Na wyjeździe #18

18 grudnia 2014 14:46
Pyza

Obejrzala dwa razy to co mowi M....ki, i raczej on chyba nie wie co mowi? :-)) Patologia, to odstepstwo od morm przyjetych, wiec wychowywanie przez dwie matki, to tez patologia hehe. 
Mam kilku znajomych, ktorzy kochaja inaczej i sa swietnimi kumplami dla mnie, mnie osobiscie nie przeszkadzaja ich zwiazki ale dzieci wychowywane w takich zwiazkach wyrastaja w przekonaniu, ze tak ma byc, wiec kurcze....Gdyby byli stworzeni do wychowywania potomstwa, mogliby sami je miec a tak nie jest :-)

No nie wiemy, co rodzice homosekusualni tlumacza swoim dzieciom, ze jak ma byc ?
Dziecko do pewnego wieku nie rozumie, dlacego tak jest i pomyslcie przyjdzie kiedys ze szkoly i powie, tato tato, ale mi sie podobaja dziewczynki, nie chlopcy.
A jak pozniej bedzie dorosly, i bedzie hetero a do gejow bedzie mial obrzydzenie, jak bedzie traktowal rodzicow ?
To jest chore dla mnie i bez sensu, zeby oni wychowywali dzieci.
18 grudnia 2014 14:58
Jolek

No nie wiemy, co rodzice homosekusualni tlumacza swoim dzieciom, ze jak ma byc ?
Dziecko do pewnego wieku nie rozumie, dlacego tak jest i pomyslcie przyjdzie kiedys ze szkoly i powie, tato tato, ale mi sie podobaja dziewczynki, nie chlopcy.
A jak pozniej bedzie dorosly, i bedzie hetero a do gejow bedzie mial obrzydzenie, jak bedzie traktowal rodzicow ?
To jest chore dla mnie i bez sensu, zeby oni wychowywali dzieci.

Joleczku, dzieciom za duzo od poczatku nie trzeba mowic, bo co powiedza? Dziecko patrzy i widzi...ze razem spia w jednym lozku, ze sie przytulaja np, okazujac sobie uczucia, widza, ze na dzien ojca do szkoly przychodzi nie ojciec a druga matka, dziecko rosnie, a gdy juz jest starsze, to zadaje pytania i chce odpowiedzi... Dla mnie to tez chore zeby zwiazki gejowskie lub lezbijskie wychowywali dzieci, ale to jest moje zdanie, a kazdy moze miec oczywiscie inne

18 grudnia 2014 15:00
kacha25

o tym rozmnazaniu wspomnialam wczesnej w wypowiedzi mojej

Tak, czytalam wszystkie wypowiedzi
18 grudnia 2014 15:11
Moze by i to dziecko otoczyli miloscia ,ale dziecko czy zrozumie ten inny swiat,my jeszcze nie doroslismy do takiej tolerancji jak inne kraje my raczkujemy w pl jeden lubi mowic o drugim a nie jeden do drugiegoo
18 grudnia 2014 15:16
Haneczka47

Moze by i to dziecko otoczyli miloscia ,ale dziecko czy zrozumie ten inny swiat,my jeszcze nie doroslismy do takiej tolerancji jak inne kraje my raczkujemy w pl jeden lubi mowic o drugim a nie jeden do drugiegoo

