Na wyjeździe #23

18 kwietnia 2015 17:01 / 1 osobie podoba się ten post
PiotrDominik

I brawo, nie pozwol by ktos z ciebie ''szmate'' robil - a skoro firma nie ma zlecen to ladnie im pomachaj na dowidzenia. Inne panie to robily - nie dziwie sie, niektore moga tylko pomarzyc o 30 latku.... nawet z MS i jego yhym yhym. No ale coz szmata, ktora to robila szmata pozostanie.

yyy... Fajnie,że mnie popierasz, firmie pomachałam, bo zrobili mi "kuku" , ale na przyszłość, może troszkę mniej wylgarnie :)
18 kwietnia 2015 17:06
nianta

yyy... Fajnie,że mnie popierasz, firmie pomachałam, bo zrobili mi "kuku" , ale na przyszłość, może troszkę mniej wylgarnie :)

Spoko, tylko jak taka pania nie wulgarnie nazwac? Pani opiekunka od robotek recznych, czy lepiej pani ''niezbedna'' pomoc-niczka hahahah. Wybacz mi, ale dla mnie taka osoba jest jak szmata brudna i splugawiona, wiec tak ja nazywam. Jesli jednak tak razi cie ta nazwa, sformulowanie zaamietam na przyszlosc. :)
18 kwietnia 2015 17:11 / 1 osobie podoba się ten post
PiotrDominik

Spoko, tylko jak taka pania nie wulgarnie nazwac? Pani opiekunka od robotek recznych, czy lepiej pani ''niezbedna'' pomoc-niczka hahahah. Wybacz mi, ale dla mnie taka osoba jest jak szmata brudna i splugawiona, wiec tak ja nazywam. Jesli jednak tak razi cie ta nazwa, sformulowanie zaamietam na przyszlosc. :)

Będę wdzięczna :)Nie wiem jak nazwać... nie wiem jak nazwać również panie, które to zataiły mimo,że wiedziały... być może nie opiekunkami :) "panie bez granic" - niezły tytuł na film :D
18 kwietnia 2015 17:18
nianta

Będę wdzięczna :)Nie wiem jak nazwać... nie wiem jak nazwać również panie, które to zataiły mimo,że wiedziały... być może nie opiekunkami :) "panie bez granic" - niezły tytuł na film :D

Tu na forum znalazlo by sie peeeeelno scenariuszy na naprawde dobre komedie, dramaty i kryminaly - twoj temat to juz jakis erotyk ... do kompletu.
Tak sobie mysle jak nisko psychicznie musial upasc koles ktory o to prosil.... jestem facetem ale takiego dna bym nie zaliczyl - nawet w chorobie. 

18 kwietnia 2015 17:20 / 5 osobom podoba się ten post
PiotrDominik

Jesli juz tak bardzo chcesz mnie obrazic badz porownac, badz tak mila i na poczatek wysil sie. Sentencje z netu naprawde???? Buahahaha

Nie, nie chcę Cię do nikogo porównać ani obrazić. Ta sentencja mi się podoba i dlatego ją zamieściłam.Chodziło mi o coś zupełnie innego, a mianowicie, że nie warto w pewnych przypadkach po prostu dyskutować bo to nie ma snensu. Nie ma sensu zawracać sobie głowę dyskusją z ludżmi, którzy zaniżają nasz poziom. Było to nawiązanie do wcześniejszych wypowiedzi i tyle. 
18 kwietnia 2015 17:30 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Nie, nie chcę Cię do nikogo porównać ani obrazić. Ta sentencja mi się podoba i dlatego ją zamieściłam.Chodziło mi o coś zupełnie innego, a mianowicie, że nie warto w pewnych przypadkach po prostu dyskutować bo to nie ma snensu. Nie ma sensu zawracać sobie głowę dyskusją z ludżmi, którzy zaniżają nasz poziom. Było to nawiązanie do wcześniejszych wypowiedzi i tyle. 

Zwracam zatem honor i przepraszam ze zle to odebralem.

