Pochwalijki

03 stycznia 2015 19:26
ORIM

teraz juz wiem

i każdego wieczoru, jestem zmęczona
03 stycznia 2015 19:27
Ona_Lisa

i każdego wieczoru, jestem zmęczona

i boli cie glowa ha ha ha
03 stycznia 2015 19:28
ORIM

i boli cie glowa ha ha ha

NIE,, To nie to, co myślisz hii
03 stycznia 2015 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

NIE,, To nie to, co myślisz hii

ja o zmeczeniu myslalem,a o czym mialem myslec hihihi
03 stycznia 2015 19:35
ORIM

ja o zmeczeniu myslalem,a o czym mialem myslec hihihi

Orim, Ty jutro już do domu?
03 stycznia 2015 19:37
Ona_Lisa

Orim, Ty jutro już do domu?

juz koncze zlecenie ale do domu 07.01
03 stycznia 2015 19:40 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

juz koncze zlecenie ale do domu 07.01

04 stycznia 2015 11:15 / 3 osobom podoba się ten post
Chwałę sie- busik potwierdzony jutro o 4 rano ruszam :) :) :) :)
04 stycznia 2015 12:02 / 5 osobom podoba się ten post
Muszę sie pochwalić ,że schudłam 0,5 kg jak ważę się nad ranem a wieczorem tyję 0,5 kg - chyba ta druga część zdania powinna wylądować w poskarzyjkach. DDD
04 stycznia 2015 12:22 / 5 osobom podoba się ten post
didusia

Muszę sie pochwalić ,że schudłam 0,5 kg jak ważę się nad ranem a wieczorem tyję 0,5 kg - chyba ta druga część zdania powinna wylądować w poskarzyjkach. DDD

Didusia no sorki,wiem że pora obiadowa ,ale kochana:)Pół kilograma to wiesz co waży,hi hi hi.Waż się po wizycie w WC ,nie przed:):):):)
04 stycznia 2015 17:06 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Didusia no sorki,wiem że pora obiadowa ,ale kochana:)Pół kilograma to wiesz co waży,hi hi hi.Waż się po wizycie w WC ,nie przed:):):):)

No racje masz ostatnio rozmawiam z kolezanka ,a ona takim glosem pewnym i dobitnym mi oswiadcza,ze tak cos czuje ze schudla......( i tu czekam niecierpliwie ciekawosc mnie zzera ,z zazdrosci juz zielona cala )1 kg !!!! ,I ja glupia zamiast pogratulowac jej zaczelam rzec jak kon,i bylam bardzo zlosliwa i powiedzialam jej ,zeby wazyla sie po wyjsciu z toalety.Ach umiem ci ja podniesc na duchu czleka.Jak bede z nia rozmawiac nastepnym razem,pociesze ja i powiem,ze 1 kg to nie duzo,ale to dobry poczatek.
04 stycznia 2015 17:11
magdzie

No racje masz ostatnio rozmawiam z kolezanka ,a ona takim glosem pewnym i dobitnym mi oswiadcza,ze tak cos czuje ze schudla......( i tu czekam niecierpliwie ciekawosc mnie zzera ,z zazdrosci juz zielona cala )1 kg !!!! ,I ja glupia zamiast pogratulowac jej zaczelam rzec jak kon,i bylam bardzo zlosliwa i powiedzialam jej ,zeby wazyla sie po wyjsciu z toalety.Ach umiem ci ja podniesc na duchu czleka.Jak bede z nia rozmawiac nastepnym razem,pociesze ja i powiem,ze 1 kg to nie duzo,ale to dobry poczatek.

Przeca ja żartowałam , ale gwoli racji  poszlam po obiedzie zwazyć się w międzyczasie wiadomo co a waga ruszyła na moja niekorzyść 20 dkg ,niemieckie 200 g do przodu0 gdzie tu sprawiedliwość ?  DDD
04 stycznia 2015 17:21 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Ty Judaszu , Ty !!!!.... Co kogo obchodzą Twwoje prywatne rozmowy z jakąs koleżanką ? a ładnie to tak ? ........ Zobaczysz , spotkasz " tą " koleżankę " to Ci kopara opadnie !!! ......a taką piękną niedzielę miałam !!! -:))))))))))))))))..... Uważaj , żebyś sie na zakręcie nie wywaliła Ty motocyklistko jedna ! -:)))))
04 stycznia 2015 17:28 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Przeca ja żartowałam , ale gwoli racji  poszlam po obiedzie zwazyć się w międzyczasie wiadomo co a waga ruszyła na moja niekorzyść 20 dkg ,niemieckie 200 g do przodu0 gdzie tu sprawiedliwość ?  DDD

Obsesji jakieś się nabawisz jak się tak kilka razy dziennie ważyć będziesz....Waż się przed wyjazem i po powrocie-wtedy zauwazysz różnicę,bo 200gram w te czy we wte- ha ha ha ,ti chyba zalezy od ilosci wyprodukowanych wiatrów:):):):):):):)
04 stycznia 2015 17:49 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Obsesji jakieś się nabawisz jak się tak kilka razy dziennie ważyć będziesz....Waż się przed wyjazem i po powrocie-wtedy zauwazysz różnicę,bo 200gram w te czy we wte- ha ha ha ,ti chyba zalezy od ilosci wyprodukowanych wiatrów:):):):):):):)

Raz tak zrobiłam bez " obsesyjnej" wagi i co 10 kg do przodu  i co nie ma to jak niemeieckie żarcie i stres ,obecnie córka mojej Pdp rozpuszcza mnie i czakoladki mi przynosi -wreszcie sie spytałam  czy ona mi te łakocie przynosi bo nie chce abym lepiej od niej wygladała -odpowiedź - chce tobie przyjemność zrobić -juznie chciałam odpowiedziec ,że wolałabym inna przyjemność.   DDD