Pochwalijki

05 kwietnia 2015 19:37 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

LO matulu! A jak nie będzie smakowac...? Cale forum będzie mnie wysmiewac.....

Nie będę śłinia jak co to troche pofantazjuję ale to chyba nie bedzie potrzebne. xD

07 kwietnia 2015 16:32 / 7 osobom podoba się ten post
Uwaga, chwalę się!
Mój Syn doleciał już do Stutgartu i zameldował w mieszkaniu. Leciał liniami, o których ostatnio głośno było. Jest cały, zdrowy i zadowolony. Uff, kein stress.
07 kwietnia 2015 16:48 / 10 osobom podoba się ten post
Chwalę się, że dzisiejszy obiad smakował pdp. Zażyczyła sobie zupę warzywną. O dziwo moje zupy zawsze jej smakują, choć nie jestem mocna w ich gotowaniu. Zdecydowanie lepiej wychodzi mi drugie danie, za które byłam chwalona na poprzedniej stelli. Nie dogodzi się!
07 kwietnia 2015 19:56 / 4 osobom podoba się ten post
agrafka

Chwalę się, że dzisiejszy obiad smakował pdp. Zażyczyła sobie zupę warzywną. O dziwo moje zupy zawsze jej smakują, choć nie jestem mocna w ich gotowaniu. Zdecydowanie lepiej wychodzi mi drugie danie, za które byłam chwalona na poprzedniej stelli. Nie dogodzi się!

A jakbys z puszki ugotowała to  prawdopodopnie by talerz wylizala? ;) Czasem nie warto sie produkowac. Ich na ogol bardziej zadowala ekspresowe zarcie ;)
08 kwietnia 2015 10:25
alinka1339

Diarana przez to latanie po sklepach troche kalori spaliłyśmy , więc trzeba było uzupełnić lodami haha
Superaśnie było , a zakupione ciuszki super , fajni sie w nich czuję .

Alinka juz sroda !
08 kwietnia 2015 10:41 / 18 osobom podoba się ten post
Moze tu to napisze.
Sprzatam sobie łazienke i nagle slysze zawodzenie.Rzucam wiec robote i lece do babci.Musze wytlumaczyc.Moja babcia ma SM i wiele innych roznych ciezkich chorob.Taki jek moze byc wiec oznaka,ze dostala jakiegos przykurczu miesni,cos ja bardzo boli i wtedy trzeba byc przy niej.
Rzucam wiec robote w łazience i wpadam do babci pokoju.Babcia patrzy na mnie zdziwiona.Ja rowniez stoje jak wryty.Nic sie nie dzieje !
Co sie okazalo : babcia sluchala mszy w radio i zaczela spiewac ha ha To zawodzenie to wlasnie byl jej spiew hihi
Dlaczego napisalem to w pochwalajkach ? Otoz dlatego,ze jej zachowanie swiadczy o tym ze mnie akceptuje i czuje sie w moim towarzystwie swobodnie.Dlatego "spiewala " na caly glos ha ha
08 kwietnia 2015 10:59 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Moze tu to napisze.
Sprzatam sobie łazienke i nagle slysze zawodzenie.Rzucam wiec robote i lece do babci.Musze wytlumaczyc.Moja babcia ma SM i wiele innych roznych ciezkich chorob.Taki jek moze byc wiec oznaka,ze dostala jakiegos przykurczu miesni,cos ja bardzo boli i wtedy trzeba byc przy niej.
Rzucam wiec robote w łazience i wpadam do babci pokoju.Babcia patrzy na mnie zdziwiona.Ja rowniez stoje jak wryty.Nic sie nie dzieje !
Co sie okazalo : babcia sluchala mszy w radio i zaczela spiewac ha ha To zawodzenie to wlasnie byl jej spiew hihi
Dlaczego napisalem to w pochwalajkach ? Otoz dlatego,ze jej zachowanie swiadczy o tym ze mnie akceptuje i czuje sie w moim towarzystwie swobodnie.Dlatego "spiewala " na caly glos ha ha

Żeby się ona zbyt swobodnie nie poczuła;))
08 kwietnia 2015 12:46
tina 100%

Żeby się ona zbyt swobodnie nie poczuła;))

w jej przypadku to na 100% nie ma szans
08 kwietnia 2015 21:06 / 7 osobom podoba się ten post
a ja sobie buty, czółenka kupiłam, z martensa za rozsądną cenę :D, mam w czym iść na komunię :D
08 kwietnia 2015 21:58 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

Moze tu to napisze.

Tak Orim z pewnoscia.
Nawet nie marzyla o tym, ze na starsze lata trafi sie jej taki mlody przystojniak )
08 kwietnia 2015 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

a ja sobie buty, czółenka kupiłam, z martensa za rozsądną cenę :D, mam w czym iść na komunię :D

wstaw zdjecie butow jak mozesz..
08 kwietnia 2015 22:50 / 5 osobom podoba się ten post
ania52

wstaw zdjecie butow jak mozesz..

o takie :)
09 kwietnia 2015 07:20 / 1 osobie podoba się ten post
izanami

o takie :)

fajne
09 kwietnia 2015 14:33 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Moze tu to napisze.

Budujące uczucie, co? Też je lubię :). Chwal się ilekroć tylko jest czym, bo to jest to ważne, a niedoceniane często:):):)  

To ja też się chwalę: czuję dobre, pozytywne uczucia czytając powyższy post Orima :) :).

Chwalę się dalej: mam już 1003 polubień-to bardzo miłe widzieć taką cyfrę przy kciukasie w górę))
11 kwietnia 2015 20:04 / 5 osobom podoba się ten post
A ja sie pochwale ze dzis kupilam w swiom sklepie firmowym ZEEMAN  bluzeczke za....1. EURO!!!, byla przeceniona z 5.99)) nie jest wybrakowana ,bylo jeszcze kilka sztuk) nawet material kosztowaby wiecej