Na wyjeździe #24

01 maja 2015 21:38 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Na budowie to się można dopiero opalić (wiem cos o tym budowałem dom)
A nie tak jak Wy - tylko solarium i solarium!! :))))
Mówie Wam najlepiej się opala na budowie - bez koszuli
Musicie spróbować :)))))

No toć o tym napisałam,że chłopaki zawsze jak malowani wyglądają....opaleni jak po urlopie na Majorce:0
01 maja 2015 21:38 / 7 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co nie dzwignęłabym ? a kto Ci każe dzwigać ? Kamasutry nie czytała , czy co ? :-))))))))))))))

Owszem czytałam :))))))))), nawet praktykowałam i stąd wiem, ze proporcje raczej powinny do siebie pasować :))))))))))) Przynajmniej...mniej więcej :))))))))))
Z praktyki wiem również, że duzi nie mają fantazji za grosz:))))))))))) , nie to co mali, zwinni, przebojowi :)))))))))))))
01 maja 2015 21:39 / 5 osobom podoba się ten post
No jak nos rośnie to to w spodniach też musi rosnąć.....takie są prawa natury u Pinokia:)))
01 maja 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
Ja tylko o opalaniu mówiłem
01 maja 2015 21:42 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Owszem czytałam :))))))))), nawet praktykowałam i stąd wiem, ze proporcje raczej powinny do siebie pasować :))))))))))) Przynajmniej...mniej więcej :))))))))))
Z praktyki wiem również, że duzi nie mają fantazji za grosz:))))))))))) , nie to co mali, zwinni, przebojowi :)))))))))))))

Mam zupełnie odwrotne doświadczenia jeśli chodzi o facetów:)
Ale nie będę generalizować bo w tym temacie to gusta i guściki się liczą,a nie opinie:))
01 maja 2015 21:43 / 6 osobom podoba się ten post
dziewczyny jak złapiecie wiatr w żagle to z 20 stron robi się nagle 40 ........Nie ogarniam .......hihihih
01 maja 2015 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Ale oni mają awersję do wody i mydła! Nie znam czystego budowlańca. I wątpie, czy brutalność, z jaką pizgają po ścianie gładzią tynkową jest dobrym prognostykiem w sypialni.

Napisała odpowiedź ale zniknęła, ale w skrócie napiszę, że nic bardziej mylnego.!
01 maja 2015 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Ale oni mają awersję do wody i mydła! Nie znam czystego budowlańca. I wątpie, czy brutalność, z jaką pizgają po ścianie gładzią tynkową jest dobrym prognostykiem w sypialni.

Napisała odpowiedź ale zniknęła, ale w skrócie napiszę, że nic bardziej mylnego.!
01 maja 2015 21:45 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

dziewczyny jak złapiecie wiatr w żagle to z 20 stron robi się nagle 40 ........Nie ogarniam .......hihihih

.................albo lepiej nie napisze nic ha ha ha
01 maja 2015 21:46 / 2 osobom podoba się ten post
..i zeby nie było, że ....nie znam się, nie orientuję się :)))))))) zapodaję relacje dużego z małym :))))))))  [video]https://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gif[/video]
01 maja 2015 21:47 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

.................albo lepiej nie napisze nic ha ha ha

nie mam szans bo akcja bardzo szybko się rozwija ..................hahahahha
01 maja 2015 21:47 / 5 osobom podoba się ten post
lena46

Nie martw się nie jesteś sama:))
To,że piszemy wcale nie znaczy że ogarniamy:)
01 maja 2015 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
Mi też muli.
01 maja 2015 21:50 / 1 osobie podoba się ten post
Nie mówiłem zebyś budowała!
tylko o tym że na budowie najlepiej się bez koszulki opala!! :)))
A ci co będą budowali, jak Ty się bedziesz bez koszulki opalać...
Nie no dobra - koniec głupich tematów :)))
01 maja 2015 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Nie mówiłem zebyś budowała!
tylko o tym że na budowie najlepiej się bez koszulki opala!! :)))
A ci co będą budowali, jak Ty się bedziesz bez koszulki opalać...
Nie no dobra - koniec głupich tematów :)))

Jak to koniec??
To co spać mamy iść?:)