Ja za to nie toleruje homofobow, to oni sa dopiero psychiczni.
18 grudnia 2014 15:20
Homofobow ?ja to z tych drugich inteligentow co tj
18 grudnia 2014 15:20 / 5 osobom podoba się ten post
A gdzie jest napisane, ze w zwiazku homoseksualnym bedzie kolejny homoseksualista wychowany? Przeciez tych homoseksualnych rodzicow "normalni" rodzice wychowali, wiec co? Zle wychowali czy jak? Wedlug ogolnie przyjetych norm tez jestem patologia:) Sama swoje dzieci wychowuje. Tatusia znaja ze zdjec(przynajmniej Corcia, Syn pracuje nad wspomnieniami wraz z psychologiem), babcie z mojej strony widza raz w roku, dziadka 2-3 razy. Ciocie, wujkow i kuzynostwo widuja rownie czesto jak babcie... Z rodzina ze strony tatusia kontaktow zero. Patologia z nas jak nic:) 100 lat temu w chacie za wsia bym mieszkala i okoliczna ludnosc kamieniami by za mna rzucala i przez lewe ramie na moj widok plula, coby uroki odczynic, a moje dzieci wyzywane od bekartow by byly i kamieniami "witane"... Na szczescie czasy sie zmieniaja i wierze, ze wreszcie do wszystkich dotrze, ze homoseksualisci to tez LUDZIE. I tak jak reszta spoleczenstwa maja prawo do uczuc, zycia z partnerem i rodziny. Zwisa mi serdecznie kto i w jaki sposob z kim spi. A przeciez tylko to rozni ICH od NAS, heteroseksualnych...
18 grudnia 2014 15:23
salazar

Kasiu, o jakiej taniej linii piszesz? O normalnych stacjonarnych telefonach, bo nie łapię :(?

Pisałam o Country Flat-tzw.taniej linii do PL,z domowego niemieckiego na domowy polski,za 3.99 miesięcznie,dzwonisz do Polski bez ograniczeń,z wyłączeniem połączeń na komórki. -  tu na Bawarii ,a przynajmniej w tym rejonie nie ma czegos takiego:( Dziwne ,bo w innnych landach jest przeciez ,prawie każada opiekunka ma w mcu pracy taka możliwość.....
18 grudnia 2014 15:27
Tj sie c T-mobile i jest ten flat inne sieci stacjonarne tego nie maja za 3;99
18 grudnia 2014 15:29
Wcinam się-nie jestem w temacie,nie mam czasu poczytać.Fajny wywiad z B.Pawlikowską-może zechcecie przeczytać.
http://www.styl.pl/magazyn/wywiady/news-krolowa-swojego-zycia,nId,1572364,nPack,1
18 grudnia 2014 15:30
kasia63

Pisałam o Country Flat-tzw.taniej linii do PL,z domowego niemieckiego na domowy polski,za 3.99 miesięcznie,dzwonisz do Polski bez ograniczeń,z wyłączeniem połączeń na komórki. -  tu na Bawarii ,a przynajmniej w tym rejonie nie ma czegos takiego:( Dziwne ,bo w innnych landach jest przeciez ,prawie każada opiekunka ma w mcu pracy taka możliwość.....

Dziwne, bo ja bylam na bawarii i byly polaczenia na polskie stacjonarne, wiec dziwne troche.
18 grudnia 2014 15:31
teresa-p

Koło przystanku autobusowego jest pewnie automat z biletami,najlepiej opłaca sie kupić Tagesticket (Tageskarte),możesz wtedy jeżdzić przez cały dzień,lub bilet 4-krotny,wtedy po wejściu do autobusu musisz kasować.Kosztuje dużo mniej niż byś kupowała za każdym razem

Dziękuję, nie zwróciłam uwagi na to,czy takowy automat tu jest.
Ale to takie zadupie,ze może nie być ..... :(
18 grudnia 2014 15:33
ania52

Basiunia jedziesz sklepy obskoczyc?

Taki mialam zamiar,bo się rozpadalo i rowerem ni hu hu.....

A poza tym....koszyk przy rowerze jest za mały ;))))))
18 grudnia 2014 15:33
Jak ktos na kabel deutschland to nie maja tego w ofercie,albo inny stacjonarny inna siec tego nima
18 grudnia 2014 15:34 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

Dziwne, bo ja bylam na bawarii i byly polaczenia na polskie stacjonarne, wiec dziwne troche.

Dziwne i zycie utrudniajace:(Na dodatek nie ma tu zasięgu na komorke:(Tzn w domu i dookoła domu-wiekszośc tlefonów zalatwiam pod sklepem,hi hi hi - żulia telefoniczna:) ,bo tam 5 kreseczek a w domu jak złapie jedna to cud...buuuuuuuuuuuuuuu