
No to dajcie sobie juz spokoj... Jezus..
22 grudnia 2014 09:52 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Widzisz,kazdy ma opanowany jakis fach do perfekcji:):)

I tak ma być ! ....humor i tylko humor ! bierz się za smażenie karpia i podrzuć spragnionej koleżance , bo od Ciebie do mnie trochę bliżej ! Ja do granicy PL - D mam ponad 200 km a z tego co gdzieś wyczytałam to Ty beretem rzucisz i już są Niemcy ..... jak będziesz dla mnie smażyć , to wiesz : najpierw w mące , potem w jajeczku i bułce tartej -:)...........Wracając do wczoraj : duma pewnie rozpiera Teresę - P ...... ja na jej awatarze widziałam kobietę w średnim wieku z wnuczatkami a bądz co bądz młody chlop dojrzał w nie swoją EX z jego dziećmi ....cholerka , zazdrosna jestem ! -:))))))0
22 grudnia 2014 10:00 / 5 osobom podoba się ten post
Pamiętacie scene z Samych Swoich gdy Zenkowi skradziono dowód i przyjechała panna w dniu ślubu, że to oszust matrymonialny i mu garniak za 140zł kupila?

Ch. z kasą. Straty moralne ważniejsze.
Ja zawsze mówię: mężczyźni przychodzą i odchodzą czasem z naszą kasą, ale ważne zeby nie stracić z oczu SIEBIE.

22 grudnia 2014 10:02 / 3 osobom podoba się ten post
lena.siedem

Pamiętacie scene z Samych Swoich gdy Zenkowi skradziono dowód i przyjechała panna w dniu ślubu, że to oszust matrymonialny i mu garniak za 140zł kupila?

Ja zawsze mówię: mężczyźni przychodzą i odchodzą czasem z naszą kasą, ale ważne zeby nie stracić z oczu SIEBIE.

Już dawno wiedziałam , że Ty mądra kobita jesteś -:))))))
22 grudnia 2014 10:10 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Już dawno wiedziałam , że Ty mądra kobita jesteś -:))))))

Basia, czasem mam więcej szczęścia niż rozumu, wiesz? :D
Ale ogólnie masz słuszną racje :)))))))))))))
22 grudnia 2014 10:11 / 1 osobie podoba się ten post
lena.siedem

Basia, czasem mam więcej szczęścia niż rozumu, wiesz? :D
Ale ogólnie masz słuszną racje :)))))))))))))

O ! nie dość , że mądra to jeszce skromna ! -:))))
22 grudnia 2014 10:13 / 1 osobie podoba się ten post
lena.siedem

oj oj oj ale wymyslila ha ha