Nie lubie poprostu gdy ktos obraza kogos bez podstaw... Ja moze i jestem przy Was maloletnim gnojkiem jednak mnie ciezko wyprowadzic z rownowagi, no i  nie fajnie sie czyta niektorych wypowiedzi, obrazaja tylko dlatego bo im sie nudzi... nie licza sie z tym ze sa ludzie, ktorzy zbyt wiele biora do siebie i odbija sie to na ich psychice. Wiem, wiem 1000 osob na forum to 2000 roznych mysli i opini - jednak nie po to tu siedzimy by wsiadac na siebie. 
18 kwietnia 2015 17:31
nianta

Być może umknęło ;) Bo kiedy zaczęło robić się dobrze , to pewien pacjent oczekiwał,że pomogę mu się zonanizować (miał 30 lat , pacjent z MS) , poczym kiedy zgłosiłam to do firmy(bo odmówiłam wykonania polecenia mimo,że inne panie podobno to robiły) nagle zabrakło dla mnie zleceń i musiałam zjechać do domu.

Tego nie wiedziałam. Szkoda, bo  wyglądało na to, że po wcześniejszych przykrych przygodach wreszcie trafiła Ci się dobra praca.
18 kwietnia 2015 17:34
PiotrDominik

Zwracam zatem honor i przepraszam ze zle to odebralem.

Nie lubie poprostu gdy ktos obraza kogos bez podstaw... Ja moze i jestem przy Was maloletnim gnojkiem jednak mnie ciezko wyprowadzic z rownowagi, no i  nie fajnie sie czyta niektorych wypowiedzi, obrazaja tylko dlatego bo im sie nudzi... nie licza sie z tym ze sa ludzie, ktorzy zbyt wiele biora do siebie i odbija sie to na ich psychice. Wiem, wiem 1000 osob na forum to 2000 roznych mysli i opini - jednak nie po to tu siedzimy by wsiadac na siebie. 

Ok. Przeprosiny przyjęte.

18 kwietnia 2015 18:08
Andrea wyjasnijmy sobie jedno co do kwestii z ''40latkami ktorymi latwo manipulowac''.
Otoz mialem w tamtym poscie racje, nie dlatego ze sobie to wyssalem z paluszka tylko z obserwacji. Kobiety w naszej profesji to nie tylko te zinternetyzowane na forum. Sa tez te mniej wyksztalcone, mniej obyte, czesto z biednych rodzin patologicznych, dla ktorych jedyny swiat to wies z ktorej pochodza, i uwierz mi gdbys sobie statystyke zrobila to ich jest wlasnie najwiecej w naszej profesji. Dlaczego latwo nimi manipuluja w firmach? bo dobrze wiedza ze sytuacja rodzinna jest ciezka, ze sa czesto na skraju - i proponuja gowniane pieniadze za ciezka robote - i to jest dla mnie wykozystywaniem i latwo w takiej sytuacji to robic. Kolejnym przykladem jest gdy kobieta chce zjezdzac a firma nie puszcza jej bo nie ma kogo wstawic - bardzo czesto nie ma kogo wstawic bo panie z firmy pierdza w stolek i nie zajmuja sie problemem - czemu no bo i po co najwazniejsze ze kaska plynie. I co taka opiekunka siedzi na steli nie marudzi za bardzo, bo wie ze agencja moze ja miec ale nie musi - sory taka nasza profesja to nie Manhatan w NY gdzie o dobrego pracownika walcza 33 firmy. I to jest dla mnie wykorzystywaniem.
 Wyplaty? poczytaj sobie jak kobiety walcza o swoje pieniadze by je dostac i miec na czas... Sa te co walcza bo to potrafia a sa te co siedza cicho bo boja sie o miejsce - jak mowilem firma moze ale nie musi - i to jest wlasnie wykorzystywaniem a z nim w takim wypadku wiaze sie ta ''latwosc''. Nie mam ani nie bede mial zamiaru wrzucac was do worka z napisem ''dajace sie wykorzystywac 40-60 latki'' - ale taka jest prawda kobiety byly sa i pewnie bede jeszcze dlugo wykorzystywane. Faceci takze nie ujmujmy nam/im. 

