Pochwalijki

27 marca 2015 14:27 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Wyciągnęłam temat, bo chciałam się pochwalić, że będę spędzała Niedzielę Palmową w Palma de Mallorka. Zapowiada się bardzo uroczyście. Będzie procesja przez miasto, jakieś stragany i nie wiem co jeszcze, ale bardzo się cieszę na ten dzień:)))

....szczęściara.......
27 marca 2015 19:43 / 5 osobom podoba się ten post
W poniedziałek wielkie swięto,moje wnuki Jedrek i Tymek kończą roczek.:) Oczywiście babcia juz bedzie w domku. a wydaje mi sie, że tak niedawno informowałam Was o ich narodzinach, ach jak ten czas leci........
27 marca 2015 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
opiekunkaa

W poniedziałek wielkie swięto,moje wnuki Jedrek i Tymek kończą roczek.:) Oczywiście babcia juz bedzie w domku. a wydaje mi sie, że tak niedawno informowałam Was o ich narodzinach, ach jak ten czas leci........

Dokładnie to samo chciałam napisać,że dopiero co się rodzili ,a już roczek kończą. Teraz to muszą być fajne bobaski :)
27 marca 2015 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
Pochwale śie, że już jestem po prysznicu i kolacyjce, hee Proszę Was już dzisiaj nie piszcie o ''pysznosciach Co gotowałam na obiad. Tak jak wczoraj wieczorem, bo zawsze po 20-stej otwieram lodówke i podjadam ha, ha, haa, Nie potrafie śię powstrzymac Mam tak, kazdego wieczora.:)))) ha, ha.
27 marca 2015 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dokładnie to samo chciałam napisać,że dopiero co się rodzili ,a już roczek kończą. Teraz to muszą być fajne bobaski :)

Wstawie zdjęcia w poniedziałek,

27 marca 2015 20:17
margaritka59

Wyciągnęłam temat, bo chciałam się pochwalić, że będę spędzała Niedzielę Palmową w Palma de Mallorka. Zapowiada się bardzo uroczyście. Będzie procesja przez miasto, jakieś stragany i nie wiem co jeszcze, ale bardzo się cieszę na ten dzień:)))

Tylko omijaj byki, żeby Ci krzywdy nie zrobiły. One maja hiszpański temperament - chyba ;-//
27 marca 2015 20:20
Mycha

Tylko omijaj byki, żeby Ci krzywdy nie zrobiły. One maja hiszpański temperament - chyba ;-//

Nie mam w swojej garderobie czerwonych ciuchów, więc chyba nie podziałam na nich jak płachta :)))
27 marca 2015 20:23 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Pochwale śie, że już jestem po prysznicu i kolacyjce, hee Proszę Was już dzisiaj nie piszcie o ''pysznosciach Co gotowałam na obiad. Tak jak wczoraj wieczorem, bo zawsze po 20-stej otwieram lodówke i podjadam ha, ha, haa, Nie potrafie śię powstrzymac Mam tak, kazdego wieczora.:)))) ha, ha.

Dobrze, ze masz tam co podjadac w tej lodowce:))))
27 marca 2015 20:45 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dobrze, ze masz tam co podjadac w tej lodowce:))))

haa, to prawda, ale jak będę na wyjeżdzie, to nie wiem, na kogo trafie,,Los jak na loterii
27 marca 2015 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

haa, to prawda, ale jak będę na wyjeżdzie, to nie wiem, na kogo trafie,,Los jak na loterii

Eee to Ty w domku:))) luzik:)) ja mam co podzetac, ale nie powinnan ziemniakow, bo niejako policzone, na drugi obiad))
27 marca 2015 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Eee to Ty w domku:))) luzik:)) ja mam co podzetac, ale nie powinnan ziemniakow, bo niejako policzone, na drugi obiad:-)))

Też tak miałam Babcia wyliczała kartofle na obiad, coś okropnego było,
27 marca 2015 20:51 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Też tak miałam Babcia wyliczała kartofle na obiad, coś okropnego było,

Wiesz już do kogo i kiedy wyjeżdżasz? 
27 marca 2015 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wiesz już do kogo i kiedy wyjeżdżasz? 

Tak wiem, wiem,  do kogo  ,tylko podopieczna w Szpitalu jest, 'siedze' na walizkach  Może byc za dwa dni, jub za tydzien?? tego nie wiem,,,
27 marca 2015 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Tak wiem, wiem,  do kogo  ,tylko podopieczna w Szpitalu jest, 'siedze' na walizkach  Może byc za dwa dni, jub za tydzien?? tego nie wiem,,,

To trochę niedobrze,że nie znasz dnia ani godziny,ale bądżmy dobrej myśli,że trafisz na dobrą sztelę.
27 marca 2015 21:01 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To trochę niedobrze,że nie znasz dnia ani godziny,ale bądżmy dobrej myśli,że trafisz na dobrą sztelę.

Własnie i musze bezsesownie w domu siedziec,,, Ale z Wami pisze  to jest ok..hee