w takim razie 280 euro na trzy osoby w 10 tygodni, to nie tak źle :D
Noooooo,nieźle -4 euro dziennie czyli 1,33 na osobę...................
Lepszym rozwiązanie byłoby przejście na kroplówki ................
Czyli to orkiszowa mąka jest?No,widzisz ,nie wiedziałam-sama jestem ciekawa po co PDP az 2kg.Piec raczej nic nie bedzie.Na zapas ani chybi:)
Coś Ty!!!Wiesz ile kosztuja?????Za te zawrotna kwotę to woda z kranu,suchy najtańszy chleb i postne kartofle....masakra jakas:(
czy codziennie losujecie kto ma jeść ? czy ja cos nie doczytałam ......
a to nie ja, to zmienniczka taka ekonomistka, ha! jeszcze 2,05 euro mi zostawiła :D
Łał, to możesz poszaleć :):):)
a to nie ja, to zmienniczka taka ekonomistka, ha! jeszcze 2,05 euro mi zostawiła :D
eee, zaoszczędzę sobie, może kiedyś kupię sobie wreszcie dom.
to jakiś chyba żart .........To jest nawet nie możliwe ...............Uważam ,ze żywiła się za swoje pieniądze .To jest nierealne 28 euro tygodniowo na 3 osoby......... .Ale właśnie tak robią dziewczyny a pózniej kolejna przyjedża i cierpi .Znam to z autopsji ........
no co poradzisz, tak stoi w zeszycie magicznym... szczerze, to też zastanawiam się czy się nie żywić sama, gdybyś widziała co tu się dzieje przy jedzeniu, jak ono się odbywa... ;( może schudnę?
Proponuje z grubej rury- Majorka !...............A zwłok nie wymieniałaś .....?Bo przy takich oszczędnościach to powinna do domu na noszach odjechać ................