Nie jeda z nas jakbys zobaczyl  w realu,to by ci sie bokserki za ciasne zrobily - tu jestes w duzym bledzie i tu tez '' jak mezczyzna sie zachowuj,nie jak jakis podlotek wypuszczony od ,,matczynej piersi" ,myslacy ,ze juz tak dlugo zyje,ze wszystkie rozumy pozjadal'' dlaczego jestes w bledzie? gej nie interesuje sie kobietami to po 1 a po 2 nie znasz mnie a wysnowasz obrzerny wywod tylko na podstawie tego co pisze - to troche za malo by powiedziec o kims malolat co pozjadal rozumy. Poznaj a potem oceniaj kto kim jest. Na podstawie postow mozesz miec bledny obraz tego kto kim jest. 

No niestety tak jest,jak sie nie ma ,,tam" ,to sie ,,geba" nadrabia - jesli przykleic to do ciebie to faktycznie duzo geba nadrabiasz ale to tylko wniosek po twoich postach - jak sama o sobie mowiasz ''ze mna nie zawojujesz''

Andrea mnie naprawde ciezko obrazic ;)
pozdrawiam

18 kwietnia 2015 18:34
Dagmara

co masz na myśli, o czym myśli trzeźwy alkoholik ?

o tym, zeby sie napic.
I jesli zdobedzie na to srodki, to jest priorytet.

18 kwietnia 2015 18:38 / 14 osobom podoba się ten post
Ja pikolę ! takich farmazonów to sie już czytać nie chce ! .....myślę , że kolega to też należy do tych " mniej wykształconych " , nie trzeba kogoś znać , wystarczy poczytać . No , może wykształcony jest , ale inteligencji za grosz , bo jeśli ktoś nazywa kobietę , jaka by nie była , cokolwiek by nie robiła , " szmatą " ? jesli wypowiedz by była w formie żartu - to nic strasznego , ale jeśli się pisze " na poważnie " ? brak jakiejkolwiek kultury i kropka !
18 kwietnia 2015 18:46 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja pikolę ! takich farmazonów to sie już czytać nie chce ! .....myślę , że kolega to też należy do tych " mniej wykształconych " , nie trzeba kogoś znać , wystarczy poczytać . No , może wykształcony jest , ale inteligencji za grosz , bo jeśli ktoś nazywa kobietę , jaka by nie była , cokolwiek by nie robiła , " szmatą " ? jesli wypowiedz by była w formie żartu - to nic strasznego , ale jeśli się pisze " na poważnie " ? brak jakiejkolwiek kultury i kropka !

Nic dodać , nic ująć Basiu !!! Masz absolutną rację ! czasem mam wrażenie ,że większości  mężczyzn z dawnej rycerskości ostał się jeno zakuty łeb ! 
Każdy facet ma coś z rycerza – najczęściej tym czymś jest zakuty łeb
18 kwietnia 2015 18:48
Jezeli kobieta ktora zmieszala sie z przyslowiowym blotem nie jest dla was szmata to na prawde cos jest nie tak.
po 2 widze ze wszystkie tu to silne i niezalezne kobiety z super wyksztalceniem - pytanie tylko dlaczego tak sile, piekne i niezalezne kobiety pocieraja niemcom zeby zarobic?
18 kwietnia 2015 18:52 / 1 osobie podoba się ten post
PiotrDominik

Jezeli kobieta ktora zmieszala sie z przyslowiowym blotem nie jest dla was szmata to na prawde cos jest nie tak.
po 2 widze ze wszystkie tu to silne i niezalezne kobiety z super wyksztalceniem - pytanie tylko dlaczego tak sile, piekne i niezalezne kobiety pocieraja niemcom zeby zarobic?

Nie pogrążaj się , bo już bardziej nie możesz !.....Obrażasz , ubliżasz i sam z siebie robisz takiego " ordynusa " , że lepiej nie trzeba !
18 kwietnia 2015 18:53 / 7 osobom podoba się ten post
Że gej nie interesuje sie kobietami,to wiedziałam,ale że aż tak ich nie lubi,żeby takie rzeczy wypisywać?