A ja niewyspana mimo,że ok 23ej sie połozyłąm,fajerwerki wybiły mnie ze snu i do 2iej zasnąc nie mogłam:(Myslę tylko o tym kiedy będzie po obiedzie i pójdziemy z babcią pospać:)
A ja niewyspana mimo,że ok 23ej sie połozyłąm,fajerwerki wybiły mnie ze snu i do 2iej zasnąc nie mogłam:(Myslę tylko o tym kiedy będzie po obiedzie i pójdziemy z babcią pospać:)
matuchno ania koniec stycznia albo początek lutego, tak muszę być
A tak moja panno!!!Wraz ze starym rokiem wygasł był Twoj monopol na nieustanne jęczenie:):):) Koniec!!Teraz my wszystkie bedziemy jęczeć ,marudzić i narzekac a Ty masz nas skutecznie na duchu podnosić :) W koncu jesteś młoda, to i siły masz więcej a cierpliwośc też sumiennie ćwiczyc powinnaś:)Przyda sie w pracy i w wychowywaniu syna:):):):)
Marudzę,że mnie śpik bierze,głowa cmi i zupę przepieprzyłam z tego niewyspania:(:(:(:( Codziennie tak będę miauczała i narzekaął-całe 23 dni do zjazdu!!!!Se nie mysl,ze to tylko dziś!
dlugo jeszcze,ale jak mus to mus....ja od 15.02 bede szukala nowej roboty na miesiac
Jednak nie zgadzają się na zmiany miesiąc/miesiąc?
Ja mam nadzieje max odpocząć w domu i myślę,ze za tą moją terrorystką zatesknie ;)
Nie jest tu najgorzej. U mnie po prostu juz zmęczenie materiału.
Krotki pobyt w domu ostatnio,teraz 10 tygodni przy tak absorbującej babce.... Ale mam nadzieję, ze zmienniczka zgodzi sie na stale zmiany 6 tyg/6 tyg lub max 8/8,to dam radę.
za drogo podroz geldow kosztuje i dlatego nie chca..a ja max 6 tyg daje rade ito za dlugo.Odpoczniesz Basiunia w domku....
Albo wpadne z deszczu pod rynnę ;)))))
Ja tez marze o zmianach 6/6, ale ciezko rodziny nie chca sie zgadzac po koszty podrozy i znajdz se taka zmienniczke. Ciezko ciezko.
Albo wpadne z deszczu pod rynnę ;)))))
A czy Ty kasia nie wiesz, ze cierpliwosc co dziecka, a do pdp to dwie rozne sprawy ? :))))))))))))))))))
A miaucz sobie ile masz tylko ochote :)))))))))))))))))))))))))))))
Basiunia....co tobie.....
Ech.....
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 21015 !!
Aby od Sylwestra cały rok był ekstra, by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały i zdrówka, zdrówka ....i jeszcze raz zdrówka :))
Ale prezent noworoczny mi się trafił :(( - włączam TV .....a tu żadne polskie kanały nie działają - też tak macie ?
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 21015 !!
Aby od Sylwestra cały rok był ekstra, by marzenia się spełniały, by pieniążki kieszeń Twą wypchały, a uczucia nie znikały i z serduszka wypływały i zdrówka, zdrówka ....i jeszcze raz zdrówka :))
Ale prezent noworoczny mi się trafił :(( - włączam TV .....a tu żadne polskie kanały nie działają - też tak macie ?