ŻYCZENIA-życz, życie, życia, czyż, czyże, czyża, cen, cena, ceni, żeni, na, nie, czy, czyn,czyni, zen, niż, niże, zaniż, zaniży, zaniża,cez, zżyna, zżynacie, Ani, - MECHANIZM
ŻYCZENIA-życz, życie, życia, czyż, czyże, czyża, cen, cena, ceni, żeni, na, nie, czy, czyn,czyni, zen, niż, niże, zaniż, zaniży, zaniża,cez, zżyna, zżynacie, Ani, - MECHANIZM
RĘKOJEŚĆ: ręko, rok, roje, roję, ok, ko, koje, koję, je, jeść, jer, oj, ej, oś, ość, Okę, kor, korę, koś, koć, kro, krę, kroję, kroje, roś, kość, rej, reję, jęk, rość, okrę, okr, kroć, or, orę, orkę, er, erę, ero, erko, erkę, eko.
PÓŁCIENIE
PÓŁCIENIE - pół, cienie, nie, ci, picie, pice, cep, nic, Nice, ceni, cen, cni, cip, IŁ, IPN, NIP, PIN, PEC, Eni, pił, CPN, PN,- PANISKO
PANISKO: pan, pani, nisko, NIP, PIN, skona, skon, koni, konia, on, ona, oni, pniak, sik, sika, SIP, PIS, po, ok, oka, okap, opaski, pas, paski, kop, kopa, kopani, nakop, skop, skopa, ko, kan, ani, Anki, Anko, Aniko, na, napis, pak, pako, paki, kip, kipa, kipo, sina, sino, sianko, siano, pik, pika, piko, ikona, ikon, kosi, kos, kosa, Asi, poi, koi, nos, nosi, nosa, noski, noska, pisk, psi, pi, psia, psiak, AP, PKO, kani, sok, soki, son, kap, skan, sani, sanki, okna, sio, kpi, kpina, kpino, Pina, Pino, nasi, napoi, okapi.
PASIERB
PASIERB - pa, pas, pasi, par, PIS, SI, ABS, bis, ar, Basie, as, Asie, pies, psie, rap, par, bas, Basi, Asi, bar, Brie, res, ras, sap, sapie, bies, ras, rasie, SA, rai, psi, pi, psia, AP , pasie, sip, Sar, arie, rasie, sipa, - PROGRAM
PIECHUR: pech, pechu, cip, ciur, ciup, piec, piecu, er, cep, ruch, UP, puch, chrup, RUP, RIP, pi, pie, Erie, ci, uch, rui, ciep, her, hip, perci, irch.
WRÓBELEK
Sorry za off-top....
Kiedy będziesz w Pl?
Basiu, tym razem chcę długo posiedzieć, jak się da, to do połowy grudnia. Praca mi się kończy, a wiesz, jak tu mam..
Jeśli czegoś potrzebujesz, bo pisz na maila, chętnie pomogę :) :*.
Dziękuję.
Będę we wrześniu w Twoim mieście i tak sobie pomyślałam o wspólnym piffku ;)
WRÓBELEK ból,bób,bele,kwek,werbel.wek,wróbelek.krew,rów,lek,bleble,wre,,,,,,MANDARYNKA
Krysiu, musu układania nie ma, bleble, wre :D
Krysiu, musu układania nie ma, bleble, wre :D