A ja sie pochwalam, ze wnuczek pdp ma dzisiaj urodziny i zabieraja ja po poludniu do sameeeeeeeeeeeeeego wieczoraaaaaaaaaa!!
A ja sie pochwalam, ze wnuczek pdp ma dzisiaj urodziny i zabieraja ja po poludniu do sameeeeeeeeeeeeeego wieczoraaaaaaaaaa!!
Ja też sama od 2 godzin, syn zabrał PDP do szpitala w odwiedziny do PDP dziergam na drutach i buszuje na forum.:niebo pieklo:
Ja się pochwalę, że w tym tygodniu miałam przyjemność lecieć szybowcem....trochę strachu było, ale dałam radę...
Opa spełnił marzenie, żeby jeszcze raz wzbić się w przestworza, oboje z żoną mieli licenceje pilotów szybowcowych..
I w poniedziałek stało się, pojechaliśmy, na lotnisko, Opa wynajął pilota i po kolei pofrunęliśmy....
przeżycie niezapomniane...
co dziergasz???
dziergam czarny szali ażurowy:piatka:
jakos mnie druty nie wciagnely............nie wiem szydelko jakos bardziej
Ja też sama od 2 godzin, syn zabrał PDP do szpitala w odwiedziny do PDP dziergam na drutach i buszuje na forum.:niebo pieklo:
kurczę ja nie umiem! a chciałabym się nauczyć, moja babcia już ŚP, robiła nam skarpetki na zimę, to był wybór najwyższej jakości i do tego bardzo ciepły :) ale za to wam komputer wyczyszczę, złożę i będzie działać :)