Pochwalijki

11 kwietnia 2015 22:54 / 3 osobom podoba się ten post
A ja to się pochwalę, że w poniedziałek przyjedzie do mnie mój mąż :) do czwartku czas mi szybciutko zleci :)
11 kwietnia 2015 23:05 / 1 osobie podoba się ten post
mam super warunki więc jak nie skorzystać :)
11 kwietnia 2015 23:16 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie podobnie, przyjeżdza jadąc do pracy albo z niej wracając, dobre i to, bo ja nigdzie nie mogę się wybrać :(
12 kwietnia 2015 08:14 / 2 osobom podoba się ten post
Pochwalam sie ze wczoraj spedzilam kolejna sobote z Alinka 1339 :))))jak zwykle nie moglysmy sie nagadac zjadlysmy pyszna pizze lodyy ciacho shoping tez sie udal :)))) bylo superniasnie :)))) nastepna sobota rowerowa o ile pogoda bedzie :)))Alinka dziekuje za wspaniala sobote:)))
12 kwietnia 2015 08:39 / 2 osobom podoba się ten post
Diarana

Pochwalam sie ze wczoraj spedzilam kolejna sobote z Alinka 1339 :))))jak zwykle nie moglysmy sie nagadac zjadlysmy pyszna pizze lodyy ciacho shoping tez sie udal :)))) bylo superniasnie :)))) nastepna sobota rowerowa o ile pogoda bedzie :)))Alinka dziekuje za wspaniala sobote:)))

Również Ci dziękuję za miło spędzony czas i już czekam następnej soboty .
Przynajmniej w sobotę można pogadać w ludzkim języku hahaha
12 kwietnia 2015 08:40 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Również Ci dziękuję za miło spędzony czas i już czekam następnej soboty .
Przynajmniej w sobotę można pogadać w ludzkim języku hahaha

Chyba nas caly Osnabruck wtedy slyszy :)))
12 kwietnia 2015 08:42 / 1 osobie podoba się ten post
Diarana

Chyba nas caly Osnabruck wtedy slyszy :)))

A no niech słuchaja jak sie gada po ludzku ,a nie jakies tam szprechanie .
14 kwietnia 2015 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
Pochwalam sie, ze obfotografowalam przepieknie kwitnaca magnolie, ktora rosnie posrodku "parku" mojego Pdp.
Drzewo-krzew ogromny, doslownie oblepiony ogromnymi, pachnacymi kwiatami w kolorze rozowym. U nasady intensywny roz, natomiast u gory platki sa jasne.
Musze przyznac, ze tak pieknej magnolii nie widzialam jeszcze.
Nawet w ogrodach botanicznych takich nie ma. Bynajmniej w tych, w ktorych bylam, tzn., we Wroclawiu i w ostatnia niedziele w Monachium.
O kazdej porze dnia kwiaty wygladaja inaczej.
I pszczoly maja pozytek, na nozki pylki zbierajac.
Jaki ten swiat piekny jest.

14 kwietnia 2015 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Pochwalam sie, ze obfotografowalam przepieknie kwitnaca magnolie, ktora rosnie posrodku "parku" mojego Pdp.
Drzewo-krzew ogromny, doslownie oblepiony ogromnymi, pachnacymi kwiatami w kolorze rozowym. U nasady intensywny roz, natomiast u gory platki sa jasne.
Musze przyznac, ze tak pieknej magnolii nie widzialam jeszcze.
Nawet w ogrodach botanicznych takich nie ma. Bynajmniej w tych, w ktorych bylam, tzn., we Wroclawiu i w ostatnia niedziele w Monachium.
O kazdej porze dnia kwiaty wygladaja inaczej.
I pszczoly maja pozytek, na nozki pylki zbierajac.
Jaki ten swiat piekny jest.

Ja odnosnie pszczół - bo są tak pracowite jak opiekunki - są takie małe rosłinki(bylina)maja nie pokazne kwiatostany różowo-niebieski i nimi wabią pszczoły.Dzisiaj obserwowałam w ogrodzie wymiana trwała cały dzień to bardzo miododajna roslina.

A magnolie dopiero zaczynają pękać, ale sliwki,migdałek,rajskie jabłonie obsypane kwieciem. Wiosna na całego :):)
14 kwietnia 2015 20:55 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Ja odnosnie pszczół - bo są tak pracowite jak opiekunki - są takie małe rosłinki(bylina)maja nie pokazne kwiatostany różowo-niebieski i nimi wabią pszczoły.Dzisiaj obserwowałam w ogrodzie wymiana trwała cały dzień to bardzo miododajna roslina.

A magnolie dopiero zaczynają pękać, ale sliwki,migdałek,rajskie jabłonie obsypane kwieciem. Wiosna na całego :):)

Mowisz moze o szafirkach?
Maja intensywny zapach.
A ta wlasnie magnolia rozkwitla tutaj w pelni. Widok zapiera dech w piersi. Szkoda, ze nie umiem wstawiac tych zdjec, tzn., ich zmniejszac.
Chociaz zadne zdjecie nie odda nawet w czesci piekna tego zjawiska.
Pachnie i wyglada jak " w raju".
15 kwietnia 2015 12:59 / 2 osobom podoba się ten post
nie wiem gdzie to wpisac wiec daje znac ze w DM kupilam 3 lakiery z essie za ponad 15 e oplaca sie poniewaz jeden kosztuje prawie 10 e :))) to jakas seria prezentowa a lakiery uwielbiam;)
15 kwietnia 2015 13:43 / 9 osobom podoba się ten post
Ja sie chwale, ze lezakuje sobie na balkonie z piwkiem i ksiazka, oby dni urlopowe przyjemnie sie dluzyly
15 kwietnia 2015 16:56 / 7 osobom podoba się ten post
Pochwale sie, ze kupilam sobie spodnie "na zas" w rozmiarze 36 na wypadek gdybym schudla:) Oczywiscie nie wytrzymalam i przymierzylam... No i wlazlam w nie:) I nie pekly;););) Oddychac w nich moge. Kucnac czy usiasc rowniez:)
15 kwietnia 2015 20:38 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Mowisz moze o szafirkach?
Maja intensywny zapach.
A ta wlasnie magnolia rozkwitla tutaj w pelni. Widok zapiera dech w piersi. Szkoda, ze nie umiem wstawiac tych zdjec, tzn., ich zmniejszac.
Chociaz zadne zdjecie nie odda nawet w czesci piekna tego zjawiska.
Pachnie i wyglada jak " w raju".

To miodunka, jutro wstawie fotke.Muszę doładowac neta. Malutkie kwiatki 2-u kolorowe.
15 kwietnia 2015 21:14 / 3 osobom podoba się ten post
Diarana

nie wiem gdzie to wpisac wiec daje znac ze w DM kupilam 3 lakiery z essie za ponad 15 e oplaca sie poniewaz jeden kosztuje prawie 10 e :))) to jakas seria prezentowa a lakiery uwielbiam;)

Oszalałaś ? 15 ojro za 3 lakiery ?.......przecież to by były 3 paczki fajek !!! ))))))))))