Na wyjeździe #18

26 grudnia 2014 15:22 / 1 osobie podoba się ten post
beata

No :-) :-) :-) :-)  palic  to nie namawiam- sama od 2 miesiecy elektryka jaram :-)  aleeeee  to pierwsze a zwłaszcza trzecie :-) :-) :-) :-)  ???!!

o seksie piszesz?no ja uwielbiam dobry seks,zyc bez niego nie moge.dlatego tak mi trudno w de...jezdze tylko miesiac na miesiac bo uschlabym..
26 grudnia 2014 15:24 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

o seksie piszesz?no ja uwielbiam dobry seks,zyc bez niego nie moge.dlatego tak mi trudno w de...jezdze tylko miesiac na miesiac bo uschlabym..

A Kup ze se wibrator taki z prazkami i z maksymalna wybracja :))))))))))))))
Troche przyjemnosci, moze nie az takiej jak z chlopem, ale zawsze to cos :D hahahaha
26 grudnia 2014 15:25 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Troche przyjemnosci, moze nie az takiej jak z chlopem, ale zawsze to cos :D hahahaha

Masz taki,,, w DE ?
26 grudnia 2014 15:27 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Masz taki,,, w DE ?

No kurde wlasnie nie............., ale ja tylko proponuje, bo dziewczyny takie wyposzczone :))))
Chcialam byc mila i pomocna:)))))))
26 grudnia 2014 15:28 / 5 osobom podoba się ten post
Jolek

mam mam juz ze 3 lata u mnie jest.wypozyczony w prezencie mi kupil.ale nie lubie sama go uzywac,o z wypozyczonym tak....jest trjkt wtedy. po seksie stawiam go na stole i wspolnie ze mna i wypozyczonym wodeczke spozywa. no w koncu to czlonek rodzinny jest.
26 grudnia 2014 15:30
ania52

mam mam juz ze 3 lata u mnie jest.wypozyczony w prezencie mi kupil.ale nie lubie sama go uzywac,o z wypozyczonym tak....jest trjkt wtedy. po seksie stawiam go na stole i wspolnie ze mna i wypozyczonym wodeczke spozywa. no w koncu to czlonek rodzinny jest.

Aha, człowiek się uczy całe życie, i wszystkiego nie wie, haa
26 grudnia 2014 15:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Aha, człowiek się uczy całe życie, i wszystkiego nie wie, haa

wszystko do nadrobienia jest...a jakie doznania....nie do opisania trza zaprobowac
26 grudnia 2014 15:37 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

wszystko do nadrobienia jest...a jakie doznania....nie do opisania trza zaprobowac

Też tak sądze Aniu, sprawdze, opisze,,,
26 grudnia 2014 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Gosiu-zazdroszczę i się cieszę, bo też i dużo negatywnego o stellach czytam. A tu tak pozytywnie:):):)
Powiedz mi z jakiej firmy jesteś-jeśli możesz. Bo jeśli ty masz tak fajnie, to jest
szansa, ze to firma rzetelna. Dla mnie takie info jest na wagę złota, bom świeżynka.

Słonecznie to chyba nie zależy od firmy tylko od rodziny, że tą rozłąkę świąteczną aż tak nie odczuwamy. Ja nie jestem z firmy więc mogę się mylić, ale tak mi się wydaje. Nasze Koleżanki i koledzy wiedzą lepiej i napewno Ci powiedzą.
26 grudnia 2014 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Tutaj się przywitam,bo "powitajek" nie ma na wierzchu.
Cześć Edi-widzę cie-spać nie możesz jak i ja.
Ponieważ dzisiaj dzień wolny,gazet nie sprzedają,zakupy też odpadają-tu muszę zaraz wyjść na zewnątrz,bo potem to już się nie uda.Ale najpierw kawa.Potem wam napiszę,czy ciepło jest(ale raczej tak,bo okno mam na tzw.kipę-i jest OK.

