Pochwalijki

12 marca 2015 13:58
Diarana

jezu uwazaj tam Michaska no!

Może nie zauważy? napiszę, a uważać będę bom już wiekowa :( dzięki :)
12 marca 2015 17:16
No nie.Przy pochwalijce Diarany (wyczyn godny wielu pochwał)ta ta moja jest jakoś nie na miejscu. Strasznie mi głupio. Usuwać nie będę bo to miło być docenionym, ale Moderator mógłby ją gdzieś przenieść. Nie wiem. Stonę bliżej lub dalej gdziekolwiek.
12 marca 2015 21:04
kasia14

No nie.Przy pochwalijce Diarany (wyczyn godny wielu pochwał)ta ta moja jest jakoś nie na miejscu. Strasznie mi głupio. Usuwać nie będę bo to miło być docenionym, ale Moderator mógłby ją gdzieś przenieść. Nie wiem. Stonę bliżej lub dalej gdziekolwiek.

ale dlaczego glupio Tobie ??nie rozumiem o ktory post chodzi....
12 marca 2015 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
kasia14

A juz kumam ;) haha przestaniesz ?chwal sie lubie Was czytac ,,chwalipiety,, :)))
12 marca 2015 21:49 / 1 osobie podoba się ten post
Dama nie zauważyła żle zawieszonej firanki, ale ja nie byłabym ja gdybym nie poprawiła. Zdjęłam całą i  poprawiłam i głowa spokojna :)
13 marca 2015 00:27 / 6 osobom podoba się ten post
Wlasnie mi moj Syn powiedzial ze 27 czerwca bierze slub,
tak sie ciesze
13 marca 2015 08:46 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47

tak sie ciesze

Przed Tobą zadanie "bycia teściową". Gratulacje dla syna, jego wybranki i oczywiście dla Ciebie!
13 marca 2015 19:41 / 3 osobom podoba się ten post
Dzis mialam rozmowe z corka babci o wczorajszym wydarzeniu ,powiedziala ze gdyby jej Mama umarla to nie byla by moja wina i gdy takie cos sie kiedys wydarzy ( oby nie przy mnie) ze to nie bedzie moja wina,lzy mi polecialy bo z babcia sie zzylam i z jej corka niesamowicie choc czasem mam ich dosc:)) ale jestem za nimi .Corka otworzyla szampana i pijemy ;) jutro spotkam sie z Dorotka ktora tutaj wspomniala o Osnabruck ze tez pracuje tutaj a wiec jutro bedzie fajny dzien:)
13 marca 2015 20:25 / 3 osobom podoba się ten post
Haneczka47

tak sie ciesze

Ja też dostałam od męża wiadomość, że nasz syn dziś go powiadomił o dacie swojego ślubu , ale to za rok 23.04,2016. Płaczę ze szczęścia .............
13 marca 2015 22:47 / 1 osobie podoba się ten post
Dzieci rosna a My starzejemy sie i jeszcze jedno kiedys tego nie rozumialam male dzieci maly klopota duze dzieci duzy klopot
13 marca 2015 22:57 / 6 osobom podoba się ten post
Haneczka47

Dzieci rosna a My starzejemy sie i jeszcze jedno kiedys tego nie rozumialam male dzieci maly klopota duze dzieci duzy klopot

Tylko nie starzejemy!!!Mogę się zgodzić ewentualnie na "dojrzewamy" :):):):)
Dzieci?Te duże ,dorosłe-kłopoty niekoniecznie ,raczej chyba to ,że rodzice juz tak mają,że sie martwia nawet o te dzieciaczki po 50-tce:):):):)Takie rodzicielskie "zboczenie":):):)Pocieszające jest to ,że i w druga strone działa,nasze dorosłe dzieci tez sie o nas martwią:)
14 marca 2015 21:29 / 10 osobom podoba się ten post
Pochwalam się, moja łazienka nowiutka i czyściutka. Dostałam również nowe pełne wyposażenie oraz komplet nowych, prywatnych ręczników. Właśnie skończyłam testować nowy prysznic. Już nie zahaczam o zwisającą smętnie słuchawkę. Mam piękną deszczownicę. Nie zaskakuje mnie też nagła zmiana temperatury wody. Prawie jak w mojej własnej (brak mi siedziska pod prysznicem co prawda i niestety radyjka też brak).
Wszystkie elementy mają śliczny, morski kolor, podobnie jak ręczniki. Zresztą każda lazienka w tym domu ma inny kolor wyposażenia, ale jak dotąd w mojej nie był dopasowany żaden konkretny.
Nawet siedzisko leżanki zostało wymienione na odpowiedni kolor. Bardzo mi się podoba ;)))))))))))))
14 marca 2015 21:59 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Pochwalam się, moja łazienka nowiutka i czyściutka. Dostałam również nowe pełne wyposażenie oraz komplet nowych, prywatnych ręczników. Właśnie skończyłam testować nowy prysznic. Już nie zahaczam o zwisającą smętnie słuchawkę. Mam piękną deszczownicę. Nie zaskakuje mnie też nagła zmiana temperatury wody. Prawie jak w mojej własnej (brak mi siedziska pod prysznicem co prawda i niestety radyjka też brak).
Wszystkie elementy mają śliczny, morski kolor, podobnie jak ręczniki. Zresztą każda lazienka w tym domu ma inny kolor wyposażenia, ale jak dotąd w mojej nie był dopasowany żaden konkretny.
Nawet siedzisko leżanki zostało wymienione na odpowiedni kolor. Bardzo mi się podoba ;)))))))))))))

To prawie, jak moja tylko że mam radyjko i mogę telefon odebrac w kabinie w  panelu radiowym, oraz mam światło hiii
Ale śię pochwaliłam uff,,,Zapomniałam, nie mam siedziska niestety. Ale jest duża.
17 marca 2015 13:54 / 6 osobom podoba się ten post
Chcę śię pochwalic, że byłam na bardzo długim spacerku, jakies 3-kilometry, pieszo oczywiście he hee.
Piękna słoneczna pogoda, jest super.
17 marca 2015 21:16 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Chcę śię pochwalic, że byłam na bardzo długim spacerku, jakies 3-kilometry, pieszo oczywiście he hee.
Piękna słoneczna pogoda, jest super.

W niedziele bylam na 12 kilometrowym i sie nie chwale 9