Moje urodziny #2

16 czerwca 2015 07:24
Wszystkiego najlepszego dzisiejszym solenizantkom
16 czerwca 2015 07:28 / 1 osobie podoba się ten post
Zdrowia, szczęścia, radości miłości
Tego życzę Solenizantkom
16 czerwca 2015 07:41
wszystkiego najlepszego solenizantka
16 czerwca 2015 07:44 / 1 osobie podoba się ten post
Dziękuję bardzo, ale mimo, że ja Aneta to dziś nie mój dzień ;))))))) U mnie w lipcu.
A wszystkim prawdziwym solenizantkom i ja życzę wszystkiego naj ;))))))))))))))))
16 czerwca 2015 08:07 / 3 osobom podoba się ten post
Anetki, Alinki ja wszystkim wam dziewczynki całuski, kwiatuszki ślę ))) 

16 czerwca 2015 08:56 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkim Anetkom i Alinkom najlepsze zyczenia imieninowe:)
16 czerwca 2015 08:58 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Dziękuję bardzo, ale mimo, że ja Aneta to dziś nie mój dzień ;))))))) U mnie w lipcu.
A wszystkim prawdziwym solenizantkom i ja życzę wszystkiego naj ;))))))))))))))))

Ja tez mam dwie bliskie kolezanki o tym imieniu a jedna w czerwcu a 2 w lipcu obchodzi imieniny
16 czerwca 2015 09:37 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara48

Wszystkim Anetkom i Alinkom najlepsze zyczenia imieninowe:)

Przyłączam się do zyczeń! Wszystkiego co najlepsze!
16 czerwca 2015 10:03
bieta

Anetki, Alinki ja wszystkim wam dziewczynki całuski, kwiatuszki ślę ))) 

Skoro macie imieniny ,to wszystkiego najlepszego ,pomyślności  Wam życzę .
16 czerwca 2015 10:13
Przyłączam się i ja do serdecznych życzeń.Życzę Wam tylko samych dobrych chwil bez ani jednej rysy.
16 czerwca 2015 14:31
ivetta

:adorator:Skoro macie imieniny ,to wszystkiego najlepszego ,pomyślności  Wam życzę .

imieniny obchodzę dopiero 19.XI, ale co tam życzenia przyjmuję na zaś  
16 czerwca 2015 18:10
moze ktos mi podpowie co wysłąc facetowi swojemu oczywiwcie na urodziny i imieniny ?? oprócz ciuchow i kartki pocztowej ! jakos bym chciala go zaskoczyc ?ale myślę i myslę szukam pomocy
17 czerwca 2015 06:51 / 2 osobom podoba się ten post
Madonna

moze ktos mi podpowie co wysłąc facetowi swojemu oczywiwcie na urodziny i imieniny ?? oprócz ciuchow i kartki pocztowej ! jakos bym chciala go zaskoczyc ?ale myślę i myslę szukam pomocy

Kartkę pocztową koniecznie ! ....i to szczelnie poobklejaną taśmą .......namęczy się podczas ostrożnego odklejania , upoci się , ręce drżeć mu będą a jak już rozpakuje , otworzy a tam w środku ? ....kocham Cię .........ale będzie zaskoczonyyyyyyy !!!! )))))))))))))))))))
17 czerwca 2015 11:38 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kartkę pocztową koniecznie ! ....i to szczelnie poobklejaną taśmą .......namęczy się podczas ostrożnego odklejania , upoci się , ręce drżeć mu będą a jak już rozpakuje , otworzy a tam w środku ? ....kocham Cię .........ale będzie zaskoczonyyyyyyy !!!! :-))))))))))))))))))))

ha ha  dzieki !  to mi dobrze doradzilas juz nawet kupilam taką dla faceta ! na  pocztówce jest babeczka ubrana w sexi gorset !! a to tego myslalam jednak perfumy  jakis przez wysyłke zamowic on nic nie wie!!!
18 czerwca 2015 07:14
Wszystkim dzisiejszym solenizantkom-Elom- i nie tylko wszystkiego naj.