Witam, jeśli któraś z Pań potrzebuje uczciwej zmienniczki, bez nałogów - proszę o kontakt 601 615 496
Witam, jeśli któraś z Pań potrzebuje uczciwej zmienniczki, bez nałogów - proszę o kontakt 601 615 496
Witam, jeśli któraś z Pań potrzebuje zmienniczki uczciwej, bez nałogów - prosze o kontakt 601 615 496
Witam, jeśli któraś z Pań potrzebuje zmienniczki uczciwej, bez nałogów - prosze o kontakt 601 615 496
Jest dużo negatywnych opinii w internecie. Czytałem, że agencje oszukują. To prawda, że nie dają umowy o pracę?
Mialyscie kiedys tak.ze przyjechalyscie i zmienniczka nic wam nie przekazala.tylko kazala samej pytac?:placze1:
Mialyscie kiedys tak.ze przyjechalyscie i zmienniczka nic wam nie przekazala.tylko kazala samej pytac?:placze1:
Oj miałam, ale tylko raz na szczęście. Często jestem jako pierwsza osoba na danym miejscu, ale nie wyobrażam sobie żeby nie przekazac zmienniczce obowiązków. Wiadomo że czasami może nam coś z głowy uciec ( bo już perspektywa domu jest namacalna wręcz), ale żeby nic nie powiedzieć?!