Muszę się pochwalić, moja córka znalazła pracę w Warszawie w PZU jako doradca informatyczny. Jak mi o tym na skypie powiedziała to tak się głośno cieszyłyśmy,że nasza sucz ze strachu pod łózko włazła hahahahah.
Muszę się pochwalić, moja córka znalazła pracę w Warszawie w PZU jako doradca informatyczny. Jak mi o tym na skypie powiedziała to tak się głośno cieszyłyśmy,że nasza sucz ze strachu pod łózko włazła hahahahah.
Sukcesy naszych dzieci są tak jakby naszymi sukcesami.
Też się ciesze jak dziecku się coś poszczęści.
Gratulacje dla córki .
Wszystko do czasu.
Fajny chociaż ten kolega?Bo tu trafiam na same Polki
ale ,że chodzą po trzy ,cztery i głośno g:klotnia:adają to jakoś nie mam
ochoty na ich towarzystwo
No mogę napisać ,że kolega opiekun jest super.Całkiem fajnie nam się rozmawia.Szafa już nie skrzypi.Kiedyś była piosenka ..., jak dobrze mieć sasiada .....''' a ja moge zaśpiewać jak dobrze mieć kolegę.:taniec2:
Zawsze jakaś bratnia dusza.A z facetem można się lepiej dogadać.No i zreperuje co nie co.
Chwalę się, że mam zamknięty bilet. Także 30-stego mknę do domu:DDDDD
Szczęściara, ja też 30, ale czerwca :D :D :D :D
A ja sie pochwalam, ze dzis stanelam na wadze. Poprzedni raz stanelam po przyjezdzie tutaj. Pokazala mi 6, 5 kg mniej!:taniec2: Jestem dumna sama z siebie. Jeszcze tylko troszke I znow nie bede musiala narzekac, ze tu wystaje, a tam wyplywa
Zdradz sekret co wpłynęło na zaistniałą sytuację !....ale jak napiszesz " NŻD " - nie żryj dużo - to sobie daruj a jeszcze gorzej jak napiszesz " NŻS "- nie żryj słodkości ! to wtedy dopiero @ będziesz :-))))))))