Na wyjeździe #18

29 grudnia 2014 23:20 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Byłaś blisko, ale jednak mały błąd się wkradł

i z tą niewiedzą pójdę spać
29 grudnia 2014 23:23 / 2 osobom podoba się ten post
na bank RENATA JEST pierwsza.
29 grudnia 2014 23:23
Spijcie dobrze, jutro może rozwiążemy ten rebus
29 grudnia 2014 23:24 / 2 osobom podoba się ten post
Zrobiłes nas w Konia,,,na drugi raz nie zamieszczaj anonimowych zdjęc
bo i po co,,
29 grudnia 2014 23:27 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

bo i po co,,

Zdjęcie jest pamiątką z Naszego spotkania i taki był cel jego umieszczenia
29 grudnia 2014 23:38 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

Zdjęcie jest pamiątką z Naszego spotkania i taki był cel jego umieszczenia

Poniosło mnie i sie wkręciłam w tą zgadywankę. Nie ważne która jest która, wszystkie was lubię dziewczyny. Jesteście fajne, mądre, wrażliwe, empatyczne i nie ma znaczenia jak wyglądacie. A właściwie to ta wiedza nie jest mi do niczego potrzebna. Pozdrawiam dziewczyny i chłopaka też.
29 grudnia 2014 23:46 / 1 osobie podoba się ten post
Gosiap

Poniosło mnie i sie wkręciłam w tą zgadywankę. Nie ważne która jest która, wszystkie was lubię dziewczyny. Jesteście fajne, mądre, wrażliwe, empatyczne i nie ma znaczenia jak wyglądacie. A właściwie to ta wiedza nie jest mi do niczego potrzebna. Pozdrawiam dziewczyny i chłopaka też.

Dziękuję
30 grudnia 2014 00:22 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

bo i po co,,

Po mojej lewej to Marta. Reszta niech zostanie słodką tajemnicą. 
30 grudnia 2014 06:35
darekr

Po mojej lewej to Marta. Reszta niech zostanie słodką tajemnicą. 

Darek dziękuje
30 grudnia 2014 06:47 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Napisałam(to było małe wyjasnienie dla Kasi63.

Ania52,nie myśl sobie,przeczytałam coś o piesach powypisywała.
Zraniłaś mnie prosto w serce.
Cielaka nie lubisz???Jak możesz!
Złe rzeczy wymagaja kar,tak wiec tego jedzenia,co to dla mnie naszykujesz zrób wiecej,bo kochańca wezme ze sobą-mniejszy o połowę od cielaka,może sie przekonasz.:)))
Czego głupio ryzykujesz pisząc tam gdzie nie należy i jeszcze dwa???

matko kochana jakos przezyje twojego piesa u mnie,bylebu nie wyl....tego z gory tez bym przezyla jakby cicho siedziak...jescie two pies dostanie ale alkoholu co to to nie,bo nie wiem ilo litrazowy i moze zbraknac
30 grudnia 2014 06:50 / 3 osobom podoba się ten post
darekr

No i po bardzo udanym spotkaniu w Kielcach. Pozdrawiamy Opiekunki, których nie było.

piekne wy sa ....tylko obawiam sie,ze na spotkaniu u mnie nie bedzie wskazane zdjec robic....przez sito cenzury moga nie przejsc...
30 grudnia 2014 07:15 / 1 osobie podoba się ten post
A ja już wszystko robię z myślą o zmienniczce.
Wczoraj na zakupach,co któraś rzecz lądowała w koszyku z komentarzem "Ja jeszcze mam,ale wezme, żeby Basia juz miała".

Przed chwilą ostatni raz zmieniłam swoją pościel,żeby wyprana czekała na zmienniczke (mamy tylko dwa komplety ;))). )
30 grudnia 2014 07:34
Cześć wszystkim.
Basiam,Ania52-tak od rana się znowu ganiacie?
Póżno wstajecie-jak dla mnie.Ja to już na dworze byłam(mrozu nie ma,mokrawo jest).Polazłam sobie kawę na stojąco wypić.Czasami tak robię,żeby nie zapomnieć,jak smakuje papieros palony łącznie z kawą.
Ania,ten mój pies chyba nie pije.Pierwszy to i owszem,lubił piwo pociągnąć sobie-ale nen jakiś abstynent raczej.Rasowy jest,maniery wielkopańskie ma.
A co do spotkania,to p r z e d musisz skonfiskować wszystkie urządzenia,co to zdjęcia robia.Nie życzam sobie potem oglądać siebie w sieci,zwłaszcza,ze mogę mocno nieświeża być(po podróży,nie po "łyskaczach").
30 grudnia 2014 07:51
Impala

Cześć wszystkim.
Basiam,Ania52-tak od rana się znowu ganiacie?
Póżno wstajecie-jak dla mnie.Ja to już na dworze byłam(mrozu nie ma,mokrawo jest).Polazłam sobie kawę na stojąco wypić.Czasami tak robię,żeby nie zapomnieć,jak smakuje papieros palony łącznie z kawą.
Ania,ten mój pies chyba nie pije.Pierwszy to i owszem,lubił piwo pociągnąć sobie-ale nen jakiś abstynent raczej.Rasowy jest,maniery wielkopańskie ma.
A co do spotkania,to p r z e d musisz skonfiskować wszystkie urządzenia,co to zdjęcia robia.Nie życzam sobie potem oglądać siebie w sieci,zwłaszcza,ze mogę mocno nieświeża być(po podróży,nie po "łyskaczach").

hej :)
z tej racji, że jestem chora na samą myśl o papierosie i kawie przyprawia mnie o .....
nie , nie, nie
wyobrażam sobie jak to smakuje bo piłam kawę (w różnej postaci) i paliłam kiedyś więcej
łoch, ażmnie drgawki wzięły...........mogłam nie czytać tego posta.......:))))))))))))

30 grudnia 2014 07:54
Było się na pozostałej części skoncentrować.:))))