No wlasnie a ma byc smazony jpo jednej minucie z kazdej strony,bez panierki,tak mowi szef(maz pdp a jego nie mam w papierach,to ten co pomidorowke kazal psom dac ze to hund futer
No wlasnie a ma byc smazony jpo jednej minucie z kazdej strony,bez panierki,tak mowi szef(maz pdp a jego nie mam w papierach,to ten co pomidorowke kazal psom dac ze to hund futer
To zmienię temat, a raczej przywrócę na swoje miejsce.
Dzisiaj robiłam frytki ze świeżych anchois. Zakolegowałam się tutaj z sąsiadką, która obok ma sklep i wytwórnie świec ozdobnych. Ona dzisiaj pokazała mi, jak te małe rybeczki przyrządzić. Mało roboty, a miód w gębie.Jutro mam robić pod jej okiem marmoladę z pomarańczy. Po naszym przyjeżdzie tutaj, przyniosła mi 2 słoiczki marmolady własnej roboty: z pomarańczy i żółtych śliwek. No z taką pychotą to się wcześniej nie spotkałam. Ona też mi mówi, jakie produkty są dobre i gdzie.Fajnie, że ją mam:)))
Mam schab z koscia,stek
Kochane moje czy rosół z wołowiny tak się gotuje jak z kurczaka,nie lubię wołowiny ale nie mam wyjścia dziś muszę ugotować.Czy do tego makaron?Jak pomyśle to już mnie mdli ten zapach.