Tak Impala, tej nocy babka zmoczyła pampersa i od 3 rano przez bodzinę lamentowała, bo ponoć to było pierwszy raz. Dopiero zasneła jak drugi raz odwiedziła kibelek, a ja już nie mogłam zasnąć tak mam gdy mnie ktoś wybudzi ze snu. Przeżyłam hihihi

26 grudnia 2014 18:26
ORIM

urok osobisty mojej pdp sprawił ze przylalem ha ha

Sorki Orim, ale nie wiem o co chodzi. Komu  przylałeś????????????????????
26 grudnia 2014 18:33 / 1 osobie podoba się ten post
Edi

Sorki Orim, ale nie wiem o co chodzi. Komu  przylałeś????????????????????

juz tlumaczylem.Błąd w "druku" ha ha zwykla literowka.Przyjąłem tak mialo byc i chodzilo o przyjmowanie prezentu od pdp pod wplywem jej uroku osobistego,a nie mojego uroku
26 grudnia 2014 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
anerik

Amelko, a jak Ty się czyjesz... opuchlizna Ci już zeszła?

Tak  Anerik, dziękuję, już prawie zeszła. Pozostała taka mała gulka na policzku, ale zaczynam powoli móc się uśmiechać.
Co prawda atrapa 3 zębów na okres 3 miesięcy wygląda jak wygląda, ale lepiej to niż wcale.
29 w poniedziałek jadę na zdjęcie szwów. Niestety mam też uszkodzone dziąsło nad jedynką i to mnie boli podczas jedzenia np. kwaśnych owoców, pomidorów i picia soków. Staram się unikać ale zanim się dowiem, czego nie powinnam, to muszę spróbować."-))
Myślę, że za 3-4 miesiące leczenie się zakończy i będzie dobrze.
Przez ten czas mogę tylko bardzo miękkie potrawy jeść i kategorycznie muszę tego przestrzegać, do czasu zrostu śrub z kością.
Ale już na tym etapie jestem zadowolona, bo najgorsze 2-3 dni już minęły.
Pozdrawiam serdecznie. Idę do gości, bo rozjeżdżają się już do swoich domów wszyscy)

26 grudnia 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Tak  Anerik, dziękuję, już prawie zeszła. Pozostała taka mała gulka na policzku, ale zaczynam powoli móc się uśmiechać.
Co prawda atrapa 3 zębów na okres 3 miesięcy wygląda jak wygląda, ale lepiej to niż wcale.
29 w poniedziałek jadę na zdjęcie szwów. Niestety mam też uszkodzone dziąsło nad jedynką i to mnie boli podczas jedzenia np. kwaśnych owoców, pomidorów i picia soków. Staram się unikać ale zanim się dowiem, czego nie powinnam, to muszę spróbować."-))
Myślę, że za 3-4 miesiące leczenie się zakończy i będzie dobrze.
Przez ten czas mogę tylko bardzo miękkie potrawy jeść i kategorycznie muszę tego przestrzegać, do czasu zrostu śrub z kością.
Ale już na tym etapie jestem zadowolona, bo najgorsze 2-3 dni już minęły.
Pozdrawiam serdecznie. Idę do gości, bo rozjeżdżają się już do swoich domów wszyscy:-))

Cierpliwości i bedzie dobrze, jesli chodzi o dziąsła przy okazji i zęby to trzymanie oleju najlepiej słonecznikowego, goją się wszystkie ranki i oczyszcza się organizm, możesz to robić kilka razy w ciągu dnia i wypluwać. Pozdrawiam
26 grudnia 2014 20:34
anerik

Cierpliwości i bedzie dobrze, jesli chodzi o dziąsła przy okazji i zęby to trzymanie oleju najlepiej słonecznikowego, goją się wszystkie ranki i oczyszcza się organizm, możesz to robić kilka razy w ciągu dnia i wypluwać. Pozdrawiam

Dzięki za poradę, ale wykupiłam w aptece specjalny płyn do płukania jamy ustnej po wszczepach właśnie.
Dostałam jedną od dentysty zaraz po zabiegu, a teraz dokupiłam trzy jeszcze w aptece. Płyn jest rewelka.
Wcześniej płukałam też w rumianku ale jak do wszystkiego, potrzebny jest czas.