Pochwalijki

29 marca 2015 16:41 / 7 osobom podoba się ten post
didusia

Muszę się "pochwalić" ,że nadal mnie pech nie opuszcza- rozpoczynając od dwóch laptopów załatwionych w De kończąc na nieuczciwości niektórych ludzi-zmówiłam coś a dostałam gó.....oś.( 4 stówy poszły sie bujać.Może mnie ktoś pochwali za byle co , to mnie pech wreszcie opóści.

Dobrze, że o tym napisałaś :). Na pewno masz teraz i pozytywne rzeczy w swoim życiu, tylko, że negaytywy bardziej rzucają się w oczy.

Ja się chwalę: dostałam dziś 4 pudełka mojej białej, organicznej herbaty od córki pdp w podzięce za to, że wczoraj zajmowałam się cały czas jej mamą bez (oficjalnej) przerwy- za to dziś i jutro mam o godzinkę dłuższą przerwę ;). Chwalę się, że moje obecne miejsce jest na prawdę fajne i przykro mi, że muszę z tąd wyjechać, ale i tak się cieszę, że mogłam od tak fajnego miejsca zacząć-to mi dużo dało:).
29 marca 2015 17:43
slonecznie

Dobrze, że o tym napisałaś :). Na pewno masz teraz i pozytywne rzeczy w swoim życiu, tylko, że negaytywy bardziej rzucają się w oczy.

Ja się chwalę: dostałam dziś 4 pudełka mojej białej, organicznej herbaty od córki pdp w podzięce za to, że wczoraj zajmowałam się cały czas jej mamą bez (oficjalnej) przerwy- za to dziś i jutro mam o godzinkę dłuższą przerwę ;). Chwalę się, że moje obecne miejsce jest na prawdę fajne i przykro mi, że muszę z tąd wyjechać, ale i tak się cieszę, że mogłam od tak fajnego miejsca zacząć-to mi dużo dało:).

Słonecznie, ja się już zgubiłam. Jesteś na nowej stelli, czy dopiero odchodzisz ze starej? Z tego co pamiętam miałaś zmieniać miejsce w dzień mojego wyjazdu do De, czyli 25.
29 marca 2015 19:47
agrafka

Słonecznie, ja się już zgubiłam. Jesteś na nowej stelli, czy dopiero odchodzisz ze starej? Z tego co pamiętam miałaś zmieniać miejsce w dzień mojego wyjazdu do De, czyli 25.

Agrafko, mowa była o tym samym dniu tygodnia-środzie, ale ja tydzień po tobie. Przesunęło mi się o 2 dni i jadę na nowe miejsce w piątek najbliższy. Ma tam być net...ma. Więc póki jestem podłączona-korzystam i chętnie się dowiem co u ciebie na stelli :)
29 marca 2015 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Agrafko, mowa była o tym samym dniu tygodnia-środzie, ale ja tydzień po tobie. Przesunęło mi się o 2 dni i jadę na nowe miejsce w piątek najbliższy. Ma tam być net...ma. Więc póki jestem podłączona-korzystam i chętnie się dowiem co u ciebie na stelli :)

Pisałam w Na wyjeździe. Średnio, najbliższe 2 tygodnie rozstrzygną czy tu zostanę. Trzymaj się cieplutko:)
29 marca 2015 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
agrafka

Pisałam w Na wyjeździe. Średnio, najbliższe 2 tygodnie rozstrzygną czy tu zostanę. Trzymaj się cieplutko:)

O.k.-właśnie nazwy wątku mi brakowało-poczytam sobie. Pamiętam, że Lawenda mądrze powiedziała o tych 2 tygodniach. Popieram, bo nie ma sensu się katować. Przesyłam ci promyki-ciepłe i radosne, ogrzeją gdy ci ziemno i rozweselą, gdy ci smutno:):).
Wiem, że to już pisałam, ale, że lubię piękno i dzielić się tym co dobre, to napiszę ci raz jeszcze, że z przyjemnością patrzę na twoje zdjęcie w avatarze:).
29 marca 2015 20:36 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

O.k.-właśnie nazwy wątku mi brakowało-poczytam sobie. Pamiętam, że Lawenda mądrze powiedziała o tych 2 tygodniach. Popieram, bo nie ma sensu się katować. Przesyłam ci promyki-ciepłe i radosne, ogrzeją gdy ci ziemno i rozweselą, gdy ci smutno:):).
Wiem, że to już pisałam, ale, że lubię piękno i dzielić się tym co dobre, to napiszę ci raz jeszcze, że z przyjemnością patrzę na twoje zdjęcie w avatarze:).

