Moje urodziny #2

08 czerwca 2015 19:04
Diarana ,z okazji urodzin życzę Ci,
abyś każdego dnia na nowo zachwycała się życiem
niepowtarzalnym i jedynym,
miłością, wszechobecną i cierpliwą,
przyjaźnią niezniszczalną i cichą
i uśmiechała się do siebie i świata.
08 czerwca 2015 22:03
Dariana,wszystkiego najlepszego!

09 czerwca 2015 13:01
Mleczko w dniu urodzin życzę Ci spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego .Zdrowia przede wszystkim.
09 czerwca 2015 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Mleczko w dniu urodzin życzę Ci spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego .Zdrowia przede wszystkim.

dzieki Tereniu, ale to pomyłka nie obchodze urodzin dzisiaj.
09 czerwca 2015 17:18 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

dzieki Tereniu, ale to pomyłka nie obchodze urodzin dzisiaj, mamy wspólny skyp z męzem.
15 czerwca 2015 07:09
Wszystkim Jolom,Jolusiom i Jolantom wszystkiego co najlepsze,samych pogodnych dni.
15 czerwca 2015 07:16 / 1 osobie podoba się ten post
Życzę Jolom ,zdrowia ,miłości,kasy i spełnienia marzeń.Wszystkiego najlepszego.
15 czerwca 2015 07:36
Ja również dołączam się do życzeń i życze Jolantom wszystkiego dobrego a przede wszystkim zdrowia i cierpliwości
15 czerwca 2015 07:59 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego najepszego solenizantka:)
15 czerwca 2015 08:43 / 1 osobie podoba się ten post
Jole , Jolki , Joleczki.......wszystkiego naj , naj , najlepszego w dniu Waszych Imienin ...;-)
15 czerwca 2015 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
Dla Skarlet -wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin. Dla wszystkich Jolant też wszelkiej pomyślności życzę .
15 czerwca 2015 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
Niech żyją i się dobrze mają wszystkie Jolanty
16 czerwca 2015 07:06
kochane Anety i Alinki , te " ponumerowane " i bez numerków ( jeszcze się trafią !!! ) w dniu Waszych Imienin spełnienia najskrytszych marzeń ......no i co ? to są dopiero życzenia z serducha - sama się poświęciłam i wygrzebałam wątek !!!
16 czerwca 2015 07:10 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

kochane Anety i Alinki , te " ponumerowane " i bez numerków ( jeszcze się trafią !!! ) w dniu Waszych Imienin spełnienia najskrytszych marzeń ......no i co ? to są dopiero życzenia z serducha - sama się poświęciłam i wygrzebałam wątek !!! :aniolki:

Basiu dziękuję za życzonka i za to ,że wygrzebałaś ten wątek ( bo mi się nie chciało szukać )
Jakaś leniwa się zrobiłam .
16 czerwca 2015 07:14
Anetce mojej zmienniczce życzę ,żeby odnalazła wreszcie swoją przystań.Anetom i Alinom życzę zdrowia,spokoju w pracy i dobrych zarobków.