Na wyjeździe #23

18 kwietnia 2015 15:33 / 8 osobom podoba się ten post
mleczko1

I słusznie, ale po co tak sie odsłaniasz.

18 kwietnia 2015 15:37 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Jesteś kłamczucha bo pisałas,że to zrobił Ci ale w innym miejscu.To w koncu w kapcia ci narobił? pisz prawde:(((((
18 kwietnia 2015 15:38
nianta

A hoj! ;)
A niby w Berlinie, ale jakby pod :P
w razie co, podaję kod : 13469
:)

Fajnie. Miałabym blisko do domu. Ostatnio w ogóle masz jakieś fajne miejscówki. Jak nie Hamburg to Berlin.
18 kwietnia 2015 15:40
mleczko1

Jesteś kłamczucha bo pisałas,że to zrobił Ci ale w innym miejscu.To w koncu w kapcia ci narobił? pisz prawde:(((((

Ty na prawdę jesteś matką i babcią???
18 kwietnia 2015 15:42 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Ty na prawdę jesteś matką i babcią???

jestem "mleczko" opiekunka:)))) wejdz na profil.Prawde pisze.
18 kwietnia 2015 15:45 / 6 osobom podoba się ten post
Szybko, choć nie ukrywam,że ciężko było... firmy nie proponowały satysfakcjonującej mnie kasy, poza tym znaczna większość oczekiwała wyjazdu na 2 miesiące, a ja 25 maja muszę już być w Polsce , więc gdyby tamten wcześniejszy wyjazd się udał, to byłoby fajnie, no, ale, to już historia.
Mam dwójkę podopiecznych, pani po lewostronnym paraliżu, porusza się na wózku, ale podczas mycia czy transferu sporo pomaga, pan porusza się przy rolatorze i jest praktycznie samodzielny (a w ofercie było,że to on potrzebuje całkowitej pomocy) . Sympatyczni państwo ;) wczoraj głównie pani porozumiewała się tak : "ja ja hahahaha ja ja hahaha ja ja ja ja" a jak myła zęby to pluła ze śmiechu :D tym razem "dom wariatów" na wesoło... o, przed chwilą na przykład pan śpiewał swojej żonie jakąś piosenkę o myszce :D
18 kwietnia 2015 15:48 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Fajnie. Miałabym blisko do domu. Ostatnio w ogóle masz jakieś fajne miejscówki. Jak nie Hamburg to Berlin.

co z tego,że miejsca fajne, jak praca do kitu :P może teraz będzie lepiiiij :)
18 kwietnia 2015 15:51 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Ach,te płaszczki nad głowa,te rekiny:):):) fajne.

chociaz chyba bylo nam czasami nie po drodze to bez zmuszania sie slicznie dziekuje za dobrą podpowiedz, Zoo i oceanarium:):)
18 kwietnia 2015 15:55 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

18 kwietnia 2015 15:58
nianta

co z tego,że miejsca fajne, jak praca do kitu :P może teraz będzie lepiiiij :)

W Hamburgu byłaś dochodząca opiekunką z tego co pamiętam i raczej byłas zadowolona, chyba że mi coś umknęło.
18 kwietnia 2015 16:00
tina 100%

Dobra metoda, sprawdzałam, można też usiąść:)

Ja tez siadalam ;))
18 kwietnia 2015 16:01 / 3 osobom podoba się ten post
nianta

Hello, po "ciemnej stronie mocy" :)

moze i po ciemnej ale za to w euro ha ha ha
18 kwietnia 2015 16:24 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

W Hamburgu byłaś dochodząca opiekunką z tego co pamiętam i raczej byłas zadowolona, chyba że mi coś umknęło.

Być może umknęło ;) Bo kiedy zaczęło robić się dobrze , to pewien pacjent oczekiwał,że pomogę mu się zonanizować (miał 30 lat , pacjent z MS) , poczym kiedy zgłosiłam to do firmy(bo odmówiłam wykonania polecenia mimo,że inne panie podobno to robiły) nagle zabrakło dla mnie zleceń i musiałam zjechać do domu.
18 kwietnia 2015 16:40
Alina

Jesli juz tak bardzo chcesz mnie obrazic badz porownac, badz tak mila i na poczatek wysil sie. Sentencje z netu naprawde???? Buahahaha

18 kwietnia 2015 16:51
nianta

Być może umknęło ;) Bo kiedy zaczęło robić się dobrze , to pewien pacjent oczekiwał,że pomogę mu się zonanizować (miał 30 lat , pacjent z MS) , poczym kiedy zgłosiłam to do firmy(bo odmówiłam wykonania polecenia mimo,że inne panie podobno to robiły) nagle zabrakło dla mnie zleceń i musiałam zjechać do domu.

I brawo, nie pozwol by ktos z ciebie ''szmate'' robil - a skoro firma nie ma zlecen to ladnie im pomachaj na dowidzenia. Inne panie to robily - nie dziwie sie, niektore moga tylko pomarzyc o 30 latku.... nawet z MS i jego yhym yhym. No ale coz szmata, ktora to robila szmata pozostanie.