Też rybka? ....czy jeszcze wodnik?
Bo tu u dziadków to ....cały staw rybny :))))
Już Rybka...najlepszy znak zodiaku haa..haaa
Brakowalo mi Ciebie :))))))))))))))))))))))))))
Witaj :))))))
oj Jolek poczytałam dzisiaj sobie Ciebie, Ty masz chyba okres, jesteś przed, albo po, masz taką huśtawkę nastrojów jak stara panna przed ślubem :)))))))
cóż Ci tam dolega a?
Nie możesz się chyba skupić a w pracy jesteś :)))DDDDD
ja to widzę, że Ty tam duuuuuuuuuuuuużo wolnego hahahah DDDDDDDDDDD
No gineralnie tak :) bee miala ciotke za 5 dni :))) Przeszlo mi juz:))))
Juz nie bede sie skarzyc, no mam wolne bo roboty duzo nie,a jak se znajde robote to zaraz oma wola wiec zalaczam lapka i z nia siedze a reszta se lezy :))))))
Nie prowda bo rak :)))
Ale wiecie co babeczki, i tak chyba sobie wezme wolne od forum, bo po 1 net mi muli bardzo, po 2 odpoczniecie od moich skarzyjek, a po 3 no nikt nie lubi czytac o sobie jak sie go obraza :))) No nie mile to :)) wroce po Nowym Roku :)))
ohhhh Jolek!
od raka to ja teraz chcę z daleka....:(
Scarlet - masz rację: Rybka to najlepszy znak ....dobry, pełen uczuć, nieco metafizyczny ......chociaż często musi płynąć "pod prąd". :))))
A na ten czas wstaw na awatarka fotkę z fochem, co Ci podesłałam ha...haaa
Do jutra , córuś...
:))))))))))))
Ale wiecie co babeczki, i tak chyba sobie wezme wolne od forum, bo po 1 net mi muli bardzo, po 2 odpoczniecie od moich skarzyjek, a po 3 no nikt nie lubi czytac o sobie jak sie go obraza :))) No nie mile to :)) wroce po Nowym Roku :)))
Nie pomyslalam, nie chcialam Cie urazic :*przepraszam.
to może tak:
od forum weź urlop,a le od bloga nie ok?
zacznij pisać, czekamy ::)))))
P.S.
w między czasie skrobnij coś na forum :))
Jolek, no co Ty .....przecież polubiłam Twojego posta.
Wiem o co Ci chodziło ....poza tym znam się na żartach (z mojej strony to też żart....)