Pochwalijki

05 stycznia 2015 10:00 / 5 osobom podoba się ten post
ivetta

Mam rozumieć ,ze należysz do grona blondynek.Ja do nich nic nie mam ,ale zawsze podobaja mi się osoby z ciemnymi włosami(panowie).
Wygląd zewnętrzny jest wazny , ale to jakby opakowanie ,a liczy się zawartość.

Ja jestem różna w zalezności od nastroju.Raz ruda raz blond a innym razem mam ciemne włosy.Włosy to nie charakter,którego nie da się zmienić.Co zaś do meżczyzn podobali mi sie i podobają meżczyżni dojrzali, inetektualnie rozwinięci na maksa.Mogą być łysi
05 stycznia 2015 10:09 / 9 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ja jestem różna w zalezności od nastroju.Raz ruda raz blond a innym razem mam ciemne włosy.Włosy to nie charakter,którego nie da się zmienić.Co zaś do meżczyzn podobali mi sie i podobają meżczyżni dojrzali, inetektualnie rozwinięci na maksa.Mogą być łysi:-)

popieram ! dla mnie też mężczyzna może być łysy , siwy , rudy , żeby tylko od diabła był ładniejszy to już i tak piękny będzie ! O i jeszcze ważne , żeby miał to " coś "...............w sobie , oczywiście , to " coś " w sobie ! Jeśli ktoś ma co innego na myśli to jest zberezny i tyle !!! -:))))))))
05 stycznia 2015 11:06 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

popieram ! dla mnie też mężczyzna może być łysy , siwy , rudy , żeby tylko od diabła był ładniejszy to już i tak piękny będzie ! O i jeszcze ważne , żeby miał to " coś "...............w sobie , oczywiście , to " coś " w sobie ! Jeśli ktoś ma co innego na myśli to jest zberezny i tyle !!! -:))))))))

To "cos" to prawda :))) I w charakterze to "cos" i nie oszukujmy sie to "cos" inne na mysli Arababuniusiu :)) huehuehue.
W moim przypadku-lubie facetow twardych, z poczuciem humoru, ale tez czulych, ahh rozmazylam sie bo takiego nie spotkalam :))
I w moim przypadku to moze byc max 10 lat roznicy :)) Nie wiecej :P
05 stycznia 2015 11:24 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ja jestem różna w zalezności od nastroju.Raz ruda raz blond a innym razem mam ciemne włosy.Włosy to nie charakter,którego nie da się zmienić.Co zaś do meżczyzn podobali mi sie i podobają meżczyżni dojrzali, inetektualnie rozwinięci na maksa.Mogą być łysi:-)

Mój nastrój jest dzisiaj rudego koloru,ale mam tak zawsze przed wyjazdem.
Co do mężczyzn mam podobny gust:) Dodam,że intelekt mnie wręcz kręci, a ciacho, które nie ma nic do powiedzenia nie ma u mnie szans:)
05 stycznia 2015 11:27 / 4 osobom podoba się ten post
Ale u mnie pieknie sloneczko swieci :-DDDD
05 stycznia 2015 11:31 / 6 osobom podoba się ten post
ivetta

Byłam dziś na świetnym koncercie kolęd i pastorałek.Wykonany był przez chór i orkiestrę.Panie tam śpiewające i grające były bardzo urodziwe ,jak z jakiegoś konkursu na miss.Wszystkie szatynki ,lub brunetki (pewno blondynek tam nie przyjmują).Panowie też niczego sobie ,ale powinnam pisać o muzyce.Na muzyce się nie znam ,ale bardzo mi się podobało i brawo biłam.Uczta dla ducha.

Śpiewałam w chórze:) Wpuścili mnie:))
05 stycznia 2015 12:05 / 6 osobom podoba się ten post
Ino,ze jedno z wyznan w tym tygodniu obchodzi swieta Bozego Narodzenia,podepne sie i ja .Zaprosze kolezanke na jutro ( moze wyrazi chec przjazdu ) i zaserwuje potrawe wigilijna: kapuste z grochem i fasola))) Obawiam sie jednak zeby te danie nie rozwalilo nam wszystkim czterech liter))))Ja jeszcze jak cie moge,ale ona co by zdazyla do swojej Pusienki z czystymi pietami )))))
05 stycznia 2015 12:24 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Ino,ze jedno z wyznan w tym tygodniu obchodzi swieta Bozego Narodzenia,podepne sie i ja .Zaprosze kolezanke na jutro ( moze wyrazi chec przjazdu ) i zaserwuje potrawe wigilijna: kapuste z grochem i fasola))) Obawiam sie jednak zeby te danie nie rozwalilo nam wszystkim czterech liter))))Ja jeszcze jak cie moge,ale ona co by zdazyla do swojej Pusienki z czystymi pietami )))))

Moja, mama też jutro obchodzi wigilję , niestety mnie na niej nie bedzie, ale bedzie mój syn z siostrą i siostrzenicą. W tej wsi wszyscy obchodzą teraz święta, Cierkiew mamy w sąsiedniej wsi około 4 km, Kościoły są dopiero w sąsiednich miasteczkach około 10 km.. Pierwszego dnia świąt jest zawsze sporo kolędników z przepięknymi gwiazdami.Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
05 stycznia 2015 14:01 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Koleżanka za zaproszenie dziekuje i skorzysta , ale ze względu na brak kapsułek o wdzięcznej nazwie " Espumisan " za poczęstunek podziękuje ......Kawa wystarczy ....... ale mocna , siekiera ma być a nie , żeby zapraszająca się znowu pytała , czy z jednej , czy moze aż z dwóch łyżeczek ma być ???........ z trzech i pół - taką pijam ! No co ? przyjadę po Twoim obiedzie już -:))))))))))))))))))
05 stycznia 2015 14:06 / 2 osobom podoba się ten post
Arabrab, zjedz:) A potem jak w tej bajce:):):) Jednej z ulubionych moich cudnych dzieci:)
05 stycznia 2015 15:24 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Koleżanka za zaproszenie dziekuje i skorzysta , ale ze względu na brak kapsułek o wdzięcznej nazwie " Espumisan " za poczęstunek podziękuje ......Kawa wystarczy ....... ale mocna , siekiera ma być a nie , żeby zapraszająca się znowu pytała , czy z jednej , czy moze aż z dwóch łyżeczek ma być ???........ z trzech i pół - taką pijam ! No co ? przyjadę po Twoim obiedzie już -:))))))))))))))))))

arabrab to juz wiem skąd w Tobie ten "power" , 3i pół łyżeczki kawy i albo energia jak u Basi albo zawał:))))
05 stycznia 2015 18:41 / 6 osobom podoba się ten post
Dostalam dzis "gratyfikacje" pieniężną od rodzinki PDP za moje dodatkowe "obowiązki".
05 stycznia 2015 18:42 / 1 osobie podoba się ten post
Basiaim, gratuluje:):):)
05 stycznia 2015 18:44 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Dostalam dzis "gratyfikacje" pieniężną od rodzinki PDP za moje dodatkowe "obowiązki".

To się chwali  Też  jestem już po,,,,
05 stycznia 2015 19:09 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

pieknie....