Chcesz zawalu jakiegos dostac , czy co ?...... ja na drugie i z drugiego na papieroska winda jezdzilam ! A co ? zasapac sie mialam ? :-)))))
Chcesz zawalu jakiegos dostac , czy co ?...... ja na drugie i z drugiego na papieroska winda jezdzilam ! A co ? zasapac sie mialam ? :-)))))
Ja pale - babcia nie.Babcia jest w szpitalu a ja biegam po szpitalnych schodach aby zapalic na zewnatrz
Tak. Domyslam sie, ze Babcia nie pali.
My z moim Dzadziem nie palimy tez.
Babcia moze i by sobie zapalila ha ha ale nie moze ha ha lekarz zabronil hihi
Ty natomiast do lekarza nie chodzisz.
chyba tylko na wodke hihi
Ja też śię pochwale hip, hipp. huraa!
Dostałam oferte,,,,parkinson, silne demencja, i inne,,
czyż to nie piekne??
za ?? nie wiem, czy mogę tu kwotą ''sypnąc''
, Ale powinniscie śiedziec, żeby nie upaśc ze śmiechu! cholera.
szczyt bezczelności to jest.
dawaj, ja siedzę ;p
Ja też śię pochwale hip, hipp. huraa!
Dostałam oferte,,,,parkinson, silne demencja, i inne,,
czyż to nie piekne??
za ?? nie wiem, czy mogę tu kwotą ''sypnąc''
, Ale powinniscie śiedziec, żeby nie upaśc ze śmiechu! cholera.
szczyt bezczelności to jest.
Ona-nie bądź taka, chcesz całą radochę zatrzymać dla siebie? Dawaj cenę za tę gratkę, to się może jeszcze pobijemy z dziewczynami o tę ofertę, będzie trochę folkloru forumowego, bo Arabasia ostatnio narzekała, żem tu się nic nie dzieje:):).
O! Mzap mnie ubiegła.
O kurdę! Jaki wypas! Ja się na 2 miesiące od razu piszę-kto da więcej??:D
zapodałam. Mam, posiadam paroletnie doświadczenie, tzw. ''swieżynka'' nie jestem.
oczywiście ,że Nie przyjełam czegoś takiego. Ja śię cenie
1050eu.
Ona-no co ty??!!!! To ty od razu na parę lat na taką stellę się deklarujesz:):):):)?!! Hihi, rozumiem, że świetna miejscówka z atrakcyjnym systemem motywacyjnym, ale od razu na parę lat???!! Sądziłam, że zaczniemy licytację takiego miejsca od miesięcy, tak, żeby każdy miał szansę się załapać-wiesz...daj też innym możliwość, w końcu to całe 1050 euro miesięcznie za parkinsona i inne w Pakiecie :D:D Ale skoro ty z takiej grubej rury, to ja też! a co tam!-to ja się deklaruję w takie zarąbiste miejsce na 10 lat:D:D:D Kto przebije?