Sposoby na nudę

08 maja 2015 21:45 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

hi, hi, hi, dobre. 
ale ja mam na mysli takiego lenia, ktoremu nawet pilota podniesc sie nie chce.

No wiesz od czasu do czasu musi się wysikać......po drodze może podnieść pilota:))))
08 maja 2015 21:48 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

znasz  lenia, który sie nie nudzi.

Twój post zmusił mnie do zastanowienia, czy jest wśród moich znajomych ewidentny leń - i rzeczywiście znam jednego mega lenia. Nudzi sie. To moja znajoma. Biedna istota. Lenistwo zaprowadziło ją do mega otyłości i ukrywanego alkoholizmu. Ewidentnie coś z nią nie halo. Tylko jej współczuć.
08 maja 2015 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Twój post zmusił mnie do zastanowienia, czy jest wśród moich znajomych ewidentny leń - i rzeczywiście znam jednego mega lenia. Nudzi sie. To moja znajoma. Biedna istota. Lenistwo zaprowadziło ją do mega otyłości i ukrywanego alkoholizmu. Ewidentnie coś z nią nie halo. Tylko jej współczuć.

Myślę że współczucie najmniej jest jej potrzebne.
Nic nie dzieje się bez przyczyny,nikt nie doprowadza się do "takiego" stanu bo tak mu się podoba.
I na pewno nie jest to tylko i wyłącznie lenistwo.
08 maja 2015 21:55 / 3 osobom podoba się ten post
ewelin1

Haha....:)))
Wiesz co te zdjęcie robiłam dzisiaj.
Mój telefon jest pęknięty i jak się robi fotkę z widokiem na twarz to niestety tak wychodzi:))
Spadł z auta na podłogę w garażu,byłam qwa pewna,że nic się nie stało no ale...........jak to mój syn stwierdził......"mamuś,w Twoim przypadku nie mogło być inaczej" :D:D
Bo te telefony to niby mega mocne są haha:)))

Ewelin, zdjęcia przez pończochę nakazywały sobie kiedyś robić gwiazdy filmowe dla polepszenia swojego wizerunku tzn. rozmazaniu zmarszczek.
Ty jednak młoda i ładna Kobieta jesteś i poczemu zza pończochy na mnie spoglądasz?
No chyba, że z nudów )
08 maja 2015 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Ewelin, zdjęcia przez pończochę nakazywały sobie kiedyś robić gwiazdy filmowe dla polepszenia swojego wizerunku tzn. rozmazaniu zmarszczek.
Ty jednak młoda i ładna Kobieta jesteś i poczemu zza pończochy na mnie spoglądasz?
No chyba, że z nudów :-))

Tak Amelko.......z nudów:))))
08 maja 2015 21:59 / 4 osobom podoba się ten post
ewelin1

a ja chce powiedziec,  ze wyczerpalam wszelkie sposoby na nude i teraz nuda mnie zabija, ale jak sie zbiore w sobie, jak zasadze tej nudzie kopala w d....o to ta nuda zobaczy z kim tanczy
08 maja 2015 22:01
ewelin1

A Ty za czas niedługi masz urodziny. To może z nudów jaki prezencik w formie "komórki" z dobrym aparatem zakupi kto?

08 maja 2015 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Myślę że współczucie najmniej jest jej potrzebne.
Nic nie dzieje się bez przyczyny,nikt nie doprowadza się do "takiego" stanu bo tak mu się podoba.
I na pewno nie jest to tylko i wyłącznie lenistwo.

Ja sądzę, że wynika to z lenistwa ... umysłowego.
08 maja 2015 22:04 / 3 osobom podoba się ten post
leni

a ja chce powiedziec,  ze wyczerpalam wszelkie sposoby na nude i teraz nuda mnie zabija, ale jak sie zbiore w sobie, jak zasadze tej nudzie kopala w d....o to ta nuda zobaczy z kim tanczy

Kopnij ją w doopę Leni:)
I pamiętaj.......nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej:))))
08 maja 2015 22:04
amelka

No chyba, że z nudów :-))

Nie ... te gwiazdy to przez moher ...
08 maja 2015 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Ja sądzę, że wynika to z lenistwa ... umysłowego.

Umysłowe lenistwo.....no wybacz ale moim zdaniem to kompletna bzdura.
08 maja 2015 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Nie ... te gwiazdy to przez moher ...

Wtedy jeszcze nie było moherów )

08 maja 2015 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

A Ty za czas niedługi masz urodziny. To może z nudów jaki prezencik w formie "komórki" z dobrym aparatem zakupi kto?

A idź nawet mi nie mów,-mój telefon jest nowy i do najtańszych nie należy:((
Nie naprawiłam go bo cena "korrekty" to po prostu rozbój w biały dzień!:))
A kij mu w oko,-działa i normalne fotki robi,tylko selfiki odpadają ale to nie tragedia........nie jestem ich fanką:))))
08 maja 2015 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

??????????????????????????
Tak sądzisz ?
08 maja 2015 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

A moim zdaniem wcale nie bzdura.