Na wyjeździe #24

01 maja 2015 21:24 / 4 osobom podoba się ten post
darekr

jak się wychyle w prawą strone to widze prawą stopę, jak sie wychyle w lewo - to lewą:)
Ale czy to ma coś wspólnego z tym o czym myślisz - to wątpie :))))))

Wszyscy męzczyźni to chwalipięty.Oprę się na opinii Lawendy jako znawczyni ze słyszenia* męskich walorów.
01 maja 2015 21:26 / 7 osobom podoba się ten post
doda1961

no prawie :D :D : :D Na widok wysokich, przystojnych, zbudowanych, szerokich w barach i takie tam inne czuję wręcz fizyczną niechęć i odrazę. No nie lubię i już!
Kolegować z takim wielkoludem się moge, ale żadnych innych relacji nie dzwignęłabym.

Co nie dzwignęłabym ? a kto Ci każe dzwigać ? Kamasutry nie czytała , czy co ? )))))))))))))
01 maja 2015 21:26 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

Wszyscy męzczyźni to chwalipięty.Oprę się na opinii Lawendy jako znawczyni ze słyszenia* męskich walorów.

Buahahahah, odpadłam..."znawczyni ze słyszenia"...dobre.
Ja tam nie wiem, ja się nie znam, ja tu tylko sprzątam. :D
01 maja 2015 21:27 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

Ale oni mają awersję do wody i mydła! Nie znam czystego budowlańca. I wątpie, czy brutalność, z jaką pizgają po ścianie gładzią tynkową jest dobrym prognostykiem w sypialni.

Nie no bez przesady,znam kilku chłopaków ktorzy pracują na budowie ale poza nią to chłopaki jak marzenie,-wyglądają jak stali bywalcy Majorki a nie budowy:)
Są czyści i pachnący.
01 maja 2015 21:28 / 6 osobom podoba się ten post
amelka

Tak? O nosie słyszałam, ale o dłoniach absolutnie nie. Ze niby co, jakie one mają być?
Ze zadbane to oczywiste, ale....

Oj Amelka  mala dlon,maly.. Dlugie grube paluchy to i gruby dlugi flet  
01 maja 2015 21:29 / 10 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co nie dzwignęłabym ? a kto Ci każe dzwigać ? Kamasutry nie czytała , czy co ? :-))))))))))))))

Słuchajcie, ja się nie mogę smiać, bo wtedy mnie bardzo boli. Już mnie boli tak,że zaraz jajo zniosę.
Idę , właczę sobie telewizję trwam, przejdzie mi głupawka.

01 maja 2015 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Ale oni mają awersję do wody i mydła! Nie znam czystego budowlańca. I wątpie, czy brutalność, z jaką pizgają po ścianie gładzią tynkową jest dobrym prognostykiem w sypialni.

Dodaj jeszcze spawacza, to dopiero flejtuchy. Jednego znam nawet osobiście brrrrrrrr
01 maja 2015 21:30 / 4 osobom podoba się ten post
Lawenda

Buahahahah, odpadłam..."znawczyni ze słyszenia"...dobre.
Ja tam nie wiem, ja się nie znam, ja tu tylko sprzątam. :D

Pisałaś,że słyszałas o tych trudnych do określenia "na oko" męskich atutów.A jak z ust wiarygodnych  praktukujących kobiet to czemu im  nie wierzyć:)
01 maja 2015 21:30 / 6 osobom podoba się ten post
Amelko, dlugosc nosa odpowiada dlugosci kciuka;););)
01 maja 2015 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Dodaj jeszcze spawacza, to dopiero flejtuchy. Jednego znam nawet osobiście brrrrrrrr

No fakt, ci spawający w osłonie acetylenowj to już w ogóle tragedia. :DDDD
01 maja 2015 21:30 / 4 osobom podoba się ten post
ewelin1

Nie no bez przesady,znam kilku chłopaków ktorzy pracują na budowie ale poza nią to chłopaki jak marzenie,-wyglądają jak stali bywalcy Majorki a nie budowy:)
Są czyści i pachnący.

Na budowie to się można dopiero opalić (wiem cos o tym budowałem dom)
A nie tak jak Wy - tylko solarium i solarium!! :))))
Mówie Wam najlepiej się opala na budowie - bez koszuli
Musicie spróbować :)))))
01 maja 2015 21:31 / 7 osobom podoba się ten post
Nic nie kapuję ? co idziesz pomarszczyć , żeby potem normalne było ? ......Kurde ! jakiś " Andżejek " naszą Andreykę podmienił , czy jak ? ))))))))
01 maja 2015 21:34 / 5 osobom podoba się ten post
Lawenda

Słuchajcie, ja się nie mogę smiać, bo wtedy mnie bardzo boli. Już mnie boli tak,że zaraz jajo zniosę.
Idę , właczę sobie telewizję trwam, przejdzie mi głupawka.

No tak to sobie tłumacz,że Ci przejdzie głupawka:)
Tylko potem nie pisz w poskarżyjkach,że chciałaś wyrzucić telewizor i strzyknęło Ci w karku:))
01 maja 2015 21:35 / 6 osobom podoba się ten post
moncherie

Amelko, dlugosc nosa odpowiada dlugosci kciuka;););)

A jeszcze co do zależności między nosem a tym czymś innym, to aż się boję pomysleć, co ma w spodniach Pinokio zwłaszcza , jak kłamie. :D
01 maja 2015 21:36 / 7 osobom podoba się ten post
Lawenda

A jeszcze co do zależności między nosem a tym czymś innym, to aż się boję pomysleć, co ma w spodniach Pinokio zwłaszcza , jak kłamie. :D

Pewnie strugawkę żeby w razie czego sobie pomóc:)))))