jak się wychyle w prawą strone to widze prawą stopę, jak sie wychyle w lewo - to lewą:)
Ale czy to ma coś wspólnego z tym o czym myślisz - to wątpie :))))))
jak się wychyle w prawą strone to widze prawą stopę, jak sie wychyle w lewo - to lewą:)
Ale czy to ma coś wspólnego z tym o czym myślisz - to wątpie :))))))
no prawie :D :D : :D Na widok wysokich, przystojnych, zbudowanych, szerokich w barach i takie tam inne czuję wręcz fizyczną niechęć i odrazę. No nie lubię i już!
Kolegować z takim wielkoludem się moge, ale żadnych innych relacji nie dzwignęłabym.
Wszyscy męzczyźni to chwalipięty.Oprę się na opinii Lawendy jako znawczyni ze słyszenia* męskich walorów.
Ale oni mają awersję do wody i mydła! Nie znam czystego budowlańca. I wątpie, czy brutalność, z jaką pizgają po ścianie gładzią tynkową jest dobrym prognostykiem w sypialni.
Tak? O nosie słyszałam, ale o dłoniach absolutnie nie. Ze niby co, jakie one mają być?
Ze zadbane to oczywiste, ale....
Co nie dzwignęłabym ? a kto Ci każe dzwigać ? Kamasutry nie czytała , czy co ? :-))))))))))))))
Ale oni mają awersję do wody i mydła! Nie znam czystego budowlańca. I wątpie, czy brutalność, z jaką pizgają po ścianie gładzią tynkową jest dobrym prognostykiem w sypialni.
Buahahahah, odpadłam..."znawczyni ze słyszenia"...dobre.
Ja tam nie wiem, ja się nie znam, ja tu tylko sprzątam. :D
Dodaj jeszcze spawacza, to dopiero flejtuchy. Jednego znam nawet osobiście brrrrrrrr
Nie no bez przesady,znam kilku chłopaków ktorzy pracują na budowie ale poza nią to chłopaki jak marzenie,-wyglądają jak stali bywalcy Majorki a nie budowy:)
Są czyści i pachnący.
Słuchajcie, ja się nie mogę smiać, bo wtedy mnie bardzo boli. Już mnie boli tak,że zaraz jajo zniosę.
Idę , właczę sobie telewizję trwam, przejdzie mi głupawka.
Amelko, dlugosc nosa odpowiada dlugosci kciuka;););)
A jeszcze co do zależności między nosem a tym czymś innym, to aż się boję pomysleć, co ma w spodniach Pinokio zwłaszcza , jak kłamie. :D