Nie tylko ty. Ładna dziewczyna z tej naszej agrafki. :)
Ech, młodości....ty nad poziomy wylatuj.
Mnie to juz ciemna piwnica została. :D
29 marca 2015 20:47 / 1 osobie podoba się ten post
Poniewaz nasza Kolezanka Mleczko zalozyla swoj watek, pochwalam ten pomysl.
I nie zaprzeczam, ze ten temat bede czytac z uwaga, poniewaz jestem przekonana, ze bedzie ciekawie, interesujaco i praktycznie.
Podoba mi sie Mleczko to, ze piszesz o swoich doswiadczeniach w sposob rzeczowy i  na temat.
Mysle tez, ze nie tylko niedoswiadczonym ale i mnie takze (2,5 roku pracy w De) przydadza sie Twoje spostrzezenia z dlugoletniej pracy z ludzmi chorymi
i starszymi.
Cenie Ciebie Mleczko za to, ze nie lubisz plotek i obludy, a to co masz do powiedzenia, po prostu mowisz.
Pozdrawiam.

29 marca 2015 21:14 / 6 osobom podoba się ten post
slonecznie

Dzięki za ciepłe słowa. Każdy miły post jest tutaj w De na wagę złota. Podłamana jestem trochę tymi pierwszymi dniami, dlatego dam sobie właśnie te 2 tygodnie i zobaczę co dalej. Na razie czuję się jak głupia blondynka, bo pdp ma mnóstwo różnej zastawy itd i wszystko mi się myli. Mnie jest wszystko jedno jakim jem widelcem i w jakiej misce, a tu ma to ogromne znaczenie.   Lawenda, gdzie ty do piwnicy chcesz się chować. Przecieżmy my, Polki najładniejsze jesteśmy, Niemki mogą nam zazdrościć:) A tak na poważnie, to mnie nie zależy, żeby podobać się facetom, w ogóle nie zwracam na to uwagi. Ważne, że dla tego jedynego jestem piękna i tego się będę trzymać.    
29 marca 2015 21:18 / 2 osobom podoba się ten post
Żartuję sobie. :))))
29 marca 2015 21:20
Lawenda

Żartuję sobie. :))))

:)))))
29 marca 2015 21:20 / 3 osobom podoba się ten post
agrafka

Dzięki za ciepłe słowa. Każdy miły post jest tutaj w De na wagę złota. Podłamana jestem trochę tymi pierwszymi dniami, dlatego dam sobie właśnie te 2 tygodnie i zobaczę co dalej. Na razie czuję się jak głupia blondynka, bo pdp ma mnóstwo różnej zastawy itd i wszystko mi się myli. Mnie jest wszystko jedno jakim jem widelcem i w jakiej misce, a tu ma to ogromne znaczenie.   Lawenda, gdzie ty do piwnicy chcesz się chować. Przecieżmy my, Polki najładniejsze jesteśmy, Niemki mogą nam zazdrościć:) A tak na poważnie, to mnie nie zależy, żeby podobać się facetom, w ogóle nie zwracam na to uwagi. Ważne, że dla tego jedynego jestem piękna i tego się będę trzymać.    

Pierwsze dni sa zawsze najcięższe. Uczysz się podopiecznych i oni uczą się Ciebie .
Zaglądnęłam w Twój profil, masz jutro urodzinki . Z życzeniami zaczekam do jutra
29 marca 2015 21:25 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Nie tylko ty. Ładna dziewczyna z tej naszej agrafki. :)
Ech, młodości....ty nad poziomy wylatuj.
Mnie to juz ciemna piwnica została. :D

Lawenda, przywołuje Cię do porządku. Jaka piwnica ?
Moja sznowna Ciocia mająca lat tyle co ja + 19 - jest tak szykowna kobietką, że ja do pięt Jej nie dorastam - i zawsze tak było. Umie sie kobietka "nosić" - mimo swoich lat jest ciągle interesującą, ciekawą KOBIETĄ. Sukieneczki, falbaneczki i kolory (teraz turkusowy) - to jej domena. Wygląda jak zadbana kobieta - i wiek nie ma tu nic do tego. Też bym tak chciała.
29 marca 2015 21:26
Annika

Pierwsze dni sa zawsze najcięższe. Uczysz się podopiecznych i oni uczą się Ciebie :-).
Zaglądnęłam w Twój profil, masz jutro urodzinki :-). Z życzeniami zaczekam do jutra :-)

Pojutrze mam:) Jeszcze przez 2 dni będę nieco młodsza.
29 marca 2015 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
agrafka

To popraw, w profilu, moja śliczna' maskotko'' już śię szykowałam do porannych życzen "))
29 marca 2015 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
agrafka

No tak, 31 . Ja już dzisiaj liczyłam, że jest 30, bo w łóżku jestem i dzień mi się jakby skończył