50 euro na tydzień - zakupy dla opiekunki i podopiecznego

30 marca 2015 18:14 / 10 osobom podoba się ten post
nianta

w takim razie 280 euro na trzy osoby w 10 tygodni, to nie tak źle :D

czy codziennie losujecie kto ma jeść ? czy ja cos nie doczytałam ......
30 marca 2015 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

w takim razie 280 euro na trzy osoby w 10 tygodni, to nie tak źle :D

Noooooo,nieźle -4 euro dziennie czyli 1,33 na osobę...................
30 marca 2015 19:55 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Noooooo,nieźle -4 euro dziennie czyli 1,33 na osobę...................

Lepszym rozwiązanie byłoby przejście na kroplówki ................
30 marca 2015 19:58
lena46

Lepszym rozwiązanie byłoby przejście na kroplówki ................

Coś Ty!!!Wiesz ile kosztuja?????Za te zawrotna kwotę to woda z kranu,suchy najtańszy chleb i postne kartofle....masakra jakas:( 
30 marca 2015 19:59 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Czyli to orkiszowa mąka jest?No,widzisz  ,nie wiedziałam-sama jestem ciekawa po co PDP az 2kg.Piec raczej nic nie bedzie.Na zapas ani chybi:)

Już szukam w internecie przepisów na "coś" z mąki orkiszowej. Ja ja chetnie zagospodaruję - w przeciwieństwie do pszenicznej.
(Uprzedzam: mąka pszeniczna a orkiszowa to dwie różne bajki)
30 marca 2015 20:01 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Coś Ty!!!Wiesz ile kosztuja?????Za te zawrotna kwotę to woda z kranu,suchy najtańszy chleb i postne kartofle....masakra jakas:( 

Kasiu ubezpieczenie pokryje koszty kroplówek ................Zobacz 280 euro w kieszeni i wychodzą na zero .....można ! można ........!
30 marca 2015 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Już szukam w internecie przepisów na "coś" z mąki orkiszowej. Ja ja chetnie zagospodaruję - w przeciwieństwie do pszenicznej.
(Uprzedzam: mąka pszeniczna a orkiszowa to dwie różne bajki)

wejdz na bloga mzap88 ,moze cos tam wyszperasz .Widziałam przepis na chleb.....
30 marca 2015 20:05 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

czy codziennie losujecie kto ma jeść ? czy ja cos nie doczytałam ......

a to nie ja, to zmienniczka taka ekonomistka, ha! jeszcze 2,05 euro mi zostawiła :D
30 marca 2015 20:07 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

a to nie ja, to zmienniczka taka ekonomistka, ha! jeszcze 2,05 euro mi zostawiła :D

Łał, to możesz poszaleć :):):)

30 marca 2015 20:09 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Łał, to możesz poszaleć :):):)

eee, zaoszczędzę sobie, może kiedyś kupię sobie wreszcie dom.
30 marca 2015 20:11
nianta

to jakiś chyba żart .........To jest nawet nie możliwe ...............Uważam ,ze żywiła się za swoje pieniądze .To jest nierealne 28 euro tygodniowo na 3 osoby......... .Ale właśnie tak robią dziewczyny a pózniej kolejna przyjedża i cierpi .Znam to z autopsji ........
30 marca 2015 20:14 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

eee, zaoszczędzę sobie, może kiedyś kupię sobie wreszcie dom.

Proponuje z grubej rury- Majorka !...............A zwłok nie wymieniałaś .....?Bo przy takich oszczędnościach to powinna do domu na noszach odjechać ................
30 marca 2015 20:16
lena46

to jakiś chyba żart .........To jest nawet nie możliwe ...............Uważam ,ze żywiła się za swoje pieniądze .To jest nierealne 28 euro tygodniowo na 3 osoby......... .Ale właśnie tak robią dziewczyny a pózniej kolejna przyjedża i cierpi .Znam to z autopsji ........

no co poradzisz, tak stoi w zeszycie magicznym... szczerze, to też zastanawiam się czy się nie żywić sama, gdybyś widziała co tu się dzieje przy jedzeniu, jak ono się odbywa... ;( może schudnę?
30 marca 2015 20:21 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

no co poradzisz, tak stoi w zeszycie magicznym... szczerze, to też zastanawiam się czy się nie żywić sama, gdybyś widziała co tu się dzieje przy jedzeniu, jak ono się odbywa... ;( może schudnę?

Myślę ,ze każdy się rzuca ........Kto pierwszy ten lepszy ......Żartuje ..........To jest nie do przyjęcia .......Ja narzekam ale u Ciebie to jakiś dramat................Uważaj na siebie zebyś nie była  ofiarą .........................kanibalizmu .............
30 marca 2015 20:26
lena46

Proponuje z grubej rury- Majorka !...............A zwłok nie wymieniałaś .....?Bo przy takich oszczędnościach to powinna do domu na noszach odjechać ................

eee, całkiem fajna lasia jak wyjeżdżała :D