Pochwalijki

06 lutego 2015 15:35 / 5 osobom podoba się ten post
Hurrrraaaa chwalę się że mam neta:)))
06 lutego 2015 15:36
kasiachodziez

Hurrrraaaa chwalę się że mam neta:)))

jak to zrobilas???

06 lutego 2015 15:41 / 3 osobom podoba się ten post
magdalena_k

jak to zrobilas???

Groźbą prośbą krzykiem płaczem:)))wtedy jak rozmawiałśmy sąsiad dobijał sie do drzwi kupił ruter zamontował i działa:)))
06 lutego 2015 15:53 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Groźbą prośbą krzykiem płaczem:)))wtedy jak rozmawiałśmy sąsiad dobijał sie do drzwi kupił ruter zamontował i działa:)))

no prose dla chcacego nic  trudnego skype pozniej???
06 lutego 2015 15:59
magdalena_k

no prose dla chcacego nic  trudnego skype pozniej???

No pewnie wieczorkiem porandkujemy sobie dam znac jak będę wiesz że u mnie obiad dopiero jak wszyscy inni jedzą kolacje:))
07 lutego 2015 17:07 / 10 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich.
Jestem nowa,-na forum,bo w branży raczej nie:))
Mogę się pochwalić bardzo fajną i spokojną pracą:)
Mam Dziadziusia z Alzheimerem,kochany jest.
Cały dzień spędza w krainie snów,czasem się budzi i "szefuje" tak jak to kiedyś robił,ale jest fantastycznym podopiecznym:)
Każdemu życzyła bym takiej pracy:)
07 lutego 2015 20:37 / 2 osobom podoba się ten post
Ja tez pochwale moja pdp, lat 84, dumne 98 kg:((((, po zabiegu wszczepienia rozrusznika serca, siedzi zawsze na skraju nazbyt miekkiego fotela, przed nim potezny na szczescie podnozek no i zsunela sie dzisiaj rano na ten podnozek , nie wierze do tej pory sama sie wtargala na podnozek, troche ja przytrzymalam. Pilnie:) cwiczymy w lozku, przydaje sie!
10 lutego 2015 18:56 / 3 osobom podoba się ten post
Nie wiem gdzie napisać padło na pochwalijki
Trzy dni temu jak wiecie babcia pytała mnie o testament....teraz mnie spytała czy zostane u nich dłużej niż planowałam.....już głupia jestem co ona kombinuje
Ahaaaa pochwaliła mnie że bardzo smakuje jej to co gotuje!
10 lutego 2015 19:05 / 1 osobie podoba się ten post
Cały majątek przecież zapisałam Tobie :))) oczekuj ooooogromnych pieniędzy za styczeń aż 1,5 dnia :))
10 lutego 2015 19:13 / 4 osobom podoba się ten post
No wiesz co....jesteś niewdzięczna.......teraz bede mieć przez ciebie depresje..........że nie chcesz moich pieniędzy......
10 lutego 2015 19:18 / 4 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

No wiesz co....jesteś niewdzięczna.......teraz bede mieć przez ciebie depresje..........że nie chcesz moich pieniędzy......

Ja nie będę taka wybredna :)))) Dawaj na moje konto, pójdę na kawę do ciastkarni z moją PDP :->
10 lutego 2015 19:26 / 13 osobom podoba się ten post
SSSSSSSUUUUUUUPPPPPPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!
Ale szkoda bo jutro już wyjeżdża, żal mi strasznie. Świetnie dogadała się z moją PDP i jej córką. Dostała otwarte zproszenie na odwiedziny kiedy tylko chce. Zaznaczono nawet, że jest aktualne nawet gdybym już tutaj nie wróciła do pracy po zjeździe. Nie powiem, bardzo miłe ;)))) Moja PDP już pyta czy przyjedzie na święta. I mimo, że wszystko dla niej jest " zu tojer" to kazala swojej córce sprezentować mojej pannie geldy. Trochę było mi głupio przyjąć, ale zaznaczyły, że ma sobie kupić coś na pamiątkę pobytu tutaj, bo one nie wiedziały co by chciała.
A jutro już niestety ostatni dzień razem, potem tylko skype :(((((((((((
11 lutego 2015 11:51 / 24 osobom podoba się ten post
Mój syn zakończył dzisiaj edukację w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie, obroną pracy magisterskiej wynikiem 4+. Wcześniej , na Politechnice Lubelskiej zdobył inżyniera. Jestem bardzo dumna z niego, cieszę się bardzo i dzielę się z Wami tą radością.
11 lutego 2015 12:03 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Mój syn zakończył dzisiaj edukację w Szkole Głównej Handlowej w Warszawie, obroną pracy magisterskiej wynikiem 4+. Wcześniej , na Politechnice Lubelskiej zdobył inżyniera. Jestem bardzo dumna z niego, cieszę się bardzo i dzielę się z Wami tą radością.

Gratuluję. Synowi i Tobie. Dla takich chwil warto żyć !
11 lutego 2015 12:05 / 1 osobie podoba się ten post
Gratulacje MArgaritko!