dowcipy i anegdoty #3

06 kwietnia 2015 11:59 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Świetne.
A co jak się ma i Parkinsona i Alzheimera naraz?
06 kwietnia 2015 13:01 / 6 osobom podoba się ten post
Kazik od zawsze robił to co lubił: całował żonę, wślizgiwał się do wyrka i od razu zasypiał. Pewnego dnia obudził się obok podstarzałego faceta ubranego w biały szlafrok.
- Co do cholery robisz w moim łóżku? I kim do diabła jesteś? - zapytał Kazik.
- To nie jest twoja sypialnia. Jestem św. Piotr i jesteś w niebie - odpowiedział facet w szlafroku.
- Że co?! Twierdzisz, że jestem martwy? Nie chcę umierać, jestem na to jeszcze za młody! Chcę natychmiast wrócić na Ziemię!
- To nie takie proste - odpowiedział Święty. - Możesz wrócić jako kura albo jako pies. Wybór należy do ciebie.
Kazio pomyślał przez chwilę i doszedł do wniosku, że bycie psem jest stanowczo za bardzo męczące, a życie kury wydaje się być miłe i relaksujące. Bieganie po zagrodzie z kogutem nie może być złe.
- Chcę powrócić jako kura - odpowiedział.
W kilka sekund później znalazł się w skórze całkiem przyzwoicie upierzonej kury. Nagle jednak poczuł, że jego kuper zaraz eksploduje.
Wtedy podszedł do niego kogut.
- Hej! To pewnie ty jesteś tą nową kurą, o której mówił mi św. Piotr - powiedział kogut. - Jak ci się podoba bycie kurą?
- No jest ok, ale mam to dziwne uczucie, że mi kuper zaraz eksploduje...
- Ooo, no tak. To znaczy, że musisz znieść jajko - powiedział kogut.
- Jak mam to zrobić?
- Gdaknij dwa razy i zaprzyj się jak najmocniej potrafisz.
Kazio zagdakał i zaparł się jak najmocniej potrafił. Nagle "chlust" i jajko było już na ziemi.
- Łoł, to było zaje*iste - powiedział Kazik.
Zagdakał jeszcze raz, zaparł się i wypadło z niego kolejne jajo. Za trzecim razem, gdy zagdakał, usłyszał krzyk swojej żony:
- Kazik, co ty do cholery robisz?! Obudź się! Zasrałeś całe łóżko!!!

Para zakochanych spaceruje po parku:
- Kochany, pocałuj mnie jak Romeo piękną Julię!
- To znaczy?
- Hmm, a może przytul jak Abelard swa Heloizę...
- Czyli jak?
- Jak?! Jak?! Srak! Czytałeś k*rwa coś w życiu?
- Tak! Naszą Szkapę. Ugryźć cię w dupę?

Trzech gości popiło i postanowili iść się zabawić. Poszli do agencji. Na wejściu "szefowa" mówi:
- Dzisiaj taki ruch,jak nigdy... niestety mam tylko dwie panie.
Goście myślą:
- Dobra,to my sobie weźmiemy po jednej, a dla Staśka zamówimy dmuchaną lalkę, on jest tak pijany, że pewnie nawet nie zauważy.
Mija jakiś czas,spotykają się i oczywiście pytanie: jak było??
Jeden mówi:
- No,moja była niezła.
Drugi:
- Moja rewelacyjna,full serwis po prostu. A Twoja Stasiek?
- Kurde,ledwo zdążyłem ugryźć ją w cycuszka,zasyczała i wyleciała przez okno!
06 kwietnia 2015 17:19 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Wchodzi zajaczek do lisiej nory,oczywiscie pyta sie malych liskow czy sa rodzice.Maluch odpowiadaja ze nie ma.
Zajac wiec mowi im aby powiedzialy lisicyze jak ja spotka w lesie to ja tak przeleci ze chodzic nie bedzie mogla
Wrocila lisica i maluchy jej przekazaly co zajac powiedzial.
Lisica wypada z nory i chce dorawc zajaca aby mu lanie sposcic.
Zobaczyla zajaca i zaczyna go gonic.Zajac ucieka  przez dzure w plocie.
Lisica za nim i zablokowala sie miedzy sztachetami.
Zajac zaszedl ja od tylu i mowi
Wiesz co lisica nie to zebym chcial to zrobic,ale dziecia obiecalem

