,,,, Już jest otwarty
,,,, Już jest otwarty
no to cie zapraszam
,,,, Już jest otwarty
,,,, Już jest otwarty
ho ho to sie nazywa refleks.ja do profilu a tam.zem zaproszona juz....nie wiem ile lat masz ale sadzac z refleksu i zdjecia to mlodas
haaaa, nie młoda, ale jakoś młodo wyglądam
dawaj recepture..mnie zab czasu nadgryzl co prawda,ale moze resztke mej urody uda sie uratowac
Nie mam recepty, wychowana na wsi
Geny chyba, no i nie pije alkoholu, nic, a nic
krem nivea, nic wiecej
dawaj recepture..mnie zab czasu nadgryzl co prawda,ale moze resztke mej urody uda sie uratowac
Anka -:-) Ty to wogole Ona nie sluchajwsprawie tej receptury!!!!!! Ja Ci podam :-) :-) :-) dziala serio ,,, pic ,palic i to trzecie pewnie znasz :-) :-) :-) :-) :-) bedziesz taka mloda jak ja:-) :-) :-) :-) :-)hahahaha
Anka -:-) Ty to wogole Ona nie sluchajwsprawie tej receptury!!!!!! Ja Ci podam :-) :-) :-) dziala serio ,,, pic ,palic i to trzecie pewnie znasz :-) :-) :-) :-) :-) bedziesz taka mloda jak ja:-) :-) :-) :-) :-)hahahaha
pije...nie chcialam sie ujawniac z problemem mym...palic co to to nie...i dlatego chybam stara,bo nie pale
No :-) :-) :-) :-) palic to nie namawiam- sama od 2 miesiecy elektryka jaram :-) aleeeee to pierwsze a zwłaszcza trzecie :-) :-) :-) :-) ???!!
No :-) :-) :-) :-) palic to nie namawiam- sama od 2 miesiecy elektryka jaram :-) aleeeee to pierwsze a zwłaszcza trzecie :-) :-) :-) :-) ???!!