Pochwalijki

31 maja 2015 11:51 / 1 osobie podoba się ten post
pestka

..POCHWALAM SIĘ..Dziś syn podopiecznej przyniósł mi tygodniówkę do łóżka ;)
Tak to ja mogę euraski zgarniać hihi.Troche było mi głupio, wyskoczyć z wyra w piżamie ,ale nie trzeba było proponować spania ,,do bólu,,a wywalać mnie o 8,30 :)

A moze Un tak specjalnie a Ty taka niedomyslna,hi hi hi:):):):)
31 maja 2015 12:27 / 2 osobom podoba się ten post
o ja głupia dziewucha ze wsi..
31 maja 2015 12:47 / 5 osobom podoba się ten post
no to się chwalę, że 22 czerwca spadam na zasłużone wakacyje do Grecji
31 maja 2015 12:54 / 3 osobom podoba się ten post
mzap88

no to się chwalę, że 22 czerwca spadam na zasłużone wakacyje do Grecji :slodki krolik::slodki krolik::slodki krolik::taniec2:

;    miłego pobytu.
31 maja 2015 17:08 / 4 osobom podoba się ten post
izanami

kurczę ja nie umiem! a chciałabym się nauczyć, moja babcia już ŚP, robiła nam skarpetki na zimę, to był wybór najwyższej jakości i do tego bardzo ciepły :) ale za to wam komputer wyczyszczę, złożę i będzie działać :)

W czym zmartwienie ?Nie każdy będzie wszystko robił.Ja np nie umię śpiewać ,a też bym chciała.Za to umiem inne rzeczy robić  i nic na to nie poradzę.
Nie każda potrafi zająć się komputerem,a jeśli Ty tak ,to gratuluje ,bo ja nie mam pojęcia .
31 maja 2015 21:20 / 3 osobom podoba się ten post
heheh heksa dzisiaj stwierdziła, że mam bardzo ładne nogi :P
ta, nieogolone, ale za to nasmarowane masłem shea :P
01 czerwca 2015 10:00
mzap88

no to się chwalę, że 22 czerwca spadam na zasłużone wakacyje do Grecji :slodki krolik::slodki krolik::slodki krolik::taniec2:

A gdzie będziesz?
01 czerwca 2015 10:06
Lawenda

A gdzie będziesz?

Chalkidiki
01 czerwca 2015 10:13
mzap88

Chalkidiki

No to wypoczywaj. :)))
01 czerwca 2015 10:16 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

oj będę, nie dość że w cudownym męskim towarzystwie, to jeszcze w tak uroczym miejscu :)

Będziemy się opindalać i zwiedzać :))
01 czerwca 2015 10:31
Lawenda

Ty ponoć też byłaś w Grecji :) więc opowiadaj!!! :)
01 czerwca 2015 11:54 / 6 osobom podoba się ten post
mzap88

Ty ponoć też byłaś w Grecji :) więc opowiadaj!!! :)

Oj, za dużo by było do opowiadania. To była typowa objazdówka, bez wypoczynku. Delfy,Olimpia,Ateny z Akropolem,Korynt z wycieczką stateczkiem po kanale korynckim ( jak będziesz miala okazję, to warto, robi wrażenie). I parę innych historycznych miejsc, jak Wergina,Epidauros,Mykeny.
Jestem zadowolona, zobaczyłam kolebkę europejskiej cywilizacji.
Uważaj, bo Grecja jest droga, kawa 2,60-3 euro, posiłek w tawernie na dzień dobry dycha, woda mineralna ok. jednego euro w sklepie.
Pamiątki drogie, jak cholera, duże różnice w cenach. I uważaj na robactwo w hotelach. Koce są czasami zainfekowane, najlepiej wynieśc je na balkon i tam zostawić. Ja nie miałam tego problemu, ale 2 uczestniczki naszej wycieczki zostały dotkliwie pogryzione przez pluskwy. Zabierz środki dezynfekujące w sprayu, psikaj wszystko, co się da.
Jesienią chciałabym polecieć na Kretę, ale nie wiem, jak z finansami.Pewnie nic z tego.
01 czerwca 2015 11:56 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

oj będę, nie dość że w cudownym męskim towarzystwie, to jeszcze w tak uroczym miejscu :)

Będziemy się opindalać i zwiedzać :))

Koniecznie musisz pozwiedzać! Być w Grecji i nie pozwiedzać, to jak pójść do knajpki z przyjaciólmi i nie wypić lampki wina.
01 czerwca 2015 14:53 / 12 osobom podoba się ten post
A ja się pochwalam, że mam Dzień Dziecka. Moja firma postanowiła mnie dopieścić z tej okazji i kasiora na koncie jest duuużo wcześniej niż zawsze. Aż się łezka w oku zakręciła, że ktoś mnie jeszcze za dziecko uważa ;))))))))))))
01 czerwca 2015 15:23 / 12 osobom podoba się ten post
a ja sie pochwale przyjechala juz moja zmienniczka...juz tylko mysle o rodzinie i domku...mojej prywatnej przestrzeni...do napisania za 2 miesiace ...mam duzo planow na wakacje:sex:..pozdrawiam was wszystkie ...