SZCZĘŚCIARZ - części, ci, ar, Ars, sra, sierści, raz, rai, rac, racz, CIA, IRA, As, Asi, za, rzęzi, car, czas, czar, czarę, ciar, szarę,- POMIDORÓWKA
SZCZĘŚCIARZ - części, ci, ar, Ars, sra, sierści, raz, rai, rac, racz, CIA, IRA, As, Asi, za, rzęzi, car, czas, czar, czarę, ciar, szarę,- POMIDORÓWKA
POMIDORÓWKA: POM, po, do, od, mi, ma, mak, maki, maków, Mir, Mira, Mirka, Mirko, mik, mika, miko, moda, modo, morda, mordo, mord, drak, drako, krów, krowa, krowo, Mark, marka, or, ora, oro, orka, orko, orki, kadr, kadro, mop, mopa, mów, mówka, mówki, odór, odorka, odorki, mrówka, mrówki, mrówko, pomór, pomidor, pomidora, pomidorka, pomidorków, mór, mora, morka, morki, mor, krop, kropi, kropa, kra, krom, mrok, mroki, mroków, dom, domki, domków, rwa, rwo, pod, pokora, kor, kora, koro, Kam, Kamo, rów, Rom, Roma, Romka, Romki, drop, dropa, drap, modra, modro, oda, odo, morw, morwa, rak, raki, kod, komp, kompa, om, oma, amok, amoki, ario, armio, amorki, Amor, amorko, Ad, Ado, opad, pad, Rawo, paw, pawi, wir, mowa, park, parki, parków, pór, pora, poro, por, porów, pak, pako, paki, mai, moi, poi, koi, doi, roi, rai, Kai, par, parko, ram, ramo, ramko, ramki, IRA, Irka, Irko, iwa, iw, iwo, ipod, ipoda, prawd, prawdo,prom, itd ;).
PRZYGODA
:brawo1Nie lubisz takich długich:placz1:
PRZYGODA - przy, pa, p, par, paro, Roza, za, rody, od, ody, Odra, odry, dryg, ryza, ryz, zgoda, zgody, gody, gra, gry, gryz, grypa, Pad, da, do, dar, dary, ar, ary, Argo, ropa, ropy, rop, pra, por, pory, zda, rzyga, gar, gary, gapo, gap, gapy, Dora, Dory, drap, rap, PO, opad, opady, orda, dyga, dyg, GOPR, proza, prozy, gazy, gaz, parzy, opar, opary, Oz, zdrap, pod, doza, dozy, doz, gdy, przody, PGR, Prado, rad, rady, rapy, poda, - UNIFORM
UNIFORM: unio, on, oni, mu, mi, min, mino, or, Irmo, Irm, mor, mir, Miro, form, for, forum, mur, norm, Fin, morf, morfu, MON, Moni, fur, furo, nur, Rumio, roni, Ron, nor, roi, uroi, moi, fon, fonu, fiu, firm, firmo, Rom, om, muf, mufo, nim, Miu, uno, rum, minor, MO, UFO, ruf, rufo.
PARANOJE
PARANOJE - pa, para, par, on, one, opar, japa, Japan, ja, pen, raj, raje, jen, Ren, ner, nap, pan, poje, napoje, roje, ar, jar, jara. Ara, rap, ran, rana, rano, Noa, Noe, era, Aron, ropa, Jan, Jana, jon, - WITALNOŚĆ
WITALNOŚĆ: Wit, wita, noś, wnoś, oś, ość, Al, Ali, wio, Oli, Ola, Olin, lin, lina, lino, tli, twa, ta, to, on, ona, oni, owi, wiś, ton, toni, wat, wato, wal, lwa, law, lawo, liść, Iś, wiśta, iść, waść, lot, lota, lit, lita, ot, WLAN, wlano, na, naw, nawo, Toś, świt, świta, świat, wiat, wiato, nit, nita, Nil, Ilona, iwa, iwo, iw, toć, lat, lato, latoś, Toli, Tola, nać, wolna, wolni, wola, woli, wota, WOT, talio, Walio, Alin, Alino, oliw, oliwa, otaw.
LEPISZCZE
, LEPISZCZE - lep, lepi, PL, Pisz, pisze, szli, lis, lip,Pel, Eli,Ele, lei, pieszcze, pieszcz, piszcz, piszcze, pizze,ze, pic, cip, cis, cisze, szpice, szpic, PIS, Cel, celi, zlepi, zlep, plecie, leci, licz, licze, ile, czepi, czep, PEC, ci, ICE, leszcz, leszcze, szczep,szczepi, piec, piecze, PZS, ZSZ, piel, - SWADERKI
Michasiu, zrobiłaś literówkę? Co to są "swaderki"?
Miejscowość w warminsko- mazurskim :aniolki:
Michasiu, a skąd ja to mam wiedzieć :D?
Zaraz się wezmę za to coś :)
, LEPISZCZE - lep, lepi, PL, Pisz, pisze, szli, lis, lip,Pel, Eli,Ele, lei, pieszcze, pieszcz, piszcz, piszcze, pizze,ze, pic, cip, cis, cisze, szpice, szpic, PIS, Cel, celi, zlepi, zlep, plecie, leci, licz, licze, ile, czepi, czep, PEC, ci, ICE, leszcz, leszcze, szczep,szczepi, piec, piecze, PZS, ZSZ, piel, - SWADERKI
Niezapominajka
Niezapominajka