Na wyjeździe #18

30 grudnia 2014 13:40 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

kot lepsiejszy,a ze czarny...coz...jam wierzaca w gusla i inne zabobony ale poswiece sie....a geldy to sie odchudzaja czy z chytrosci nie jedza?i skad u geldow taka wola silna...ja tak chce...nie jesc...

Też bym tak chciała.Ja tak nie umiem!
Dzisiaj to nawet bez śniadania jest.
To nie z chytrości,to po to,żeby co niektorych w poczucie winy wpędzić,żeby szybciej pod ziemię tyrafić(choć to nie do końca prawdziwe jest).Parę innych powodów jeszcze bym znalazła,ale to pierwsze najważniejsze jest.
30 grudnia 2014 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

To nie z chytrości,to po to,żeby co niektorych w poczucie winy wpędzić,żeby szybciej pod ziemię tyrafić(choć to nie do końca prawdziwe jest).Parę innych powodów jeszcze bym znalazła,ale to pierwsze najważniejsze jest.

przynajmniej zajecie ma caly dzien...no to wpedzanie w poczucie winy...urobiona chyba spac sie kladzie...
30 grudnia 2014 13:44 / 3 osobom podoba się ten post
Impala

Mogę z kotem przyjść,co mi tam,a miejsca mniej zajmuje i nie zeżre tyle.Ale czarny ci on,to nie wiem,czy ty w zabobony wierząca?I czy alergii nie masz.???
Ja rano zakupowe wychodne mam,a potem to kamieniem siedzieć muszę z geldami.
Teraz obiada jadłam,to przed laptopem siedziałam,bo to i taki byle jako obiad był.Tylko dla mnie,geldy nadal nie jedzą.

czarny kot szczęście na ogonie niesie , już w starożytności się na tym poznano....  :)  
a że masz czarnego piesia na awatarze to Ci do kompletu dorzucę kiciusia....(no sama powiedz - czy on może przynieść pecha?)
30 grudnia 2014 13:47 / 2 osobom podoba się ten post
Kota też mam czarnego. zawsze mam czarne koty.a ten na zdjeciu piękny jest.
30 grudnia 2014 13:50 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

no takiego kota to moglabym do piersi przytulic....tez mnie sie podoba...i nie wyje pewno...
30 grudnia 2014 13:50
Impala

no takiego kota to moglabym do piersi przytulic....tez mnie sie podoba...i nie wyje pewno...
30 grudnia 2014 13:52 / 2 osobom podoba się ten post
Impala

a może oni kryjomo podjadają.,aczkolwiek... osoby starsze niekiedy jedzą bardzo mało - dosłownie 2 kromeczki chleba na dzień , czasem jogurt, kilka łyżek zupy . Jak przestają jeść zupełnie ( karmionym wylewa się z ust ) to 3 dni max i odchodzą .... :(  (widziałam to u kilku swoich pdp )
30 grudnia 2014 15:17 / 2 osobom podoba się ten post
tyciek

czarny kot szczęście na ogonie niesie , już w starożytności się na tym poznano....  :)  
a że masz czarnego piesia na awatarze to Ci do kompletu dorzucę kiciusia....(no sama powiedz - czy on może przynieść pecha?)

Fajny ! Bidula taka.Tylko cholernik przeciez urosnie !
30 grudnia 2014 16:53 / 6 osobom podoba się ten post
Przyszła właśnie moja poprawiona umowa:)Przejrzałam pobieżnie póki co-ale i kasa i terminy sa właściwe:)Uff.
Była rodzinka-PDP do piątku lub soboty w szpitalu,jest lepiej.Syn -ratownik podziękował mi za zainteresowanie ,pomoc i szybką reakcję:)I dodał,że dzięki temu ,że byłam uważna nie doszło do jeszcze gorszych powikłań.Babcia w swoim świecie ,niby kuma że męża nie ma ,ale tak nie za bardzo...Grunt ,że spokojna jest:)No i jutro i w piatek pospimy sobie dłużej bo piguły nie przychodzą:)Poza tym znów sypi śnieg,jest tylko -3stopnie i nie ma wiatru ,ale śniegu!!!!!!!Koszmarne ilości i z tego co tu obserwuj tylko 2 główne ulice sa odśnieżane ,reszta nie....To malutkie miasteczko ,może dlatego.
30 grudnia 2014 16:56 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Fajny ! Bidula taka.Tylko cholernik przeciez urosnie !

Orim , jak urośnie to też będzie fajny ! Na przykład taki: sam przyznasz ,że sama słodycz.....
30 grudnia 2014 17:31 / 5 osobom podoba się ten post
Moja corka biega po domu, zaglada w kazdy kat, szafe czy co tam jej akurat na drodze stoi i krzyczy.... Dziadek, wo bist du..... I wszystko super, ale Dziadek wyjechal w zeszly poniedzialek... Alzheimer??? W przerwach miedzy okrzykami spiewa... Koledy oczywiscie. W obu jezykach jednoczesnie:) Dobrze, ze tolerancyjnych sasiadow mam. Inaczej pewnie eksmisja by mi za te wrzaski grozila:)
30 grudnia 2014 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
tyciek

Orim , jak urośnie to też będzie fajny ! Na przykład taki: sam przyznasz ,że sama słodycz.....

no nie wiem.Jakos wole psy
30 grudnia 2014 18:11
Ania52, ja juz jestem :)
30 grudnia 2014 18:21
Po sylwestrowych fajerwerkach do znajomych przyblakala sie sunia golden retriwer,,adoptowalismy ja,kochany piesbardzo do mnie sie przywiazala ,bardzo lubila dzieci,moja Marta przy niej nauczyla sie na rolkach jezdzic,a zima to sanki ciagnela,Marta miala wtedy moze ze 6 lat,
niestety juz suni Kelli niema ,
30 grudnia 2014 18:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień jak co dzień, ale mógłby się jeszcze nie kończyć :)
Obiecałam sobie jeszcze jesienią że wybiorę się obejrzeć to co warte obejrzenia w B. Wtedy jakoś mi po drodze nie było, samej żadna frajda. Teraz to coś innego ;)
Wybrałam się zwiedzić Sparrenburg, twierdzę obronną w Bielefeld. Na wieżę widokową wprawdzie nie ma wstępu zimą, ale to w niczym nie przeszkadzało cieszyć się wycieczką ;)

Na ostatnim zdjęciu kamienica z XVI wieku w samym centrum miasta.