Zmienniczki 2

06 sierpnia 2017 10:56 / 4 osobom podoba się ten post
Malina

Ja jestem cud Malina ale :-)to nie ja byłam,zeby nie było

Potwierdzam, to nie Ty Malinko. Tamta nie miała takiego poczucia humoru jak Ty
06 sierpnia 2017 14:32 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Ja jestem cud Malina ale :-)to nie ja byłam,zeby nie było

To sie wie , że jesteś cud Malina 
06 sierpnia 2017 14:56 / 1 osobie podoba się ten post
nowadanuta

Pdp tego nie widziała.., a później siedziała ze mną. Nie wiem o co tu szło... bo rodzina nic na to. Problemy ze soba na pewno też miała bo to widziałam przy pierwszej zmianie.., ale nie mnie oceniać ... )))

Moze nie chcieli jej dluzej to musiala jechac a moze tyz ona miala byc dluzej a jej skrocili pobyt,wsio jest mozliwe i w tej pracy na wsio mozna trafic
06 sierpnia 2017 15:00 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To sie wie , że jesteś cud Malina  :buziaki1:

Albo miod Malina zaraz se jej piosenke damy i nie piszta,ze disco polo nie jest najlepsze!!
06 sierpnia 2017 15:34 / 5 osobom podoba się ten post
Proszę mi tu nie cukrować, no już
16 sierpnia 2017 17:32 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczynki szukam pracy ( prywatnie ) od zaraz . Jeżdżę 3 lata , język słabiutki ( odrazu pisze jak jest ) miałam dziadków z demencją . Oczywiście te podstawy znam co trzeba zrobić . Nie piję , nie wprowadzam swoich rządów jeśli jade na zamianę i nie obgaduje . Szukam na już pracy , bo ani fenicka w portfelu , żadnych dochodów i rachunki nie zapłacone :-/ Może ktoś pomoże
Przeniesione do odpowiedniego tematu. O.
16 sierpnia 2017 18:35 / 3 osobom podoba się ten post
barbara66

Dziewczynki szukam pracy ( prywatnie ) od zaraz . Jeżdżę 3 lata , język słabiutki ( odrazu pisze jak jest ) miałam dziadków z demencją . Oczywiście te podstawy znam co trzeba zrobić . Nie piję , nie wprowadzam swoich rządów jeśli jade na zamianę i nie obgaduje . Szukam na już pracy , bo ani fenicka w portfelu , żadnych dochodów i rachunki nie zapłacone :-/ Może ktoś pomoże

O, Matko kochana,       przytulam Cię mocno  , ja przez Firmę pracuje,,,,,,,
16 sierpnia 2017 19:35
Kurczę nie wiem czy mogłam taką wiadomość dodać
16 sierpnia 2017 19:52 / 1 osobie podoba się ten post
barbara66

Kurczę nie wiem czy mogłam taką wiadomość dodać

Przyjmij mnie do znajomych,jak masz kontakt w profilu to napiszę ,albo Ty napisz do mnie.
16 sierpnia 2017 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
barbara66

czy tylko prywatnie ? bo jezeli przez firme to napisz do mnie....
16 sierpnia 2017 21:03 / 1 osobie podoba się ten post
Prywatnie ( nie chce pisac dlaczego , dla domyślnych wiadomo ;-/
16 sierpnia 2017 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia63 , wyslalam do Ciebie meila 
16 sierpnia 2017 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
barbara66

Prywatnie ( nie chce pisac dlaczego , dla domyślnych wiadomo ;-/

Kilkakrotnie było tu już pisane- nawet z tym problemem można jechać przez firmę i zarabiać.
Twoja sprawa, ale myślę że przez firmę prędzej znajdziesz tu pracę (większość z nas z firmami związana).
16 sierpnia 2017 21:26
Tak rozumiem 
16 sierpnia 2017 21:29
Może jednak pytać zawsze warto .