GNIOTEK- net, nike, niego, ni nie, one, on, ogni, eon,ego, knot, koni, kont, konie, king, kot, kit, koi, kto, kino, goń, gen, goi, gin, gnie, go, gniot, tnie, tonie, token, tonik
NIECIERPEK
GNIOTEK- net, nike, niego, ni nie, one, on, ogni, eon,ego, knot, koni, kont, konie, king, kot, kit, koi, kto, kino, goń, gen, goi, gin, gnie, go, gniot, tnie, tonie, token, tonik
NIECIERPEK
NIECIERPEK: nie, nic, nice, ci, cierp, cierpi, cierpki, cierpkie, er, erek, Irek, Iren, Irenki, Irenek, rek, reki, kier, kierpce, pienie, pieni, Pier, ner, nerki, nerce, nici, nicie, pik, kip, kipie, cep, cepie, kei, rei, ciek, cieki, NIP, PIN, kiep, Erie, epik, epiki, epicki, epickie, Eric, Eriki, cer, cen, ceni, cienki, cienkie, krep, Reni, Renie, Icek, ckni, kniei, kepi, kreci, krecie, pni, pnie, kici, kicie, kin, kinie, cieni, cienie, RP, PK, KEN, picie, NIK, IPN, piernik.
UŚMIESZEK
UŚMIESZEK-kuś, kimś, kusi, kies, eks, es, emu, eski, uszek, uszki, umiesz, uszkiem, umie, UKS, UZI, śmieszek, śmiesz, skuś, siku, sik, szm, szumi, sum, sumie, ski, suk,mieszek, miś, meszek, mu , musi, mi, muszki, meszki, mus
ZARAZA
UŚMIESZEK-kuś, kimś, kusi, kies, eks, es, emu, eski, uszek, uszki, umiesz, uszkiem, umie, UKS, UZI, śmieszek, śmiesz, skuś, siku, sik, szm, szumi, sum, sumie, ski, suk,mieszek, miś, meszek, mu , musi, mi, muszki, meszki, mus
ZARAZA
ZARAZA: za, zaraz, raz, Az, Aza, zraz, Zara, ar, ara, Ra, rzaz ;(.
MIMOŚRÓD
ZARAZA --- zaraz , za , raz , Aza , ar , ara , zraz , KOLEŻANKA
MIMOŚRÓD-mimo, mi, im, mim, miś, mord, moim, moi, miód, idiom, dom, doi, do, od, oś, odór, ród, rom,
ROZPIERDUCHA
ROZPIERDUCHA - Roza, Rozi, rop, ropa, ropucha, pucha, ucho, chore, chora, hip, hop, pcha, PIH, chrapie, chrap, orze, ar, era, erze,er, poducha duch, ducha, chuda, chude, pierd, roi, poi, doi, Zoi, rodzi, raz, razi, por, pora, poradzi, radzi, drap, drapie, rap, druh, druha, ruch, ucho, urodzi, cierp, czop, czar, udo, uda, po, pa, proza, za, Ezop, ruda, dur, dziura, pachira, , IRA, ircha, chuda, chudzi,do Dora, prze, pierza, pierz, uderz , rozpiera Edzia, Edzio, dziur, uroda, cuda, cedzi, rzep, rzepa, par, radio, Dior, diora, Duce, , ucze, ucz, zupa, zup, zupie, dupa, dupo, dupie, upora, orda, Oda, Ada, Odra, Odrze, zda, Oz, doza, do, drap, drap, pracz, racz, rac, raco, co, OC, echo, RH, PZUrzuch, zucha, cedr, cedzi, apord, poda, zero, zer, cip, cipa, p,,da, Izo, czad, dacz, zadro, uzda, porodzie, poradzi, za, opad, - WAKACJE
WAKACJE: akacje, akcje, je, jak, jaka, kaw, kawa, kac, kaca, kace, Kaj, Kaje, Wacek, aj, ja, jaw, jawa, ej, Ewa, Ewka, Jacek, Jacka, Jack, Ka, wek, weka, keja.
TANTIEMA
TANTIEMA- te, tamte, tamten, tan, tam, ten, ta, temat, tata, tani, tanie, teina, Tina,team, tnie, tania, Aneta, Anita, Atena, ani, amen, antena, amant, anemia, ma, mat, mata, meta, mina, men, mit, matnia, mania, meni,mi, Ina, nie,na, nett, nim, nam, Etna, etat, etan, im,
MROWISKO
MROWISKO: mrowi, mowo, owo, owi, iw, iwo, Irmo, koi, soi, moi, roi, Irko, Mirko, siwo, sik, wok, woki, srok, sroki, sroko, kor, koro, or, oro, orko, orki, morwo, mrowisk, kosi, mor, moro, morko, rok, roki, Rom, Romo, Romko, Romki, om, misko, wio, mors, worki, wsi, wsio, wir, krom, kro, kroi, okroi, wkroi, skroi, osi, osik, osiko, kros, rosi, ros, roso, os, oso, sowo, sowi, mrok, mroki, kos, koso, ORMO, SKO, ski, kir, Kiro, Kim, wiosko, wosk, woski, skro, iskro, skoro, mokro, okro, okr, Miko, Komi, Moskwo, rowki, krowo, krowi, krowim, krwi.
PIJALNIA
PIJALNIA, pij, ja, lan, napij, lin, lina, linja, Nil, na, Jan, Jana. japa,pa, pali, pal, nap, napa,pa, pani, Ina, Alina, NIP, PIN, la, plan, IPN, Ania, Ani, pan, pana, naj, PL, napal,napali, - CZEREŚNIE
CZEREŚNIE: zecer, śni, Cześ, Inez, nie, rei, zer, er, nieś, Recz, Reni, Renie, nic, nice, ner, nerce, re, cez, Ren, cer, cerze, Iren, ścier, ścin, ci, czerni, czernie, en.
ZGRYWUS
ZGRYWUS - gry, rwy, wy, szwy, wszy, ZUS, guz, guzy, GUS, zryw, rusz, ruszy, uszy, szur, suw, - WZIERNIK