EMULSJA: emu, aleja, ale, Ela, mus, mu, maj, mesa, maluje, ma, je, ja, jem, jemu, jam, jaj, jaja, sus, suma, sum, sejm, sama, sam,ul, Ula, lama, las, lej
BEGONIA
EMULSJA: emu, aleja, ale, Ela, mus, mu, maj, mesa, maluje, ma, je, ja, jem, jemu, jam, jaj, jaja, sus, suma, sum, sejm, sama, sam,ul, Ula, lama, las, lej
BEGONIA
ŚWIATŁO- świat, świtało, świta,świt, łatwo, łowi,łata, tata,tło, tła, taił, ta, to, twa, twoi, tao, ot, oś, owa, ława, tło, wiał, wiało, wio, wił, Wit, wał, witał, witało, wita, woła, ił, iwa, Iwo
KONWALIA
KONWALIA: koni, konia, Walia, wal, wali, walka, walko, on, ona, oni, ano, owa, owi, no, koli, kolia, kowal, kowala, koala, koali, law, lawa, lawo, lawin, lawina, lawino, lawinko, win, wina, wino, winko, winka, Kali, kalia, kalio, lwa, lwi, lwia, owal, owalna, owali, kaw, kawo, kawa, kanalio, kanw, kanwa, kanwo, kan, kana, kano, ani, Ania, Ola, Oli, oliwa, lok, loka, loki, lin, lina, lino, linka, linko, nowa, nowi, Nowak, Nowaka, woli, wola, wilk, wilka, iw, iwa, iwo, Iwona, Iwonka, won, wio, koi, Alina, alin, Alino, Alinko, Alinka, link, linka, inka, inko, wok, woka, woki, ok, oka, Oki, Okinawa, naw, nawa, nawo, Olka, Olki, alka, alki, alko, Nil, niw, niwa, niwo, alkowa, woal, woali, WLAN, AK, LO, nokia, NOL, ikon, ikona.
GĄSIENICA
GĄSIENICA - cen, ceni, cena, cis, SI, NIC, Nicea, nie, nas, Ina, Eni, sen, sien, sieni, nies, nagi, nagie, gani, Ani, Anie, ginie, gin, Geni, Genia, gasi,gacie, gaci, ci, - KOOLRABI
Michasiu, z całym szacnkiem, pogrzało Cię :D?!?
GĄSIENICA - cen, ceni, cena, cis, SI, NIC, Nicea, nie, nas, Ina, Eni, sen, sien, sieni, nies, nagi, nagie, gani, Ani, Anie, ginie, gin, Geni, Genia, gasi,gacie, gaci, ci, - KOOLRABI
Nie kumam:::palka:
Nie kumam:::palka:
PROSTOTA, prosto, prosta, prosa, proso, osa, os, pa, ta, to, top, stop, stopa, Star, staro, past, pasto, sto, sra, ras, Rast, OTTO, tas, rosa, ros, rostop, ropa, rop, pora, por, aport, port, Atos, Rota, tras, trap, trop,aort, Patt, Prot, Tato, rap, pras, praso, ASO, strop, ART, opas, pas, - CZKAWKA
PRZEKLADANIEC -danie, rzeka, lanie, nie, ciek, plan, czek, lada, Elka, , rzadki, czepek, lin, dal, rak, cal, czeladnik, kler, ekler, dekarz, lekarz, czekan, kreda, reda, czerep.
Michasiu, zapodaj jakieś miłe, krótkie słowo z małą ilością samogłosek, proszę :) :*.
Ja przysnęłam :modlmy sie:GNIOTEK