Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #3

05 marca 2015 16:12 / 2 osobom podoba się ten post
Dzisiaj był gulasz warzywny z boczkiem i ryż na sypko :)
05 marca 2015 21:13
salazar

Michasiu, jeśli jeszcze nie próbowałaś, to ciapnij na (albo obok) placka jeszcze trochę kwaśnej śmietany :).

Jutro spróbuję i na pewno ciapnę śmietankę ::) dzięki.
05 marca 2015 21:15
salazar

Proszę o przepis w stosownym wątku :).

Ja też !!! uwielbiam krewetki : ) Dama nie (:
06 marca 2015 09:27
panierowany łosoś + puree+ czerwona kapucha
06 marca 2015 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj bez wysiłku, niemiecka zupa ziemniaczana a'la Ferdinand.
To był mój pierwszy PDP i on nauczył mnie gotować tą zupę.
06 marca 2015 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

panierowany łosoś + puree+ czerwona kapucha

nie panieruje wole takiego...............

szpinak ,jajo i ziemniaczki luba makaron (jeszcze sie nie zdecydowalam)
06 marca 2015 10:41 / 3 osobom podoba się ten post
Ziemniaki w łupinach, śledź w sosie śmietanowo - jogurtowym z jabłkiem. Dlatego siedzę sobie przy komputerze i się "udzielam" :))))
06 marca 2015 10:44 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

nie panieruje wole takiego...............

szpinak ,jajo i ziemniaczki luba makaron (jeszcze sie nie zdecydowalam)

zmiana plana  dla mnie zupka z dyni gotowana przez zmienniczke mniammmmmmmmmmmmmmmmm( musze zjesc bo za tydz sobie z tad ide) a dla Babci makaronik smazony z jajkiem ktory uwielbia......
06 marca 2015 12:03
Nic ciekawego za to na deser krem-biała czekolada z syropem -grenadina
06 marca 2015 13:15 / 1 osobie podoba się ten post
Leczo z ziemniaczkami :)))
06 marca 2015 14:35
Powtórka dnia wczorajszego tylko sobie dodałam do placków kwaśnej śmietany - pychota :)
06 marca 2015 14:45 / 1 osobie podoba się ten post
Paluszki rybne z LIDLA z ziemnaczkami też z LIDLA oraz surówka z kapusty szpiczastej z marchewka , porem, koperkiem,pietruszka zieloną robiona przezemnie ale warzywa z LIDLA a jakże by inaczej. Moja Omcia jest bardzo przywiązana do Lidla , aże razem jeżdzimy na zakupy to musi być Lidl , bo podobno gdzie indziej warzywa i owoce nie są zbyt swieze. Paranoja.
06 marca 2015 14:51
Piątek. szpinak, jajko sadzone i ziemniaczki. Deseru u nas niet.
06 marca 2015 14:57
Wedzone matjsy, ziemniaki, mizeria i zielona fasolka:))) piatkowy raj dla smakoszy ryb:))) na deser winogrona rozowe:))
06 marca 2015 14:57
lonia61

Paluszki rybne z LIDLA z ziemnaczkami też z LIDLA oraz surówka z kapusty szpiczastej z marchewka , porem, koperkiem,pietruszka zieloną robiona przezemnie ale warzywa z LIDLA a jakże by inaczej. Moja Omcia jest bardzo przywiązana do Lidla , aże razem jeżdzimy na zakupy to musi być Lidl , bo podobno gdzie indziej warzywa i owoce nie są zbyt swieze. Paranoja.

Do Lidla jest większość Niemców przywiązana ....... niższymi cenami niz w innych marketach:):):)