No :-) :-) :-) :-) palic to nie namawiam- sama od 2 miesiecy elektryka jaram :-) aleeeee to pierwsze a zwłaszcza trzecie :-) :-) :-) :-) ???!!
No :-) :-) :-) :-) palic to nie namawiam- sama od 2 miesiecy elektryka jaram :-) aleeeee to pierwsze a zwłaszcza trzecie :-) :-) :-) :-) ???!!
o seksie piszesz?no ja uwielbiam dobry seks,zyc bez niego nie moge.dlatego tak mi trudno w de...jezdze tylko miesiac na miesiac bo uschlabym..
A Kup ze se wibrator taki z prazkami i z maksymalna wybracja :))))))))))))))
Troche przyjemnosci, moze nie az takiej jak z chlopem, ale zawsze to cos :D hahahaha
Masz taki,,, w DE ?
A Kup ze se wibrator taki z prazkami i z maksymalna wybracja :))))))))))))))
Troche przyjemnosci, moze nie az takiej jak z chlopem, ale zawsze to cos :D hahahaha
mam mam juz ze 3 lata u mnie jest.wypozyczony w prezencie mi kupil.ale nie lubie sama go uzywac,o z wypozyczonym tak....jest trjkt wtedy. po seksie stawiam go na stole i wspolnie ze mna i wypozyczonym wodeczke spozywa. no w koncu to czlonek rodzinny jest.
Aha, człowiek się uczy całe życie, i wszystkiego nie wie, haa
wszystko do nadrobienia jest...a jakie doznania....nie do opisania trza zaprobowac
Gosiu-zazdroszczę i się cieszę, bo też i dużo negatywnego o stellach czytam. A tu tak pozytywnie:):):)
Powiedz mi z jakiej firmy jesteś-jeśli możesz. Bo jeśli ty masz tak fajnie, to jest
szansa, ze to firma rzetelna. Dla mnie takie info jest na wagę złota, bom świeżynka.
Tutaj się przywitam,bo "powitajek" nie ma na wierzchu.
Cześć Edi-widzę cie-spać nie możesz jak i ja.
Ponieważ dzisiaj dzień wolny,gazet nie sprzedają,zakupy też odpadają-tu muszę zaraz wyjść na zewnątrz,bo potem to już się nie uda.Ale najpierw kawa.Potem wam napiszę,czy ciepło jest(ale raczej tak,bo okno mam na tzw.kipę-i jest OK.
urok osobisty mojej pdp sprawił ze przylalem ha ha
Sorki Orim, ale nie wiem o co chodzi. Komu przylałeś????????????????????
Amelko, a jak Ty się czyjesz... opuchlizna Ci już zeszła?
Tak Anerik, dziękuję, już prawie zeszła. Pozostała taka mała gulka na policzku, ale zaczynam powoli móc się uśmiechać.
Co prawda atrapa 3 zębów na okres 3 miesięcy wygląda jak wygląda, ale lepiej to niż wcale.
29 w poniedziałek jadę na zdjęcie szwów. Niestety mam też uszkodzone dziąsło nad jedynką i to mnie boli podczas jedzenia np. kwaśnych owoców, pomidorów i picia soków. Staram się unikać ale zanim się dowiem, czego nie powinnam, to muszę spróbować."-))
Myślę, że za 3-4 miesiące leczenie się zakończy i będzie dobrze.
Przez ten czas mogę tylko bardzo miękkie potrawy jeść i kategorycznie muszę tego przestrzegać, do czasu zrostu śrub z kością.
Ale już na tym etapie jestem zadowolona, bo najgorsze 2-3 dni już minęły.
Pozdrawiam serdecznie. Idę do gości, bo rozjeżdżają się już do swoich domów wszyscy:-))
Cierpliwości i bedzie dobrze, jesli chodzi o dziąsła przy okazji i zęby to trzymanie oleju najlepiej słonecznikowego, goją się wszystkie ranki i oczyszcza się organizm, możesz to robić kilka razy w ciągu dnia i wypluwać. Pozdrawiam