Czyli nie taki zając biedny jak go piszą;). Orim, jak dobrze, że ukazałeś światu nowe oblicze zająca-głwaciciela, ale i doskonałego pedagoga:) Bez ciebie tkwilibyśmy w błędzie, znając tylko pół prawdy.
06 kwietnia 2015 17:29
ORIM

Ej! Te obrazki oszukują, bo na obydwóch ma tyle samo w butelce! Jak zwykle to tylko puste słowa nie poparte przykładem żadnym;p
06 kwietnia 2015 17:54 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Ej! Te obrazki oszukują, bo na obydwóch ma tyle samo w butelce! Jak zwykle to tylko puste słowa nie poparte przykładem żadnym;p

a skad wiesz ze to nie druga flaszka leci
06 kwietnia 2015 17:57 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

a skad wiesz ze to nie druga flaszka leci

Otuż z tąd, że na obydwóch obrazkach trzyma taka samo prosto głowę! O! Poza tym napierwszym obrazku byłby na górze takto komentarz: przy drugiej flaszce :p
06 kwietnia 2015 18:11 / 8 osobom podoba się ten post
Zwierze na dwie litery?
Qń:)
Telefon do komendy od policjanta na słuzbie.
-Ekipe przyslijecie,mamy tu morderstwo!
-Jaka sytuacja?
-Młody meżczyzna uderzony przez teściową kilkanascie razy młotkiem w głowę za to,ze wszedł na mokra podłogę,sprawczyni sie przyznaje.
-Aresztowaliscie?
-Jeszcze nie!
-Jak to jeszcze nie?????
Panie komendancie ,podłoga wciąż mokra!!!!!
07 kwietnia 2015 13:16 / 9 osobom podoba się ten post
- Męska definicja bezpiecznego seksu?
- Co najmniej 50 km od domu.
07 kwietnia 2015 13:17 / 10 osobom podoba się ten post
- Cześć. Mateusz?
- Cześć. Tak, Mateusz. A kto pyta?
- Twoja dziewczyna to Anka, tak?
- No, tak. A co?
- Ty jej kupujesz tabletki antykoncepcyjne?
- No, tak, ale o co chodzi i kim jesteś?
- Nieważne.. ja tak tylko... podziękować ci chciałem
07 kwietnia 2015 13:23 / 10 osobom podoba się ten post
Szpital, sala operacyjna, operacja prostaty. Doktor Mówi:
- Siostro, proszę poprawić penisa.
.......
- Tak... Bardzo dobrze.............
teraz pacjentowi...
07 kwietnia 2015 20:16 / 6 osobom podoba się ten post
ORIM

Szpital, sala operacyjna, operacja prostaty. Doktor Mówi:
- Siostro, proszę poprawić penisa.
.......
- Tak... Bardzo dobrze.............
teraz pacjentowi...

utrzymam się w temacie.   Po wypadku facet pozbawiony ważnej części ciała przebywa na sali operacyjnej. Lekarz po wypełnieniu swojej powinności myje ręce gdy pada pytanie; Panie doktorze co pan mi przyszył? Nie twoj interes, odpowiada lekarz.
08 kwietnia 2015 06:52 / 6 osobom podoba się ten post
slonecznie

Panie Boże .......zmiłuj się nad nami .....przecież to tylko dowcipy , żarty a nie jakieś rozprawki filozoficzne .....
08 kwietnia 2015 08:17
Barbara niepowtarzalna

Panie Boże .......zmiłuj się nad nami .....przecież to tylko dowcipy , żarty a nie jakieś rozprawki filozoficzne .....

I mój wpis to też żart, ale widocznie ty Basiu z góry założyłaś, że każdy mój wpis to "rozprawka filozoficzna" -a odczep ty się od moich wpisów chcoiaż na dowcipach, albo rozumiesz żarti, albo daj se na wstrzymanie  i idź się kogo innego czepiać gdzie indziej, a sio!
08 kwietnia 2015 08:37
slonecznie

I mój wpis to też żart, ale widocznie ty Basiu z góry założyłaś, że każdy mój wpis to "rozprawka filozoficzna" -a odczep ty się od moich wpisów chcoiaż na dowcipach, albo rozumiesz żarti, albo daj se na wstrzymanie  i idź się kogo innego czepiać gdzie indziej, a sio!

jak można sie z Tobą skontaktować?
08 kwietnia 2015 08:43 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

I dlaczego nie mogę Ci dać 1000 plusików ?