hi, hi, hi, dobre.
ale ja mam na mysli takiego lenia, ktoremu nawet pilota podniesc sie nie chce.
hi, hi, hi, dobre.
ale ja mam na mysli takiego lenia, ktoremu nawet pilota podniesc sie nie chce.
znasz lenia, który sie nie nudzi.
Twój post zmusił mnie do zastanowienia, czy jest wśród moich znajomych ewidentny leń - i rzeczywiście znam jednego mega lenia. Nudzi sie. To moja znajoma. Biedna istota. Lenistwo zaprowadziło ją do mega otyłości i ukrywanego alkoholizmu. Ewidentnie coś z nią nie halo. Tylko jej współczuć.
Haha....:)))
Wiesz co te zdjęcie robiłam dzisiaj.
Mój telefon jest pęknięty i jak się robi fotkę z widokiem na twarz to niestety tak wychodzi:))
Spadł z auta na podłogę w garażu,byłam qwa pewna,że nic się nie stało no ale...........jak to mój syn stwierdził......"mamuś,w Twoim przypadku nie mogło być inaczej" :D:D
Bo te telefony to niby mega mocne są haha:)))
Ewelin, zdjęcia przez pończochę nakazywały sobie kiedyś robić gwiazdy filmowe dla polepszenia swojego wizerunku tzn. rozmazaniu zmarszczek.
Ty jednak młoda i ładna Kobieta jesteś i poczemu zza pończochy na mnie spoglądasz?
No chyba, że z nudów :-))
Tak Amelko.......z nudów:))))
Tak Amelko.......z nudów:))))
Myślę że współczucie najmniej jest jej potrzebne.
Nic nie dzieje się bez przyczyny,nikt nie doprowadza się do "takiego" stanu bo tak mu się podoba.
I na pewno nie jest to tylko i wyłącznie lenistwo.
a ja chce powiedziec, ze wyczerpalam wszelkie sposoby na nude i teraz nuda mnie zabija, ale jak sie zbiore w sobie, jak zasadze tej nudzie kopala w d....o to ta nuda zobaczy z kim tanczy
Ewelin, zdjęcia przez pończochę nakazywały sobie kiedyś robić gwiazdy filmowe dla polepszenia swojego wizerunku tzn. rozmazaniu zmarszczek.
Ty jednak młoda i ładna Kobieta jesteś i poczemu zza pończochy na mnie spoglądasz?
No chyba, że z nudów :-))
Ja sądzę, że wynika to z lenistwa ... umysłowego.
Nie ... te gwiazdy to przez moher ...
A Ty za czas niedługi masz urodziny. To może z nudów jaki prezencik w formie "komórki" z dobrym aparatem zakupi kto?
Umysłowe lenistwo.....no wybacz ale moim zdaniem to kompletna bzdura.
Umysłowe lenistwo.....no wybacz ale moim zdaniem to kompletna bzdura.