Sposoby na nudę

19 maja 2015 20:15 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Fajne, fajny ale mnie nie podnieca hii, dzieciak, musiała by Go uczyc?? haa Nie. nie w moim typie, ale jest jak najbardziej ok, fajny

No mnie też nie podnieca....ale niczego mu nie brakuje:)
19 maja 2015 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

No mnie też nie podnieca....ale niczego mu nie brakuje:)

Jasne ,że jest fajny, miły, sympatyczny. no i przystojny.
19 maja 2015 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Jasne ,że jest fajny, miły, sympatyczny. no i przystojny.

Jeśli mowa o podniecaniu to tu przedstawie gościa:)
Nie wiem,czy jego brzydota czy nie pretensjonalne to "coś" mnie pociąga:)
19 maja 2015 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Dziewczyny co powiecie o tym gościu?
Piszę tutaj bo "powitajki" to powitajki,-też nie jestem fanką spamu:))

:))) To ten koleś z Tokio Hotel????Pamiętam jak moja młodsza siostra szalała za nim hehehe. Ja bym się za nim na ulicy nie obejrzała. Zresztą ja to w ogóle dziwna jestem, bo nie kręcę mnie typowi przystojniacy.
19 maja 2015 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Wsążeczko trafiło że Ty to napisałaś więc zacytuję Ciebie:tanczy:
Założyłam ten wątek bo NIE czuję potrzeby buszować po necie:)
Dlaczego ma nam blokować konta? Tutaj miałam na celu pisanie bzdurek jeśli nie mamy nic do powiedzenia w innych wątkach.
Ja też rzadko się nudzę,to raczej metaforyczny tytuł.......może i nie taki......ale taka moja dusza:)
Czy podpuszczam....nie wiem........fakt jest taki,że nie długo jestem na tym forum ale do tego wątku dotychczas zaglądnęli ludziska,którzy dla mnie osobście mają mega wartość:)
Jeśli MOD czuje taką potrzebę to może go usunąć......raz już to zrobił:)
Całuski dla wszystkich:zakochana:

Buszować masz by dostarczyć rozrywki koleżankom ;))))
Moduś nam poblokuje konta boż to prawie molestowanie nieletnich. Ten pan w momencie gdy ja byłam piękna i młoda to z pampersem chodził (nie mylić ze swoimi PDP :))))
Albo usunie z zawiści, że mu konkurencje robisz. Chyba, że sam wrzuci swoje fotki żeby podbić stawkę :)))))))))))
19 maja 2015 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
No na reszcie ktos zakumał czaczę:)))
Dlatego właśnie go wkleiłam
Bo jego brat to ciota z wygladu...ale ale......zaskoczył mnie(Bil) w DSDS.
Ile w nim ciepła i zrozumienia...Dieter nie raz szukał słów żeby go skomentować,-super gość:)
Dla laików...to basista Tokyo Hotel:)))
19 maja 2015 20:31
agrafka

:))) To ten koleś z Tokio Hotel????Pamiętam jak moja młodsza siostra szalała za nim hehehe. Ja bym się za nim na ulicy nie obejrzała. Zresztą ja to w ogóle dziwna jestem, bo nie kręcę mnie typowi przystojniacy.

Ale Ty mozesz się za nim oglądać. A ja moglabym w kiciu wylądować. Pan może interesujący, ale nie dla mnie ta grupa wiekowa. Chyba, że zapragnę syna i adoptuję ;)))))
19 maja 2015 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

''Mój   ci ,  ON'', dajcie mi Go! haaa, mój Typ.

A chciałabyś, chciała .....:))))))
Figę z makiem. Podoba mi się bo podobny do mojego osobistego. Dla tego pana obejrzalam długaśny serial. Pośliniłam trochę ekran bo w paru scenach cokolwiek malo ciuszków miał na sobie
19 maja 2015 20:36 / 3 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Buszować masz by dostarczyć rozrywki koleżankom ;))))
Moduś nam poblokuje konta boż to prawie molestowanie nieletnich. Ten pan w momencie gdy ja byłam piękna i młoda to z pampersem chodził (nie mylić ze swoimi PDP :))))
Albo usunie z zawiści, że mu konkurencje robisz. Chyba, że sam wrzuci swoje fotki żeby podbić stawkę :)))))))))))

Napisałaś dokładnie to czego ja oszczędziłam...........bom nowinka
No coś Ty,-on już osiemnastkę zaliczył więc nie podlegam paragrafom

Nie przesadzaj z tą konkurencją........wszystkie jesteśmy zajebiste......to nie podlega ani dyskusją ani banom haha
19 maja 2015 20:37 / 3 osobom podoba się ten post
No ale qwa do hameryki pojechali:(
To może Tilla Schweigera zaatakujemy?
19 maja 2015 20:39 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Napisałaś dokładnie to czego ja oszczędziłam...........bom nowinka:-)
No coś Ty,-on już osiemnastkę zaliczył więc nie podlegam paragrafom:-)

Nie przesadzaj z tą konkurencją........wszystkie jesteśmy zajebiste......to nie podlega ani dyskusją ani banom haha:gwizdanie:

Nie mówię, że on nie ma osiemnastu latek, tylko, że ja mam .... niejedną ;))))))
A presję konkurencji może modek poczuć i nam pokasuje co fajniejsze obrazki ;)))))
Choć może zapoda swoje ............ i porównamy :))))))))))))
19 maja 2015 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Nie mówię, że on nie ma osiemnastu latek, tylko, że ja mam .... niejedną ;))))))
A presję konkurencji może modek poczuć i nam pokasuje co fajniejsze obrazki ;)))))
Choć może zapoda swoje ............ i porównamy :))))))))))))

No na tym swoim profilowym to niezaprzeczalnie nie mój typ:))
No ale może trochę w dół......nie wiem:)))
19 maja 2015 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
WSTENGA

Ale Ty mozesz się za nim oglądać. A ja moglabym w kiciu wylądować. Pan może interesujący, ale nie dla mnie ta grupa wiekowa. Chyba, że zapragnę syna i adoptuję ;)))))

Może to i moja grupa wiekowa, ale tego czegoś brak:))).
19 maja 2015 20:44 / 2 osobom podoba się ten post
Ty no weź przestań..blondynki przychodzą i odchodzą.........a po tem wkroczymy My
Wiesz co Til to fajny gość i mega dobry w tym co robi.......:)
Niemniej jednak jestem PRZEKONANA,że jak nas zobaczy to zapomni o Bożym świecie haha:)))
19 maja 2015 20:48
DSobre pytanie Andrea.
Szczerze........nie........nigdy się nad tym nie zastanawiałam.
I teraz Ty wywołałaś we mnie wilka...sorry Mod....
Nie generalizuję ludzi których nie znam.......z natury mało wścibska jestem.
Jedno co mnie nurtuje..........dlaczego ktoś utożsamia się z fikcyjnymi postaciami???>
Nie rozumiem tego.......bez urazy proszę:)